اگه از حروف كوچك استفاده كني اين خطا رو ميده
اگه از حروف كوچك استفاده كني اين خطا رو ميده
پس مشكلت چيه
دوست عزيز قبل از تايپ U بايد اتصال رو بر قرار كني و كارت وزيت رو در بياري و براي اطمينان بيشتر پيچ نزديك اتصال رو محكم كني
حروف رو بزرگ تايپ ميكنم مطمئنم...!فكر كنم بايد موقع تايپ دستور به حروف كوچك و بزرگ دقت كني
همه چي رو بادقت کنترل ميکنم
هارد خودم رو درست کردم
اين هارد دوستمه اين ارور رو ميده
anti_girl به کجا رسیدی؟من تو فروم های خارجی داشتم چرخ میزدم ارور هارد شما رو دیدم اینطور که اونا میگن ارور از برد و کنترلر هستش
اينم ارور من....!ژF3 T>/2
F3 2>Z
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.146 msecs
F3 2>U
Error 1009 DETSEC 00006008
Spin Error
Elapsed Time 8.617 secs
R/W Status 2 R/W Error 84150180
F3 2>
خوب بايد چه كار كنم؟ارور از برد كنترله بايد چه كارش كرد؟
سلام....!دوستان فكر كنم برد روي هاردم سوخته هاردم هيچ عكس العملي نشون نميده....!
كلافم كرده...كسي ميدونه اون برد در بازار هست؟يا نه؟اگه هست چنده؟
هوراهورا............
بلاخره هارد من هم درست شد دست همگي درد نكنه دوباره زنده شدم.از همه ممنون
با سلام به تمامی دوستان
لطفاً من هم راهنمایی کنید
چند روز پیش دوستم آمد پیش من با یه قیافه کاملاً ناراحت
و داستان رو برام تعریف کرد اینهم داستانش
با سیستم داشتم کارمی کردم بعد از چند ساعت شات دان کردم و وقتی دوباره روشن کردم
یه صحفه سیاه میاد که خلاصه وضیعت سیستم رو نوشته ولی تو ویندوز نمیره
صدای هارد هم اینطوری که یکم دور میگیره بعد دوباره چرخشش تموم میشه این عمل رو همش تکرار میکنه
انگار که دنبال چیزی میگرده ولی پیداش نمیکنه
اینهم مشخصات هارد دوستم
maxtor
STM3320614AS
320GB
diamondmax 22
s/n 9szortkx
firmware:mx15
کلی اطلاعاتش رفته چند روزه که خواب نداره
قبل از سوالات اینم بگم که تمام پی دی اف و تمام سوال وجوابها را به طور کامل خوندم
و تعمیر کار خوبی هستم
چند سوال دارم
1-بچه های که هارداشون رو احیا کردن همین صدا از هاردشون می آمد یعنی اینطوری سیستم تو ویندوز نمیره و هارد میچرخه و 1 یا دو ثانیه چرخش اون تموم میشه و این کار رو دوباره تکرار میکنه ولی ویندوز نمی یاد
2- اگر روش احیا رو باید انجام بدم چگونه آر ایکس و تی ایکس این هارد را بدرستی تشخیص بدم منظورم اینه که بطور مثال بگویید
در هارد مکستور در این مدل کدام آرایکس است و کدام تی ایکس
3- بعد از احیا هارد من میتونم تمام اطلاعات رو کپی کنم تو یه هارد دیگه و بعد اقدام به آپدیت فریمور کنم
4-کدام از این تبدیلها بهتر کار میکنند
5- پی دی اف رو که خوندم یه سوال برام پیش اومد که گفته بود در این مرحله سکتور اسمارت ساخته میشود
و نوشته بود که در این مرحله کابل برق ساتا رو در بیاورید خواستم بگم که بطور دقیق از کجا باید فهمید که اسمارت رو ساخته و موقع کشیدن برق ساتا
6- آیا فریمور در این برد سبز جای دارد یعنی اینکه اگر من همون برد خودش رو گیر بیارم و روش بذارم مشکلات حل میشه و اطلاعات و پارتیشن بندی هارد دوستم با تعویض همان برد خودش سر جای خود می ماند یا نه
خلاصه هر کاری که باشه انجام میدم تا این دوستم رو از ناراحتی در بیاورم البته با کمک شما دوستان
لطفاً من هم کمک کنید و سوالاتم رو جواب بدید
از تمامی دوستان تشکر میکنم
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)