تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 97 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

[QUOTE=MEHFARJ;7601587]اینم جواب دوستم:
    طب سوزنی کلا ای بی اس رو خوب میکنه وجالبه بدونید من خود دکتر ازم هنگاه زدن سوزن ها میپرسید بیشتر کدوم علایم رو دارید اگه بگم خوب نشدم دروغ گفتم هرچند دکترگفته بعد از پنج جلسه باید بگم اثرداشته یا نه وتقریبا همه چیز میخورم ونفخم کمتر شده کلا خورد وخوراکم عالیه شده ده جلسه برام زده...[/QUOTE
    خیلی خیلی ممنون دوست عزیز،من به شخصه به معجزه ی طب سوزنی اعتقاد دارم،حالا که برا ای بی اس هم درمان داره،دیگه صد در صد میرم دنبالش.نه من تا حالا آزمایش تیروئید ندادم،نمیدونم ربط هم داره یا نه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

[QUOTE=آشا;7610748]
    اینم جواب دوستم:
    طب سوزنی کلا ای بی اس رو خوب میکنه وجالبه بدونید من خود دکتر ازم هنگاه زدن سوزن ها میپرسید بیشتر کدوم علایم رو دارید اگه بگم خوب نشدم دروغ گفتم هرچند دکترگفته بعد از پنج جلسه باید بگم اثرداشته یا نه وتقریبا همه چیز میخورم ونفخم کمتر شده کلا خورد وخوراکم عالیه شده ده جلسه برام زده...[/QUOTE
    خیلی خیلی ممنون دوست عزیز،من به شخصه به معجزه ی طب سوزنی اعتقاد دارم،حالا که برا ای بی اس هم درمان داره،دیگه صد در صد میرم دنبالش.نه من تا حالا آزمایش تیروئید ندادم،نمیدونم ربط هم داره یا نه.

سلام دوستان عزیزم ای کاش راهی بود تا به شما کمک میکر دم اما افسوس هم خودم و هم شما گرفتار یه بدبختی شدیم که هیچ پزشکی هم حاضر به مطالعه وتحقیق در این زمینه نیست و.............واما من تو یک اتاق گفتگو به زبان لاتین خوندم که یه نفر گفته بود که با آنزیمهای گوارشی درمان شده من شهرستانم دوستانی که تهرانند با یه متخصص خوب صحبت کنن ببینن این چیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من چند روزی دسترسی به نت نداشتم. امیدوارم خوب باشین.
    من که همچنان درگیر این بیماری هستم. البته یکی از دوستان ماست پروبیوتیک را معرفی کرد من حدود دو هفته ای از این ماست استفاده میکنم عوارض را تا حدودی کم مینکنه طبق فرمایش دوست خوبمون اما اینکه صد در صد خوب بشم نه.
    مجددا به متخصص گوارش مراجعه کردم و ایشان هم گفتند باید کلونوسکوپی کنم شاید گرفتگی در روده داشته باشم!! اما من که اینطوری فکر نمیکنم و میدونم مشکلم همون ای بی اس است. البته دکتر قرص مترونیدازول بهم داد و گفت فعلا این را استفاده کن.

دوست خوبم Mehfarj که پرسیده بودی به خواستگاری رفتم یا نه؟ باید بگم فعلا نه واقعا این شده یه کابوس واسم.

دوستان من تو این مدت یه کاری انجام دادم شما هم انجام بدین ضرر نداره. من روزانه هر چیزی که میخورم را مینوبسم. همه را. مثلا صبح نان عسل.... ظهر.... عصر...و...... بعد میبینم در اون روز چطور بودم!!!! بعد خودم میسنجم ببینم چه غذایی بیشتر با بدنم هماهنگه و چه غذایی نه. به عنوان مثال من ۲ روز غذای روزانم مثل هم بود با این تفاوت که یک شب مقداری بادمجان خوردم همون باعث نفخ بسیار شدید و سر و صدای روده هام شد. بادمجان را دوباره امتحان کردم و دیدم بله کاره خودشه. حالا از رژیم غذاییم حذفش کردم و چند غذای دیگه مثل باقالی پلو... پنیر... شیر.... بستنی... عدس.... اینها را حذف کنید و غذای دیگه ای جایگزین کنید مثلا به جای پنیر ماست بخورین یا.... من میگم ۶۰٪ این بیماری به رژیم غذایی بستگی داره ۳۰٪ به اعصاب و استرس و ۱۰٪ هم علایمی که هنوز شناخته شده نیست چون با رژیم غذایی و دور بودن از استرس این بیماری قابل کنترل میشه اما نه ۱۰۰٪ بلکه ۹۰٪.
    حالا این نظر بنده بود. به نظرم جواب میده لااقل اینه که یه رژیم غذایی سالم داریم و تا حدود زیادی بهتر میشیم. رژیم غذایی کمک بزرگیه به بهبود ما. سعی کنید هله هوله نخورین غذایی که نفخ میکنین نخورین. در ضمن من با چیز ترش هم شدیدا نفخ میکنم و سر صدای معده و روده هام بیشتر میشه شما هم این را امتحان کنید اگه دیدین مثل منین ترشیجات هم حذف کنید.

خیلی زیاد شد ببخشید دوستان گلم. انشاا... زودتر راهی برای این بیماری پیدا بشه. آمین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز من گفتم ماست سین بیوتیک مصرف کن نه پروبیوتیک. چون پروبیوتیک تاثیرش کمتره.
    تاثیر لاکتول هم مثل سین بیوتیکه فرقی نداره.
    علت اصلی این مشکل 100% عصبی و ضعیف بودن اعصاب روده هستش! استرس، نفخ و غذاهای محرک فقط باعث تشدیدش میشه.
    لاکتول و سین بیوتیک به این دلیل موثرن چون نفخ رو کم میکنن. پس مشکل اصلی ما ضعف اعصاب روده هست.
    باید به فکر درمان عصبی بود!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام ممنون که بالاخره جوابم رو دادی!
    یه موضوعی که خودم چند روز پیش فکر میکردم گفتم نکنه این مشکلات همش به خاطر یه گرفتگی توی روده هام باشه که با کلونوسکوپی مشخص بشه!بعد که علایم گرفتگی روده رو توی اینترنت خوندم دیدم که یکی از علایمش استفراغ است در حالی که من حدود چندسالی هست یادمه استفراغ نکردم!
    بعد این که دکتر متخصص من هم برام کلونوسکوپی نوشت ولی من از ترس نرفتم انجام بدم.میگم نکنه واقعا بعضی هامون به خاطر همین گرفتگی روده باشه!
    دوستانی که کلونوسکوپی کردن هیچ مشکلی نداشتن
    درضمن گفته بودم که قرص لاکتول رو مصرف میکنم وحالا هم دارم ادامه میدم که حالم رو خیلی بهترکرده البته نه به صورت کامل!میشه گفت حدود90درصد!
    پگاسوس جان شما الان هم لاکتول یا سین بیوتیک مصرف میکنی؟همه چی هم میخوری؟مشکلی نداری فعلا؟
    Last edited by MEHFARJ; 06-05-2013 at 22:52.

6. این کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوست عزیز من گفتم ماست سین بیوتیک مصرف کن نه پروبیوتیک. چون پروبیوتیک تاثیرش کمتره.
    تاثیر لاکتول هم مثل سین بیوتیکه فرقی نداره.
    علت اصلی این مشکل 100% عصبی و ضعیف بودن اعصاب روده هستش! استرس، نفخ و غذاهای محرک فقط باعث تشدیدش میشه.
    لاکتول و سین بیوتیک به این دلیل موثرن چون نفخ رو کم میکنن. پس مشکل اصلی ما ضعف اعصاب روده هست.
    باید به فکر درمان عصبی بود!
    متاسفانه من ماست سین بیوتیک را پیپا نکردم و مجبور شدم ماست پروبیوتیک مصرف کنم.
    در مورد قرص لاکتول آیا همان قرص لاکتولوز است؟؟ چون من سوال کردم گفتن لاکتول نداریم لاکتولوز داریم ۳۰ تاش ۲۰ هزار تومن بود. همونه؟
    و یه سوال دیگه اینکه قرص ها را با غذا میخوربن یا وقتی لبنیات مصرف میکنید؟ چون به من گفتن برای خوردن شیر میخوای!!!
    شما که خدا را شکر بهتر شدین آیا از نظر روحی و اعصاب هم خودتون را درمان کردین؟ منظورم خوردن قرص یا رفتن پیش روانپزشک؟! چون با درمان اعصاب فکر کنم این بیماری بهتر میشه درسته؟ من خودم آدم تقریبا استرسی هستم. با هر چیز کوچیک دچار استرس میشم و جدیدا فکر کنم افسردگی هم گرفتم. آیا از بین دوستان کسی مشکل من را داره؟ منظورم استرس افسردگی.....
    ممنون

ارسال شده از XPAD-2 با استفاده از تپاتالک 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام ممنون که بالاخره جوابم رو دادی!
    یه موضوعی که خودم چند روز پیش فکر میکردم گفتم نکنه این مشکلات همش به خاطر یه گرفتگی توی روده هام باشه که با کلونوسکوپی مشخص بشه!بعد که علایم گرفتگی روده رو توی اینترنت خوندم دیدم که یکی از علایمش استفراغ است در حالی که من حدود چندسالی هست یادمه استفراغ نکردم!
    بعد این که دکتر متخصص من هم برام کلونوسکوپی نوشت ولی من از ترس نرفتم انجام بدم.میگم نکنه واقعا بعضی هامون به خاطر همین گرفتگی روده باشه!
    دوستانی که کلونوسکوپی کردن هیچ مشکلی نداشتن
    درضمن گفته بودم که قرص لاکتول رو مصرف میکنم وحالا هم دارم ادامه میدم که حالم رو خیلی بهترکرده البته نه به صورت کامل!میشه گفت حدود90درصد!
    پگاسوس جان شما الان هم لاکتول یا سین بیوتیک مصرف میکنی؟همه چی هم میخوری؟مشکلی نداری فعلا؟
    من که جرات کلونوسکوپی ندارم. البته اگه مشکل ما سندرم روده تحریک پذیر باشه که هست بعید میدونم ربطی به گرفتگی و.... روده داشته باشه. اگه از دوستان کسی انجام داده لطفا بگه تا مشخص بشه واقعا ربطی داره یا خیر.

شما که قرص لاکتول میخوری با غذا مصرف میکنی و الان حالتون خوبه بعنی واقعا ۹۰٪ خدا را شکر خوب شدین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

در مورد تاثیرگزاریش بله واقعا تاثیرگذار بوده میشه واقعا حسش کرد.من روزی دوتا یکی بعد صبحونه ویکی بعد ناهار میخورم که حالم روخیلی خوب کرده
    در مورد قیمت لاکتول بسته 30تاییش 19600تومنه واینکه روی جعبش یه عکس زن ومرد هستش!

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض سلام

سلام دوستان
    من با رژیمی که گرفتم تونست مشکلم غیر از یبوستم رو رفع کنه،ولی همونطور که تو پست های قبلم گفتم برای رفع کامل این مشکل رفتم پیش یه دکتر واقعا کاردرست، نه اونایی که فقط بیمار رو مثل مشتری سر بازار میبینند، بعدش همه چیزرو بهش گفتم اونم نسخه دو قرص برای رودم و یه قرص برای اعصاب(که البته من ازشون مصرف نکردم) بهم داد،گفتش نحوه مصرفشون هم اینطوریه که یک دونه از هر دوتا رو هر دوازده ساعت باید مصرف کنی تا شش ماه، من طی این مدت به رژیم غذاییم داشتم عادت می کردم حالا با وجود این قرص که طی این دو ماه مصرف کردم روده بزرگم راحت هر چیزی رو هضم میکنه و نه از یبوست و نه از نفخ خبری هست.
    حالا شما هم برید پیش دکتر بگید این نسخه رو براتون بنویسه چون داروخونه با نسخه پزشک بهتون این قرصا رو میده. تو پست های قبلی اسمشون رو نوشتم دوباره هم می نویسم
    روده Colofac
    روده Domperidone 10mg
    البته بگم یخورده گرونن اما چاره چیه ماها مجبوریم،خواهش میکنم بچه ها این یه راه رو هم برید ببینید چی میشه، من مطمئنم که حداقل اینا میتونن روده بزرگ رو ارومش کنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من با رژیمی که گرفتم تونست مشکلم غیر از یبوستم رو رفع کنه،ولی همونطور که تو پست های قبلم گفتم برای رفع کامل این مشکل رفتم پیش یه دکتر واقعا کاردرست، نه اونایی که فقط بیمار رو مثل مشتری سر بازار میبینند، بعدش همه چیزرو بهش گفتم اونم نسخه دو قرص برای رودم و یه قرص برای اعصاب(که البته من ازشون مصرف نکردم) بهم داد،گفتش نحوه مصرفشون هم اینطوریه که یک دونه از هر دوتا رو هر دوازده ساعت باید مصرف کنی تا شش ماه، من طی این مدت به رژیم غذاییم داشتم عادت می کردم حالا با وجود این قرص که طی این دو ماه مصرف کردم روده بزرگم راحت هر چیزی رو هضم میکنه و نه از یبوست و نه از نفخ خبری هست.
    حالا شما هم برید پیش دکتر بگید این نسخه رو براتون بنویسه چون داروخونه با نسخه پزشک بهتون این قرصا رو میده. تو پست های قبلی اسمشون رو نوشتم دوباره هم می نویسم
    روده Colofac
    روده Domperidone 10mg
    البته بگم یخورده گرونن اما چاره چیه ماها مجبوریم،خواهش میکنم بچه ها این یه راه رو هم برید ببینید چی میشه، من مطمئنم که حداقل اینا میتونن روده بزرگ رو ارومش کنن.
    خدا را شکر که خوب شدی دوست خوبم. خیلی خوشحال شدم. پس الان از نفخ و سر و صدای روده ها خبری نیست؟؟ میشه رژیم غذایی را برای ما هم بزاری تا استفاده کنیم. الان چه مدت رژیم گرفتی تا خوب شدی؟
    من قرص domperidone را طبق نظر دکترم قبل از غذا میخورم اما زیاد تاثیری نداشته! حالا اون یکی هم استفاده میکنم انشاا... جواب بده. راستی قرص اعصابت هم میشه اسمش را دوباره بگی دوست من؟ میخوام از دکترم بپرسم اگه مفیده استفاده کنم.
    قرص colofac که گفتین واسه روده است؟ یعنی برای سروصدای روده بهتون داده؟
    من فکر میکنم بیشترین تاثیر را رژیم غذاییتون روی شما گذاشته و خدا را شکر خوب شدین. واسه ما هم دعا کنید دوست خوبم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •