تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 89 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 887

نام تاپيک: Colin McRae: Dirt 2

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من که صفحه 36 گفتم چطوزی میشه شوک رو تست کرد!!!

آقایون گرافیک و فیزیک ماشین ها در حد گرید هست؟؟؟
    هر دو بالاتره مخصوصا فیزیک که من خودم هر بار ماشین رو اوراقی برمی گردونم.

خوب دوستان خدا رو شکر که pc gamer ها هم تونستن نسخه ای رو بازی کنن که همون امیتاز 9 از سایت gamespot که به console ها تعلق گرفت رو از ان خودش کنه
    داشتیم پدرام...
    من که 9.5 میدم. .......

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

داشتیم پدرام...
    من که 9.5 میدم. .......
    منظورم اینه مثل خیلی عناوین دیگه یک port ضعیف و مسخره برای pc نبوده بازی
    اینطوری که بخوای حساب کنی امتیاز من بهش 9.8 هست
    چون اون 0.2 میمونه برای بهترین بازی racing تاریخ که خودت میدونی کدوم title هست و جاش کجاست الان تو Ranking ها

3. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

سلام وستان

من یه مشکل عجیب دارم!

وقتی بازی را اجرا میکنم همه چی روون و عالیه اما تا میاد بره تو صفحه لودینگ ها یهو فریم بازی انگار میاد رو 5!

خلاصه همین مکافات هست تا موقعی که میره تو محیط اصلی اونجا دوباره همه چی بر میگرده به حالت عادی خودش

اما تا میاد بره تو کانکس (همونجایی که برای مسابقه آماده میشه) دوباره سرعت بازی به شدت کم میشه تا موقعی که خود مسابقه شروع میشه
    تا مسابقه شروع شد دوباره همه چه به حالت معمول برمیگرده!

میشه گفت تو فضای سه بعدی همه چی عالیه اما تو فضای بسته فریم بازی میاد زیر 10!

تحت ویندوز های xp sp 3 و 7 هم تست کردم! تو هر دو همین مشکل بود!

اینم سیستم من:
    CPU E6550
    2GIG RAM
    ATI 3870

مشکل از کجاست؟چه جوری رفعش کنم؟

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز من از محل قرار گیری گیم پدها تو ویندوز و تست دکمه ها مطلعم اما تو اون قسمت گزینه ای برای تست شوک نداره . (تو xp). البته قبلا از حسن توجه شما تشکر می کنم اما تا اونجا که بنده اطلاع دارم همچین بخشی نبوده.

سلام وستان

من یه مشکل عجیب دارم!

وقتی بازی را اجرا میکنم همه چی روون و عالیه اما تا میاد بره تو صفحه لودینگ ها یهو فریم بازی انگار میاد رو 5!

خلاصه همین مکافات هست تا موقعی که میره تو محیط اصلی اونجا دوباره همه چی بر میگرده به حالت عادی خودش

اما تا میاد بره تو کانکس (همونجایی که برای مسابقه آماده میشه) دوباره سرعت بازی به شدت کم میشه تا موقعی که خود مسابقه شروع میشه
    تا مسابقه شروع شد دوباره همه چه به حالت معمول برمیگرده!

میشه گفت تو فضای سه بعدی همه چی عالیه اما تو فضای بسته فریم بازی میاد زیر 10!

تحت ویندوز های xp sp 3 و 7 هم تست کردم! تو هر دو همین مشکل بود!

اینم سیستم من:
    CPU E6550
    2GIG RAM
    ATI 3870

مشکل از کجاست؟چه جوری رفعش کنم؟
    سلام
    دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم اما با نصب بازی تو ویندوز 7 التیمت فول اکتیو 32 بیت مشکلم حل شد و الان بین 40 تا 60 فریم تو بازی و تو منوی بازی می گیرم.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اقا چرا ما اون ماشینهایی که خریدیم دوباره هی هی باز باید بخریم ...مگه چه خبره پولمون رو که از گردنه نیاوردیم.؟

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

یکی از مراحل استش که مسابقه به صورت زمانی هستش و چه اول برسید چه اخر بر حسب زمانی که بدست میارید
    اول یا چندم بودنتون مشخص میشه...در این مراحل یک نفر که کنارمون هست مسیر رو راهنماییمون میکنه با گفتن کلماتی که گفتم بگم دوستان نیز حالشو ببرن ....درسته نقشه هستش ولی اگه با توجه به حرفای همکارمون تو ماشین رانندگی کنیم کیفش چند برابر میشه. مخصوصا در نمای داخل ماشین که من خودم 99 درصد مراحل رو با این نما میرم.
    ------
    Left = چپ
    Right = راست
    Easy Left = اروم به چپ (در این مواقع یعنی که پیچ در حد دشواری هستش که باید دقت شود)
    Easy Right= آروم به راست..(مثل بالا.)
    Fast Left = پیچ نرم به چپ. (یعنی اینکه پیچ در حدی هست که بتونید با همون سرعت یا بیشتر دور بزنید که مشکلی نخواهید داشت.
    Fast Right= پیچ نرم به راست ( مثل بالایی)
    Right Midle Left یاLeft Midle Right= ( این یعنی این که پیچ در پیچ از هر سمتی که اول گفته بشه ..یعنی بعد راست سریع سمت مخالف هستش)
    cut = این کلمه هر گاه گفته بشه دقت کنید که پیچ خیلی سختی هستش و سرعت باید خیلی پایین بیاد ممکن هست که جهت چپ یا راست رو قبل و بعدش بگه.
    Jump = این یعنی این که کمی جلوتر به یک جایی میرسیم که امکان پرت شدن یا پرش مانند با ماشین باشد.
    Water = اب یعنی در جلوتر اب وجود دارد که باید دقت کرد. مخصوصا از نمای داخل ماشین.
    go to the finish = این هم که نزدیک شدن به خط پایانی رو میگه.
    البته در بین گاهی اوقات اعدادی میگه که دقیق نفهمیدم منظورش چی هست که این تخصصی میشه و خوراک ماشین روناست.
    فک کنم درجه و سمت دور زدن باشه.
    خوب...با اجازه...من یه کم تغییر بدم نوشته های دوست عزیزمونو....
    cut = پیچی که قابلیت برش زدن داره....یعنی میتونید اونو ببرید و ردش کنید...برعکسش...میگه uncut که اونوقته که نباید پیچ رو برید و باید با احتیاط ردش کرد
    اعدادی هم که گفته میشه.....مقدار مسافت مونده تا پیچ یا خطر (منظور هر چیزی که بشه گفت خطر..حتی پرش)
    مثلا ....50 medium right یعنی 50 متر مونده تا یه پیچ به راست نرم
    اگه توی تنظیمات co driver ..روی حرفه ای بزاریدش...به جای حرف زدن طولانی...فقط از اعداد استفاده میکنه که میشه عین زبان بین المللی نقشه خوانی رالی
    یعنی میگه : fifty left four یعنی پنجاه متر به پیچ شماره 4 به سمت چپ....این شماره ها ..از 1 تا 6 طبقه بندی میشن....که 1 سخت ترین ( که بهش میگن u turn ) و 6 پیچ باز ..با سرعت بالا هست
    bump = که به تپه ها و دست اندازهای کوچیک توی مسیر گفته میشه
    keep left or right = یعنی.. همون سمتی که اشاره میکنه...بهتره که رانندگی کنی...چون خطرش کمتره( تو همون موقعیت فقط..نه تا آخر بازی :d )
    Last edited by hesam_g59; 14-12-2009 at 02:41.

8. 5 کاربر از hesam_g59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اقا چرا ما اون ماشینهایی که خریدیم دوباره هی هی باز باید بخریم ...مگه چه خبره پولمون رو که از گردنه نیاوردیم.؟
    خب حتما منطقه ها فرق مي كنه ديگه
    بايد تو هر منطقه ماشين جديد بخري البته من موندم نميشه مثل گريد همه ماشينارو بزنيم به كاميون و ببريم؟

10. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب حتما منطقه ها فرق مي كنه ديگه
    بايد تو هر منطقه ماشين جديد بخري البته من موندم نميشه مثل گريد همه ماشينارو بزنيم به كاميون و ببريم؟
    فکر نمیکنم ارتباطی به منطقه داشته باشه. در واقع چون خصوصیات پیست ها و Race ها فرق میکنه واسه همین باید یک سری آپگرید هایی روی ماشین انجام بشه که پول باید بدی بابت اونها.

12. 2 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام به همه
    یه سوالی داشتم بعد مسابقه چه جوری میشه replay ها رو تماشا کرد چون مثل dirt 1 بصورت خودکار پخش نمیشه ،من اشتباه میکنم یا بازی مشکل داره؟

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

آقا اول بازي من نمي تونم اكانت لايو انلاين بسازم چون اينترنت ندارم اكانت آفلاين چجوري ميشه ساخت؟؟؟؟

الان بازيم سيو نميشه

================================================== ===========

ببخشيد 2 صفحه قبل جوابش رو پيدا كردم لطفا حذف بشه
    Last edited by hobgoblin; 14-12-2009 at 11:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •