ویدیوی جدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویدیوی جدید
لینک مستقیم از خود GT :
MP4 :
WMV:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ها .................!؟!
Call of Duty: Modern Warfare 2: Prestige Edition's own brand
Call of Duty: Modern Warfare 2 comes in three different versions on the market. As a normal version, Steelbook version and as a noble Prestige Edition. With around 150 U.S. Dollar is the Prestige Edition of Modern Warfare 2 on the scale. We'll show you today, as a U.S. player, the finest collectible - not entirely seriously - has reconstructed.
We admit, the game fan has not much effort in creating the Prestige Edition for Call of Duty: Modern Warfare 2 where. Nevertheless, the collectible zusammengebastelte a cheaper alternative dar. Provided that you have just accidentally a Master Chief helmet ready. In our picture gallery below are the matching photos found in our American colleagues joystiq.com its workability. The official Prestige Edition includes Steelbook from the Modern Warfare 2 Artbook a functional and a night vision device. As the collectors edition looks closely, you also find in our gallery. In addition, we present the whole thing in motion below this line in the form of a video prepared.
البته یک ویدیو هم داشت که هر کار کردم نتوستم بزارمش ...
منبع :
Last edited by google_boy07; 31-07-2009 at 14:20.
New Pic
![]()
![]()
سایز اصلی از راست به چپ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسرور Picfrontکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولا دستت درد نكنه بابت عكس ها واقعا عكس هاي اميدوار كننده اي هستند. واقعا تحمل كردن و منتظر موندن واسه اومدن بازي هاي بيستي مثل CoD خيلي سخته فقط باور اينكه بتونه بهتر از CoD MW باشه سخته چون شماره يك بي نقص بود. واقعا اميدوارم شماره دو وارفار يك اعجوبه از آب در بياد در موردش اصلا نميشه حرفي زد كه جذاب تر از يك خواهد بود يا نه فقط و فقط بايد بازي كرد تا قضاوت كرد. فقط اميدوارم داستان و حال و هواي تاثير گذار قبلي رو داشته باشه.
البته این تصویری که توی پست پیشین هست برای ورژن mw عادی هست.
سری COD بهتری سری بازی هاس که بازی کردم.
چند تا تریلر از این شماره دیدم؛ عالی شده - نکته ی جالبی که در تریلر دیدم اینه که مردم عادی هم در شهر هستن.
فقط تنها مشکلش اینه که خیلی زود تموم میشه ! یعنی برای من که روزی 2-3 تا مرحله میرم؛ 2-3 روز طول میکشه. واقعا حیفه.
البته من رو تمام درجات سختی بازی میکنم، ولی بار اول یه چیز دیگس.
امروز سایت kotaku خبر جالب و عجیبی منتشر کرد که طی آن گفته شد که رپر معروف، 50 Cent در یک بازی بعنوان دوبلور خواهد بود، اما این بار نه در بازی خودش، بلکه در Call Of Duty: Modern Warfare 2 !Robert Bowling از Infinity Ward اعلام کرد که 50 Cent دوبلور یکی از جوخه های بازی و در قسمت Multi-Player خواهد بود و جملاتی مانند "من دارم خشاب عوض میکنم (Reloading)" ، "ببین که کجا رو هدف میگیری (Watch your fire)" و یا "من افتادم، بلندم کن! (I'm down, get me up)" را خواهد گفت.
طبق گفته ی سایت ThisIs50.com این رپر معروف در قسمت Multi-Player بازی Call Of Duty: Modern Warfare 2 بعنوان دوبلور خواهد بود و همچنین روز پیش بازدیدی از Infinity Ward و دیداری با سازندگان بازی داشته است که عکس های آن را می توانید در آخر خبر ببینید.
این اولین باری نیست که در سری بازیهای Call Of Duty شاهد دوبلورهای معروف هستیم و در World At War نیز شاهد بازیگران معروفی مانند Keifer Sutherland و Gary Oldman بعنوان دوبلور بودیم. اما این اولین بار است که این خواننده در بازیهای کامپیوتری (به جز 50 Cent Bulletproof و 50 Cent: Blood on the Sand) بعوان دوبلور حضور خواهد داشت.
بنظر می رسد که Activision حساب زیادی بر روی این بازی باز کرده و خرج های زیادی هم برای آن کرده است!
عکس های بازدید این خواننده از Infinity Ward و با سازندگان بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخواهشا برای تسریع در لود شدن صفحات(به خصوص برای کاربران دیال آپی) تصاویر بزرگ رو به صورت لینک قرار بدید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Sam Fisher 09
سلام دوستان نمیدونم نکته ای که من فهمیدم برای شما نیز تازگی داشته و جالب باشد ولی وقتی به ویدیوی آخری نگاه میکردم متوجه شدم که این بازی خوشبختانه شماره 3 هم خواهد داشت البته ما که هنوز در انتظار شماره 2 هستیم ولی باز جای خوشحالی دارد و سال 2111 نیز بدون cod (mwf نخواهیم بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)