بعد از آپدیت رفتم بازی رو ریختم رو هارد : برا چی از رو هارد میخواد اجرا بشه میگه سی دی رو بندازین تو دستگاه ؟!
دستگاه هم elit هست
بعد از آپدیت رفتم بازی رو ریختم رو هارد : برا چی از رو هارد میخواد اجرا بشه میگه سی دی رو بندازین تو دستگاه ؟!
دستگاه هم elit هست
Last edited by MoJtaBa.R; 01-03-2010 at 16:52.
والا ما که بر عکس این موردی که شما میگی تجربه کردیم
اگه هم بوده تک و توک بازی هایی که اکثرا هم موتور unreal داشتن و loading texture مشکل داشت با این کار درست شده
نمونه بارزش هم GTA 4
کدوم بازی ها هست حالا ؟
خوب اگه قرار بود دیگه DVD بازی رو نخواد خودت بشین فکر کنم developer ها از کجا باید پول بازی رو در می اوردن ؟
یکی بازی رو میخرید میداد به همه
dvd باید تو Drive باشه
بازی های original در pc هم به همین صورته و حتما برای اجرای بازی نیاز به دیسک بازی هست.
سلام
میشه بفرمایید آپدیت درایو به چه دردی میخوره؟ آیا لازمه که آپدیت بشه؟
با تشکر
1:برای اجرای بازیهای جدید که دارای wave 4 به بالا هستند بدون نیاز به دیسک active iso
2:افزایش امینیت در LIVE برای جلوگیری از بن شدن(البته این موضوع الان مربوط میشه به LT )
اگه میخواین به LIVE برید 100 درصد باید درایو را به LT اپدیت کنید در غیر این صورت بن خواهید شد.آیا لازمه که آپدیت بشه؟
من اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم و تا بحال به LIVE وصل نشدم
البته از لذت بازی در لایو خیلی شنیدم
میشه لطف کنید هزینه و کارایی که برای وصل شدن لازمه بگید؟
این دیسک active iso چی هست؟ قیمتش چنده؟ هزینه آپدیت درایو حدودا چقدره؟
در مورد LT که اگر میشه در این مورد هم توضیح مختصری بدین
من چطور میتونم بفهمم نوع درایوم چیه؟
ببخشید که سوالاتم زیاده ولی خب چه میشه کرد بی اطلاعی بد دردی!!!
با تشکر
به تاپیک زیر مراجعه کنید اگه مشکلی داشتید اونجا بپرسید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه زبان ساده اگه بخوام بگم باید بگم که باعث میشه بازیهای جدید که برای اجرا نیاز به اپدیت درایو دران را اجرا میکنه ( اگه خواستین بیشتر توضیح میدم) قیمتش هم 1500 هست. اموزش ساختش هم در فروم موجوده.این دیسک active iso چی هست؟ قیمتش چنده؟ هزینه آپدیت درایو حدودا چقدره؟
هزینه اپدیت هم حدودا 7-8 تومنه.
LT مخفف lite touch هست که اخرین اپدیت درایو این کنسول و دستاورد هکرها برای اجرای بازیهای جدید و جلوگیری از بن شدن میباشد.در مورد LT که اگر میشه در این مورد هم توضیح مختصری بدین
به سایتی که لینکش را گزاشتممراجعه کنید:من چطور میتونم بفهمم نوع درایوم چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از توضیحات کامل و مفیدتون
فقط یک سوال دیگه هم دارم
LT رو هم خودم میتونم بریزم رو کنسول؟ مراحل اون مثل آپدیت خود کنسوله؟ (از بابت آسان بودن مراحل میگم)
بازم از راهنمایی هاتون تشکر میکنم
نخیر اپدیت درایو کاره سختیه و دنگ و فنگ زیاد داره 100 درصد توصیه میشه بدید بیرون تا براتون انجام بدن.
من بوسیله راهنمایی جنابعالی خیلی راحت داشبورد رو آپدیت کردم
از این بابت ممنونم
و طیق لینک هایی که داده بودید و با چک کردن مشخصات و سریال دستگاه متوجه شدم که از لحاظ ظاهری درایو من شبیه BENQ/Philips است ولی وقتی طیق جدول سریال رو چک کردم نوشته که درایو Liteon است.
اول اینکه بالاخره درایو من چیه؟ دوم اینکه اصلا این درایو درایو خوبی هست؟
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)