ایول ، با چه برنامه ای ؟ نقشه هاشو از کجا آوردین ؟
![]()
ایول ، با چه برنامه ای ؟ نقشه هاشو از کجا آوردین ؟
![]()
از سایت زیر، بعد از کپی "_" بین "mobile_stan" خذف بشه:
با استفاده از نرم افزار Trekbuddy اینجا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طریقه نصب Trekbuddy اینجا:
سلام به همه دوستان,من چند تا سوال داشتم که میخواستم دوستانی که این گوشی دارن لطف کنن جواب بدن.
1-سرعت زوم کردن روی عکس هایی که میگیره خوبه یا اینکه خیلی کنده؟
2-سرعت باز کردن menu چطوره(منظورم اینه که کند باز میکنه یا اینکه معمولیه)؟
3-فایل pdf ریختی روش باز کنی؟(اگر این کار کردی سرعتش خوب بوده یا کند بوده؟)
4-فکر میکنید سرعت cpu در حد سرعت گوشی هایی مثل n82 هست یا کمتر یا بیشتره؟
5-آنتن دهیش چطوره جدا بهتر از برندهای دیگه بوده؟
6-فیلم divx با حجم 700mb تا حالا ریختی روش ببینی که خوب نشون میده یا اینکه کند و صفحه به صفحه نشون میده؟
7-شما جای من بودی بین omenia samsung و kc910 LG کدوم انتخاب میکردی؟
8-میتونی با دوربینش از یکسری دست نوشته عکس برامون بزاری که ببینیم میشه اون دست نوشته خوند یا نه؟
خیلی ممنونم از اینکه سوالاتمو جواب میدید.
آقا چرا کسی به سوال های من جواب نمیده؟
سلام پیام جان:
1-معمولی
2-معمولی
3-از معمولی بهتر بوده
4-در حد نوکیا
5-واقعا بهتره
6-نه امتحان نکردم
7-هر کسی سلیقه ای داره که از چی خوشش میاد و کدوم مهمتره سیستم عامل و حافظه داخلی یا دوربین عکاسی و فیلمبرداری و زنون. خودم که بین این گوشی ها رنوار انخاب کردم.
8-حتما.
شرمنده که پاسخ ها دیر شد.
بروبچ یه مقایسه کوچیک، نظر خودتونو بدید، به حجم عکس ها هم دقت کنید. (البته درسته i8910 آخرین آپدیتش نیست، ولی به هر حال):
LG KC910 Renoir (1.19 MB)
Samsung i8910 Omnia HD (3.33 MB)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
LG KC910 Renoir (1.35 MB)
Samsung i8910 Omnia HD (3.63 MB)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پی نوشت: مقداد جان دارم یه جورایی به حرف دیروزت میرسم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مقداد جان ممنونم از جواب هایی که بهم دادی,خیلی لطف کردی.
من كه ويوتي دارم، فيلم 1.4 گيگDivX را باهاش امتحان كردم، به راحتي نمايش ميده بدون حتي ذره اي پرش؛ رنوآر كه ديگه از ويوتي خيلي بهتره، صددرصد بدون مشكل پخش ميكنه....
واقعا جالبه ... البته بهتر بود با gc900 مقايسش ميكردن چون اونم ورژن بتا هست
حجم عكسا هم خيلي جالبن![]()
بچه ها از قیمتش چیزی نگفتین. آخرین قیمتش الان چنده؟
ساخت چه کشوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)