آقا مشکلت حل شد؟ چون منم میخوام این مدلو بگیرم.....
آقا مشکلت حل شد؟ چون منم میخوام این مدلو بگیرم.....
كسي ميدونه N61jv مودم داره يا نه؟
خیر.مودم نداره.
کیفش دستیه.از این 10 هزار تومنی هاست.ولی روش آرم asus زده یه خورده با کلاسش کرده.
لبتاپ هم ساخت چینه.
در کل دوست عزیز hp 2190 بهتره یا asus N61JQ ?
N61 بهتره.CPU,RAM هر دو یکیه ولی n61 کارت گرافیکش خیلی قویتره،هاردش بیشتره و USB3 هم داره.مضایای دیگر هم بماند.![]()
درود vaiomanعزیز. از بازگشتتون خوشحالم.
vaioman عزیز منم همین مدل pro64jq رو دارم.منظور شما از اینکه صفحه نمایشش LED هست نه LED BACK LIGHT چیه؟
کجای این لبتاپ همچین چیزی نوشته؟ از روی منبعی این حرفو میزنید؟
شما اگه به اون برچسبی که سمت راست تاچ پد هست توجه کنی نوشته Display: 16.0" HD /LED BL.البته مال شما ظاهرا BL رو جا گذاشته.ولی
مال من نوشته!
اگه بک لایت نباشه(به این معنی که نور صفحه نمایش بوسیله نور سفید ایجاد شده توسط led ها تامین میشه)
پس حتما به نظر شما FULL LED هست. FULL LED ها نوعی از بک لایت هستن که از قابليت
روشنشدن LED زير تکتک پيکسلهاي صفحهنمايش برخوردار هستند. به اين معنی که زير نورهاي سبز، قرمز و آبي
در صفحه، LED روشن و خاموش ميشود که باعث ميشه تصاوير با رنگ ايدهآلي بهچشم کاربر برسن.
از این تکنولوژی FULL LED شرکتهایی مثل سامسونگ-ال جی و شارپ جدیدا در زمینه تولید LED TV دارن استفاده
میکنن و قیمتشونم بالاس.
بنابراین من تفاوتی بین صفحه نمایش این مدل(pro64jq) با صفحه نمایش N61 jx014v نمیبینم.
همه لبتاپهایی که صفحه نمایش رو زده LED منظور همون BACK LIGHT LED هست.
در ضمن مال سازگار هم رمش 1333 هست.
در کل باید به فکر پاسخ بهتری برای این سوال باشیم که چرا مدل لبتاپ ما pro64jq هست![]()
Last edited by ebi_kasra; 07-05-2010 at 19:45.
N61JQ 100%![]()
میگن asus N61JQ زود داغ می کنه و امکان خرابیش زیاده؟
اگه ممکنه آدرس و گارانتی این نوع لپتاب رو هم بگید
مدل Pro64jq از سریهای سفارشی Asus است برای مثال خود شرکت درایورهای Win XP برای این مدل ارائه کرده اما برای N61 خیر.از لینک زیر میتونی چک کنی.در ضمن من خیلی تحقیق کردم صفحه نمایش Pro64jq ساخت شرکت سامسونگ و فول LED هستش اما N61 فقط بک لایت LED داره.شما میتونی لپ تاپ رو در کنار یه N61 بذاری و صفحه نمایششون رو با هم مقایسه کنی،اونوقت همه چیز دستگیرت میشه(من خودم این کار و کردم).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------
شما به شایعات بی اساس توجه نکن.
من خودم این لپ تاپ رو با گارانتیهای سازگار و امرتات دیدم که هر دو نماینده اصلی خود شرکت Asus هستند.![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)