اینو یادم رفته بود :
پست رو ویرایش کردم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو یادم رفته بود :
پست رو ویرایش کردم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه
این فایل زمان لودینگ های بازی رو بسیار کوتاه میکنه.
مثلا وقتی سوار آسانسور سفینه میشی لودینگ دیگه خیلی طول نمیکشه.
خیلی باحال بود من تست کردم.
در ضمن حجم فایل 38 کیلوبایت است.
خوب منم بازی رو تموم کردم حدود 22 ساعت طول کشید همه رو هم loyal کردم.البته به جز jack که پاراگونم
نمی رسید.
به هر حال با انتخاب های من این اشخاص مردن:
- jack
- thane
- tali
- legion
پایان بازی هم به نوع خودش جالب بود.ولی خیلی دلم برای این اعضایی که مردن سوخت مخصوصا tali خدا بیامرزتش.
در نهایت هم باید بگم که این بازی زیبا و هیجان انگیز رو از دست ندید.
موفق باشید.
خوب مرسی پست رو ویرایش کردم
پس همون طوری که خودش گفته فقط loading ها رو کم میکنه
که همینم خوبه
موفق باشید
راستی خواهشا دقت کنین داستان تو پستاتون لو نره
پدرام جان من که اصلا مشکلی با بازی ندارم اتفاقا اینقدر سریع
لودینگ میشه که جرات نفس کشیدن رو نمیده
به هر حال با تشکر از خبر تون
سلام به همه
این mass effect 2 ماموریتهای اصلیش همونایی هستن که تو قسمت ژورنال در تب mission قرار دارن؟؟؟
چند ساعت طول میکشه بازی تموم شه؟؟؟
آخ آخ شرمنده. من اولش توی اسپویلر گذاشتم ولی بعدش دیگه جو گیر شدم یادم رفت :43:
برای من که 23 ساعت طول کشید. البته حالا شده تقریبا 27 ساعت. دارم تلاش میکنم happy ending بسازم که هنوز موفق نشدم.
به اميد خدا از الان ترجمه ي داستان قدم به قدم هم شماره ي 1 و هم شماره ي 2 رو شروع كردم به علاوه ي تمام توضيحات مربوط به Race ها و شخصيت ها و اصطلاحات بازي و اطلاعات اضافي و تاريخچه سالي ! همش رو يه جا ميذارم ولي چند روزي طول ميكشه . همشون هم تصويري هستن !
خلاصه اينكه دعام كنيد زودتر تمومش كنم
البته با اجازه ي بزرگترها ...
دوستان من تا يه جاهايي رفتم بازي رو و 5 نفر يا 6 نفر ورهم به گروهم اضافه كردم و اون اسكن سساره ها رو همشون رو 100 درصد كردم . ولي ديگه نمي دونم بايد چيكار كنم يعني الان كه داخل سفينه هستم و بيرون هم كه ماموريت نيست خوب چيكار كنم حالا ؟
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
يعني كل سياره ها رو كه رون نقشه ميده وقتي بهشون سفر ميكنيم رو اسكن و بعضي هاشون كه بازي داشت انجامش دادم. حالا هم تو سفينه خودم هستم و هيچ كاري هم نيست انجام بدم در ضمن اخرين نفري كه اضافه كردم به گروه اون دختره كچل كه خالكوبي داره اون بود.الان من اون دو نفر كه اول كار ميان اضافه ميشن رو دارم با يه حيون بزرگ و يه موجود كه تك تير اندازه و همون دختره رو
لطفا چند مرحله رو راهنمايي كنيد و بگيد بايد چيكار كنم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)