چرا الکی مردم رو گمراه میکنی بازی نیومده دمو هم نداره. شما یا واقعاً خیلی تعطیلی یا ماها رو (حداقل منو) احمق فرض کردی.
چرا الکی مردم رو گمراه میکنی بازی نیومده دمو هم نداره. شما یا واقعاً خیلی تعطیلی یا ماها رو (حداقل منو) احمق فرض کردی.
يه عكس از گيم پلی بازی بزار ببينيم حداقل !!
سلام؛
برادر چرا اینجوری صحبت میکنی، ایشون گناه که نکرده چیزی رو که دیده اومده اینجا گفته. در ضمن درجه سنی این بازی رو هم چک کردم +7 هستش. به من که کودکم میخوره.![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از نوع برخوردتون فکر کنم لینک این بود یه نگاهی بهش بکنین ولی مطمئن نیستم
و اون ورژن هم که گفتم دانلود کردم تو کامپیوتره دانشگاه بود و همه هم می دونیم که اونا فریزن و با یه بار خاموش روشن کردن همه ی چیزایه جدید می پره و به حالت قبلش بر می گرده(اونروز خودم حواسم بهش نبود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اینا واقعا اسکرین شات باشن عالیه حداقل از نظر تعداد پلیگونها فرقی با forza , gt نمی بینیم ! (اگر اینا اسکرین شات باشن !) ولی خوب از نظر گیم پلی معلوم نیس ؟! (معلوم هست بچه ها ؟! اطلاعاتی دارین ؟!)
GC 09: Hold Your Hand Gameplay (Cam)
GC 09: Developer Walkthrough (Cam)
این 2 تا Trailer واقعا فوق العاده بودن !
بله باهات موافقم واقعا تریلر و عکس های اخیر امید.ار کننده هست. حیف مثل پارسال قرار نیست دمو قابل بازی در کار باشه. نیست دیگه نه؟ اگه بود باید الان منتشر میشد چیزی به انتشار بازی باقی نمونده
این بازی منتشر شده
و میتونید از اینجا دانلود کنید.
سلام دوست عزيز
لطفا به محتوای اينجور فروم ها و يا سايت ها توجه نكنيد
اين سايت ها برای بالا بردن آمار خودشون دروغ های شاخ داری ميگن كه آدم توش ميمونه !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)