تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 120 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1191

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KM900 Arena با اینترفیس اس کلاس و دوربین 5 مگاپیکسل

پروفشنال nima_989's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

برچسب داشت...
    گوشه برچسب یه کم بلند شده بود.منم حساسیت الکی به خرج دادم گرفتم همشو کندم(بعدش پشیمون شدم در حد تیم ملی)
    برچسب خودش خیلی عالی بود.هم خوب چسبیده بود هم گوشه هاش گرد بود.
    ولی برچسب یدکی تو جعبه نداشت.
    برچسب امنیا خریدم 1500 خودم بریدمش خیلی حرفه ای.ولی خبر نداشتم این جوری میشه.
    برچسب رو کندم حالا فردا دوباره باید 1500 چوب بدم...

نکته انحرافی :
    اون برچسبی که از اول رو خود گوشی هست،در قسمت سنسورها بریده شده...یعنی خودشون فکر برچسب رو کرده بودند...
    Last edited by nima_989; 31-10-2009 at 17:35.

2. 3 کاربر از nima_989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اون برچسبی که از اول رو خود گوشی هست،در قسمت سنسورها بریده شده...یعنی خودشون فکر برچسب رو کرده بودند...
    پس بقیه که با اون مشکل برخورد کرده بودند عجب کلوخ هایی بودند! (شوخی) منظورم اینه که اونها دلیلشون برای کندن برچسب چی بود؟!

4. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام آقا نیما گوشیتون مبارکتون ----
    شما که هم کوکی داشتی هم آرنا اگه بخوای به حساسیت و سرعت پاسخ گویی به لمس کوکی در مقایسه با آرنا نمره بدی چند میدی؟(فرض آرنا 10 از10 حالا کوکی چند؟)

2-سرعت گوشی تو باز کردن آیکونها و گالری و آهنگ ها به پای آیفون میرسه میشه اینم نمره بدی؟ هم به آیفون هم به آرنا ؟

3- کیفیت فیلم برداریش چون 3gpسیو میکنه تو کیفیتش تاثیری داره یا فقط حجمشو بیشتر میکنه؟ کیفیت فیلمبرداریش و عکسبرداریش رو با ویوتی یا مثلا n82 یا هر گوسی که شما دمه دستت بوده مقایسه میکنی؟

4- صداش تو اسپیکر از لحاظ بلندی اندازه 5800 هست یا نه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببخشید یه سوال یادم رفت

---تو تصویر هایی که تو مقایسه صفحه نمایش آرنا با آیفون گذاشته بودن آرنا خیلی روشنایی صفحش از آیفون کمتره و به طور کلی صفحه آیفون جذابتره ---اما از لحاظ علمی تراکم پیکسل آرنا بیشتره و صفحش هم کوچکتر پس باید کیفیت و جذابیت بیشتری داشته باشه ---شما اگه آیفون دمه دستت پیدا میشه یه زحمتی بکش یه مقایسه ای کن و خبرشو بگو

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

1- اگه قرار باشه به آرنا از 10 نمره بدم، 10 میدم (واقعا حقشه) به کوکی میدم 5 . کوکی از نظر حساسیت و دقت پاسخگویی پیش ارنا حرفی برای گفتن نداره .

2- سرعت خیلی خوبی داره.اگه به آیفون بدم 9 به آرنا میدم8.5

3- فیلم برداریش واقعا عالیه.با اینکه 3GP هست ولی خیلی خوبه.نکته مهم اینه که کیفیت صدا در فیلم برداری استثناییه ....
    با ویوتی هم کار کردم. تو نور روز ارنا بهتره.ولی تو شب با احتساب فلاش زنون ویوتی بهتره.نکته مهم اینه که در ویوتی حتما باید تنظیمات عکس برداری رو دستی تنظیم می کردی تا عکس های شارپ و خوب می گرفت.ولی ارنا با تنظیمات اتوماتیک هم عکسای خوبی می گیره.اگه دستی تنظیم کنی بهتر هم میشه.

4. خب 5800 دو تا اسپیکر داره و استریوست.ولی ارنا یه اسپیکر داره که همون اسپیکر مربوط به مکالمه است.5800 صداش بلند تره.البته نه خیلی زیاد.ولی ارنا هم کاملا قابل قبوله.اصلا کم نمیارید و کیفیت خوبی داره.ولی تو هندز فری می ترکونه....

منم قبلا مقایسه صفحه نمایش ایفون و ارنا رو دیده بودم خیلی تو ذوقم خورده بود. ولی به محض خرید گوشی رفتم سراغ همسایه طبقه پایینی و آیفون رو به مبارزه طلبیدم(طرف عشق ایفون و مکینتاشه!!) طرف کپ کرده بود همش می گفت اینو از ایفون تقلید کردن اونو از ایفون تقلید کردن.
    خلاصه توی صفحه نمایش پوزش خورد اساسی... .اصلا اون طوری که تو عکس ها نشون میداد نبود.(ارنا خیلی خیلی جذاب تر از عکساشه)
    ولی تو نور زیاد محیط خداییش آیفون خیلی عملکرد بهتری داره...
    Last edited by nima_989; 31-10-2009 at 20:33.

8. 3 کاربر از nima_989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

1- اگه قرار باشه به آرنا از 10 نمره بدم، 10 میدم (واقعا حقشه) به کوکی میدم 5 . کوکی از نظر حساسیت و دقت پاسخگویی پیش ارنا حرفی برای گفتن نداره .
    خوب این یه چیز بدیهیه اصلا نمیشه مقاومتی رو با خازنی مقایسه کرد! منم تعجب کردم اولش از این سوال. (البته ببخشیدا).

10. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پس همه ی اون عکس ها الکی بوده واقعا که آرنا ترکونده مگه نه !!!!!!!!!!1

اما واقعا وقتشه که ال جی به خودش بیاد و یه کاری کنه!!!!؟؟؟؟؟ یکی از تنها ایراد های این گوشی نداشتن سیستم عامل هست که با وجود اینترفیس فوق العاده قید برنامه زیاد رو اکثر کاربرا زدند و به همون جاوا قناعت کردن اما اینجاس گند زدن الجی که تو گوشی به این خوفی که از گوشی های موجود در بازار فکر کنم فقط تو دوربین کم بیاره(در مقایسه با 8 و 12 ) محدودیت جاوا گذاشته یعنی محدودیت رو شدید تر و دو چندان کرده( 1- نداشتن سیستم عامل 2- و محدودیت حجمی جاوا)
    Last edited by hamed999; 01-11-2009 at 15:00.

12. 3 کاربر از hamed999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

واقعا حیفه که سیستم عامل نداره.
    ولی اگه داشت مثلا سیمبین لااقل 100 تومن گرون تر می شد...
    محدودیت جاواش خیلی ضایع است.البته ناگفته نماند برنامه های زیادی نیست که جاوا باشه و حجمش هم از 3مگ بیشتر باشه.معمولا همه کم حجم هستند.من تا حالا غیر از اون نقشه که دوستمون گفت چیز دیگه ای ندیدم.

راستی الان که دیگه استفاده ام از گوشی عادی شده و نور صفحه رو هم رو اتو گذاشتم تقریبا دو روز (48 ساعت) باطری دووم داره.

14. 2 کاربر از nima_989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

اگر مثلا سیمبین می زاشت باید درصدی به نوکیا می دادش + مالتی تاچ نبودش+ خازنی نبودش+ s-class نبودش
    اگر وین مو می گذاشت که قیمتش می رفتش فضا البته وین موی ارینا تا حدودی gm730 هستش: دی
    اگر اندروید می زاشت پس فروش gw620 چی؟
    اگر .....
    ولی جاوا محدودیتش کمتره
    خازنی و مالتی تاچ و ایترفیس s-class و خیلی چیز های جدید دیگه
    به نظر من بهترین سیستم عامل برای ارینا جاواست و بس

16. 3 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

گرچه خودم طرفدار گوشي هاي الجي هستم ولي بايد قبول كنيم اين محدوديت جاواش خيلي مسخره است، نصف نقشه ها حجمشون بالاي سه مگه مخصوصا براي استفاده از GPS اين محدوديت خودشو بيشتر نشون ميده؛ ديگه گوشي هاي سامسونگ هم محدوديت جاواشونو برداشته اين الجي هنوز فكري به حال اين محدوديتش نكرده...

ولي فكر كنم شايد خود شركت الجي نميدونه گوشي هاش محدوديت اجراي برنامه هاي جاوا را داره!!!

18. 3 کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •