تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 47 اولاول ... 30363738394041424344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 466

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی DJ Tiesto

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ.Tiesto.DJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

Tiësto at Queensday Museumplein 2010 150,000 people

01. Tiësto feat. Calvin Harris – Century (Extended Mix)
    02. Justice vs. Simian – We Are Your Friends (ID Remix)
    03. Kid Cudi feat. MGMT – Pursuit Of Happiness (Steve Aoki Remix)
    04. Tiësto & Diplo – Come On (Original Mix)
    05. Tiësto feat. C.C. Sheffield – Escape Me (Extended Mix)
    06. Dada Life – Let’s Get Bleeped Tonight (Tiësto Remix)
    07. Tiësto feat. Tegan & Sara – Feel It In My Bones (Extended Mix)
    08. Three Six Mafia feat. Tiësto, Sean Kingston & Flo-Rida – Feel It (Tiësto’s Feel It On The Floor Remix)
    09. Steve Angello – Rave n’ Roll (Original Mix)
    10. Marcel Woods – The Bottle (Original Mix)
    11. The Prodigy – Smack My Bitch Up (AN21 Remix)
    12. Afrojack – Pacha On Acid (Original Mix)
    13. Calvin Harris – I’m Not Alone (Tiësto Remix)
    14. Tiësto feat. Christian Burns – In The Dark (Tiësto 2010 Remix)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Size: 250.601MB

کد:

2. 4 کاربر از DJ.Tiesto.DJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

Tiësto at Queensday Museumplein 2010 150,000 people

01. Tiësto feat. Calvin Harris – Century (Extended Mix)
    02. Justice vs. Simian – We Are Your Friends (ID Remix)
    03. Kid Cudi feat. MGMT – Pursuit Of Happiness (Steve Aoki Remix)
    04. Tiësto & Diplo – Come On (Original Mix)
    05. Tiësto feat. C.C. Sheffield – Escape Me (Extended Mix)
    06. Dada Life – Let’s Get Bleeped Tonight (Tiësto Remix)
    07. Tiësto feat. Tegan & Sara – Feel It In My Bones (Extended Mix)
    08. Three Six Mafia feat. Tiësto, Sean Kingston & Flo-Rida – Feel It (Tiësto’s Feel It On The Floor Remix)
    09. Steve Angello – Rave n’ Roll (Original Mix)
    10. Marcel Woods – The Bottle (Original Mix)
    11. The Prodigy – Smack My Bitch Up (AN21 Remix)
    12. Afrojack – Pacha On Acid (Original Mix)
    13. Calvin Harris – I’m Not Alone (Tiësto Remix)
    14. Tiësto feat. Christian Burns – In The Dark (Tiësto 2010 Remix)

کد:

Size: 250.601MB

کد:

ممنون dj جان اینو دانلود نکردم تا بگی گلچینی از ریمیکساشه یا نه یه آلبومه ؟؟؟
    اگه نیست یه گلچین مشتی و توپ بذار .
    10مت گرم.

4. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ.Tiesto.DJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در واقع میشه گفت یه نوع کنسرته !! جشن سالانه ی هلنده که با حضور Super Star Dj Tiesto اجرا میشه !و واقعا شگفت انگیزه با 150000 نفر جمعیت توصیه می کنم دانلود کنید چون کنسرتی فوق العاده زیبا و جذابه !

6. این کاربر از DJ.Tiesto.DJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

در واقع میشه گفت یه نوع کنسرته !! جشن سالانه ی هلنده که با حضور Super Star Dj Tiesto اجرا میشه !و واقعا شگفت انگیزه با 150000 نفر جمعیت توصیه می کنم دانلود کنید چون کنسرتی فوق العاده زیبا و جذابه !

همینطوره مرسی از زحماتت
    میخواستم از آهنگهای زیبای دی جی تیستو که افکت های زیبایی داره رو بذارید
    تیستو آهنگهای دالبی سه بعدی هم داره؟ اگه داره می شه لطف کنید؟
    بازم ممنون

8. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اتفاقا به نظر من کار کردن با رپرهای بزرگی مثل Three 6 Mafia یا خواننده ی محبوب و کم سن امریکایی Sean Kingston افتخار بزرگی برای Dj Tiesto هست که خودش هم همیشه به این موضوع اشاره کرده و به نظرم کار خیلی فوق العاده ای هست و یکی از پربیننده ترین ویدیو ها در YouTube هست !!!!!! هر چند با سبکش فاصله داشته باشه David Guetta هم معروفیتش رو مدیون Akon هستش Tiesto هم با این کارش توی امریکا شهرت بیشتری پیدا کرد و موفقیت های بزرگتری رو بدست اورد !
    دوست من نظر شما کاملا متین و همینطور منطقی است؛ به هر حال همه نظرهای مختلفی دارند و...
    و من خودم رو در حدی نمیبینم که کارهای TIESTO رو نقد کنم.
    اما در مورد پربازدید بودن اون کلیپ در Youtube هم بگم که TIESTO شخص شناخته شده و مطرحی در سطح جهان هستش و دلیل پربازدید بودن همچین کلیپی علتش همین هست. تو خود سایتهای خارجی مخصوصا اروپایی که من بازدید داشتم بازتاب زیادی در مورد این کلیپ و فیت با اینها بود و بیشتر مورد پسند خیلیها نبود که تیستو رو اینطوری ببینن بهرحال...
    در مورد بیانات شما در مورد David Guetta هم خدمتتون عرض کنم دیوید قبل از فیت دادن با Akon هم شهرت جهانی و معروفیت با آهنگهای زیبای خودش داشت هر چند سبک متفاوتی (هاوس) داره و در ایران طرفدار نداره!
    Last edited by DJ POLESTAR; 04-05-2010 at 20:54.

10. 3 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دوست من نظر شما کاملا متین و همینطور منطقی است؛ به هر حال همه نظرهای مختلفی دارند و...
    و من خودم رو در حدی نمیبینم که کارهای TIESTO رو فقد کنم.
    اما در مورد پربازدید بودن اون کلیپ در Youtube هم بگم که TIESTO شخص شناخته شده و مطرحی در سطح جهان هستش و دلیل پربازدید بودن همچین کلیپی علتش همین هست. ت خود سایتهای خارجی مخصوصا اروپایی که من بازدید داشتم بازتاب زیادی در مورد این کلیپ و فیت با اینها بود و بیشتر مورد پسند خیلیها نبود که تیستو رو اینطوری ببینن بهرحال...
    در مورد بیانات شما در مورد David Guetta هم خدمتتون عرض کنم دیوید قبل از فیت دادن با Akon هم شهرت جهانی و معروفیت با آهنگهای زیبای خودش داشت هر چند سبک متفاوتی (هاوس) داره و در ایران طرفدار نداره!

به نظر من هم این کاری که تیستو می کنه بیشتر از خودش به موسیقی الکترونیک ضربه میزنه........ .کار کردن با چند تا رپر (حالا هر چقدر هم معروف که باشن) باعث میشه تیستو از مسیر موسیقیایی و سبک خودش خیلی خارج بشه و اون hype بودنشو از دست بده...... .

گاهی آدم نباید به خاطر پول بیشتر و شهرت دست به هر کاری بزنه.......(نظر شخصی)
    Last edited by halflife g; 04-05-2010 at 23:50.

12. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

به نظر من هم این کاری که تیستو می کنه بیشتر از خودش به موسیقی الکترونیک ضربه میزنه........ .کار کردن با چند تا رپر (حالا هر چقدر هم معروف که باشن) باعث میشه تیستو از مسیر موسیقیایی و سبک خودش خیلی خارج بشه و اون hype بودنشو از دست بده...... .

گاهی آدم نباید به خاطر پول بیشتر و شهرت دست به هر کاری بزنه.......(نظر شخصی)
    رپ یک سبکه وترنس هم یک سبکه دیگه . به نظر من اگر قراره سبکی با ترنس فیت داده بشه مناسب ترین سبک سبک هاوس هستش که در کشورهای اروپایی هم خوانندگان سبک هاوس زیاد پیدا میشه .
    و اینکه تیستو حاضر شده که آهنگ ترنس رو با رپ چندتا جک و جونور رپر فیت داده شه فقط خودش رو از سبک ترنس دور میکنه!!!
    البته این نظر منه و ممکنه بعضی از این کار راضی به نظر برسند که اهمیت خاص خودش رو داره.

14. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

رپ یک سبکه وترنس هم یک سبکه دیگه . به نظر من اگر قراره سبکی با ترنس فیت داده بشه مناسب ترین سبک سبک هاوس هستش که در کشورهای اروپایی هم خوانندگان سبک هاوس زیاد پیدا میشه .
    و اینکه تیستو حاضر شده که آهنگ ترنس رو با رپ چندتا جک و جونور رپر فیت داده شه فقط خودش رو از سبک ترنس دور میکنه!!!
    البته این نظر منه و ممکنه بعضی از این کار راضی به نظر برسند که اهمیت خاص خودش رو داره.
    به نظر من آدم وقتی در یه سبک خاصی شهرت پیدا می کنه باید در اون سبک بمونه و ادامه بده .
    یک مثال در این مورد هم دی جی یاهل بود که با روی آوردن به سبک های مختلف ( در حالی که در سبک psy trance شهرت یافته بود ) خودش رو از نظر طرفداران این سبک دور کرد و الان هم جزء صد دی جی برتر جهان نیست!

16. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

یه خورده بیانات شما آب داره
    دوست من فکر کنم شما در قول بحث و بیانات ما چنین حرفهایی رو زدید اما اگه قرار باشه ترنس با رپ فیت داده بشه که نمیشه ترنس! میشه همین کار Feel It از Tiesto!
    بنظر شما نیشه با ریتم و نوای خاص ترنس آهنگ سازی برای گروه رپ کرد!؟
    و همینطور اگه ترنس با هاوس ادغم شه که نمیشه ترنس (اصلا میشه منو متوجه کنی چجوری سبک ترنس با سبک هاوس فیت داده میشه؟؟؟)
    نقل قول نوشته شده توسط Traceur
    به نظر من آدم وقتی در یه سبک خاصی شهرت پیدا می کنه باید در اون سبک بمونه و ادامه بده .
    یک مثال در این مورد هم دی جی یاهل بود که با روی آوردن به سبک های مختلف ( در حالی که در سبک psy trance شهرت یافته بود ) خودش رو از نظر طرفداران این سبک دور کرد و الان هم جزء صد دی جی برتر جهان نیست!
    علت اینکه Yahel در بین 100 DJ برتر جهان نیست برمیگرده به فعالیتش تو سالها که بسیار کمه برای یه آهنگساز این سبک برعکس Infected Mushroom هم کشوریشون که بعلت فعالیت و پرکار بودنشون در رده های بالای جدول رده بندی هستن!
    هر چند به این رده بندیها کشک هم نمیدن! دیگه کاره این رده بندیها شده پارتی بازی!!!

18. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

:.:

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یه خورده بیانات شما آب داره
    دوست من فکر کنم شما در قول بحث و بیانات ما چنین حرفهایی رو زدید اما اگه قرار باشه ترنس با رپ فیت داده بشه که نمیشه ترنس! میشه همین کار Feel It از Tiesto!
    بنظر شما نیشه با ریتم و نوای خاص ترنس آهنگ سازی برای گروه رپ کرد!؟
    و همینطور اگه ترنس با هاوس ادغم شه که نمیشه ترنس (اصلا میشه منو متوجه کنی چجوری سبک ترنس با سبک هاوس فیت داده میشه؟؟؟
    سبک تزنس از ادغام سبک هاووس و تکنو هستش البته تا اونجایی که من میدونم.
    من منظورم از فیت دادن به سبک هاوس فیت دادن آهنگهای تیستو به خواننده های هاوس هستش .چراکه سبک ترنس سازگاری زیادی با سبک هاوس داره .در مورد فیت دادن رپرها با تیستو من اسمی از ترنس نیاوردم !!
    رپ حالت اعتراض داره و اصطلاحا هم به معنی اعتراض هستش ولی تاریخچه ی ترنس برمیگرده به جشنهای مذهبی که در زمانهای قدیم وجود داشت که در ریتم و نوای ترنس لطافت خاصی به چشم میخوره که سبک رپ این لطافت را ندارد.
    گذشته از این حرفها پروداکترهای سبک ترنس اخیرا با سبکهایی مثل Blue و Houseو... فیت داده شده (البته منظور از سبک همان خواننده های سبک Blue و House هست) که نمونه ی آنها L&E از یاهل که با سبک Blue و Part Of Dream از bobina که فیت داده شده با یک خواننده ی سبک هاوس است.
    ممنون از دقت شما.

علت اصلی عدم روی آوری به آهنگهای یاهل تحریف کردن سبک psy trance بود که با هر خواننده ای فیت داده شد و در نهایت بطور کلی سبکش تغییر کرد البته در سالهای 2005 تا حدود 2007 تا اخیرا که با آلبوم Export وتک آهنگ Life Is A Test ترنس رو زنده کرد
    ودر نهایت اینکه یاهل از همان سال 1999 که اولین تک آهنگشو ارائه داد و بعد از آن جمع آوری آلبومها تا سال 2008 که آلبوم Export و 2009 که تک آهنگ Life Is A Test رو ارائه کرد فعال بوده و بدون وقفه در حال فعالیت بوده.
    شما می شه بفرمائید منظور از فعالیت کم چه سالی هست؟
    Last edited by Traceur; 05-05-2010 at 18:20.

20. 3 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •