امین عزیز یه بار استپ موتور یکی دیگه که این مشکل رو نداره بذار روی ماشین خودت و تست کن.![]()
امین عزیز یه بار استپ موتور یکی دیگه که این مشکل رو نداره بذار روی ماشین خودت و تست کن.![]()
آخه فکر کنم وقتی اون استپ موتو رو در آوردی بعد براش مشکل ایجاد شد..سلام..
مال منم همين طوريه و هر جا بردم و طبق تجربه اي كه تو اين چند مدته بدست اوردم همش زير سر اين استپ موتور هست(دينام رو هم عوض كردم ولي رو روشن شدنش زياد تاثيري نداشت).....يكي خريدم مارك زيمنس 36 تومن كه 2 روز كار نكرد...يكي ديگه خريدم مارك ايساكو 18 تومن كه بهتر از اون زيمنسه بود ولي هيچ كدوم مثل اون فيليپس خودش نميشه(حيف كه دست كاريش كردم خراب شد وگرنه اون موقع ياد ندارم ماشين بد روشن بشد هميشه كمتر از 1 ثانيه كه استارت ميزدم روشن ميشد....حيف)...ناكس هر چي مي گردم فيليپس آمريكايي كه قيمتش 80-90 تومنه گيرم نمي ياد
........
میگم فکر نکنم مشکل از اون باشه شاید از جایی دیگه هست.. چون شما دوبار استپ رو عوض کردین..!
با کدام امین بودی..؟ با من.؟امین عزیز یه بار استپ موتور یکی دیگه که این مشکل رو نداره بذار روی ماشین خودت و تست کن.![]()
میترسم من هم اون استپ رو در بیارم و بعد مثل اون دوستمان مشکل براش پیش بیاد..
میگم امکان داره مشکل از شمع ماشین باشه..؟
این استارت زدن هم شده معضلی ها صد رحمت به پیکان .. یک چکی روشن میشه..
باورت ميشه چند روز پيش اينقدر عصباني شدم ماشينو بردمو موتورشو باز كرديم هر چي بود رو نگاه كرديم ديديم هيچ مشكلي نداره(بيچاره موتورش هيچ عيبي نداره).......تازه شمع هاش رو +----- هوا+صفحه كلاچ و هر چي كه روغن داشتم عوض كردم اما باز همونطور بود.....
راستي يك سوال:وزن سمند معمولي و پژو 405 و پژو پارس معموله چند كيلو هر كدوم.......
پس مشکل از همون استپ موتور هستباورت ميشه چند روز پيش اينقدر عصباني شدم ماشينو بردمو موتورشو باز كرديم هر چي بود رو نگاه كرديم ديديم هيچ مشكلي نداره(بيچاره موتورش هيچ عيبي نداره).......تازه شمع هاش رو +----- هوا+صفحه كلاچ و هر چي كه روغن داشتم عوض كردم اما باز همونطور بود.....
سمند 1200 کیلو هست.. اما فکر کنم 450 یک 150 کیلوی کمتر باشه..راستي يك سوال:وزن سمند معمولي و پژو 405 و پژو پارس معموله چند كيلو هر كدوم.......
سمند :
وزن خودرو : 1200 (kg)
وزن روي اکسل جلو : 716 (kg)
وزن روي اکسل عقب : 468 :(kg)
405 :
وزن خودرو : 1100
وزن روي اکسل جلو : 670
وزن روي اکسل عقب : 420
حداکثر وزن مجاز خودرو : 1550
پرشیا :
وزن خودرو : 1190
وزن روي اکسل جلو : 700
وزن روي اکسل عقب : 440
حداکثر وزن مجاز خودرو : 1600
حداکثر وزن مجاز خودرو با تريلر : 2750
درخواست کنيا براي توليد سمند فرمان راست
به گزارش خبرخودرو ، دولت کنيا از سرمايه گذاري ايران خودرو در طرح هاي صنعت اين کشور حمايت مي کند.
به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، فرح معاليم، نائب رئيس مجلس کنيا و هيات همراه در ديدار از خطوط توليد ايران خودرو با بيان اين مطلب گفت : محصولات اين شرکت مي تواند در شرق آفريقا حضور پر رنگ تري داشته باشند و اين ديدار مي تواند نقش مهمي در گسترش همکاري هاي دو کشور داشته باشد.
نائب رئيس مجلس کنيا افزود: آن چه در ايران خودرو مشاهده كرديم، تاييدي بر اعتقاد و باور گذشته ما بود كه جمهوري اسلامي ايران توانسته در همه زمينه هاي صنعتي از تكنولوژي روز دنيا استفاده كند.
وي تصريح كرد: دولت کنيا خواهان استفاده از توليدات ايران خودرو و همچنين تجربيات اين گروه صنعتي، جهت توسعه صنعت خود شد.
علي عباسيعلي، سفير كنيا آمادگي کشورش را براي توليد سمند فرمان راست در اين کشور با سرمايه گذاري مشترک اعلام کرد.
وي در عين حال با اشاره به تمايل تجار و صنعتگران كنيا براي فراهم كردن زمينههاي توليد سمند فرمان راست، اظهار داشت: به طور مسلم ايران خودرو با استفاده از اين زمينه مناسب اقتصادي و تجاري كنيا قادر خواهد بود در شرق قاره آفريقا به عنوان يك خودروساز مهم نقش جدي براي حضور در بازار اين كشورها داشته باشد.
چهارشنبه، 11 دی 1387
خیلی جالبه !! من نمی فهمم چرا فقط میگن سمند سنگینه !![]()
10 کیلو سنگین تره دیگه : دی... ولی خوب یک کیلو هم تاثیر داره نمیشه انکار کرد.خیلی جالبه !! من نمی فهمم چرا فقط میگن سمند سنگینه !
خداييش به بدنه گالوانيزش مي ارزه(بدنه پوشيده شده با فلز روي)........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)