رو 7 مطمئن نیستتم جواب بده.چ
ولی شما ترجیحا آنتی ویرستو غیر فعال کن که به فایل گیر نده.
رو 7 مطمئن نیستتم جواب بده.چ
ولی شما ترجیحا آنتی ویرستو غیر فعال کن که به فایل گیر نده.
با خاموش کردن آنتی ویروس هم درست نشد فکر کنم همون فایل بد دانلود شده چون توی ماشین مجازی xp هم همون ارور رو میداد
فقط یک سوال من الان یک فایل فریمور دارم با اسم RM-356_EMEA_50.0.005_v13.0_5800XM.exe
اینو با jaf میتونم فلش کنم رو گوشیم یا حتماً باید فونیکس باشه؟ چون وقتی که این نصب میشه فکر کنم فایلهای مورد نیاز جف رو داشته باشه
ببخشید اگر سوالم مبتدی بود تا حالا نوکیا فلش نکردم![]()
فایل های هر دو تقریبا یکی هست.
فقط فونیکس چند کیلو فایل اضافه تر داره که ممکنه این فایل ها هم تو فایل EXE موجود باشه.
من الان می خواستم فلش کنم.
توی نرم افزار فونیکس جایی که وارد منوی پروداکت اینفورمیشن میشیم و یه گزینه رو میزنیم که یه لیست پر از انواع پروداکت ها میاد برای من باز نمیشه. موقعی که اون دکمه که روش عکس 3 تا نقطه است میزنم این ارور رو میده:
![]()
سلام. من فایل فریمور گوشی دانلود کردم ولی exe داخلش نبود . حالا من باید چه کار کنم. ؟؟؟
آقا کسی نیست جواب بده ؟
![]()
پیدا کردم فایل های فریمور کامل نبودن
باید 6 تا باشن دوباره دانلود کنید
سلام دوستان
آقا من گوشيم 3250 هست با فونيكس فلش كردم وسط كار گوشيو خاموش كرد و پيغام داد كه ديگه دسترسي به گوشيت امكان پذير نيست و ديگه روشن نشد!!!
حالا من چيكار كنم؟؟
فريمور گوشيم 4.40 rm-38 بود كه فريمور جديده 4.6 هست!
ضمنا فريمور رو هم توسط خود برنامه دانلود كردم!
لطفا سريع كمكم كنيد گوشيم خاموش شده!
منكه انقدر فلش زدم با جف كه بالاخره گوشيم روشن شد ولي ايكاش مديران اين بخش بعد گذشت دو سه روز يه جوابي هر چند كوتاه ميدادن تا آدم دلش خوش باشه كه مديران هم فعاليت دارن!![]()
سلام به همگی فقط میخواتم هر کی فایل n900 برای این برنامه سراغ داره بزاره تو فروم فکر کنم RX 51 باشه
tnxدو هفته هست که گوشیم بالا نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)