سلام
برای آپدیت کردن باید اکتیوش کنید.اگه آپدیت کنیدبدون اینکه ویندوزتون اکتیو وجنیون باشه مایکروسافت تقلبی بودن ویندوزتون رو تشخیص میده.
سلام
برای آپدیت کردن باید اکتیوش کنید.اگه آپدیت کنیدبدون اینکه ویندوزتون اکتیو وجنیون باشه مایکروسافت تقلبی بودن ویندوزتون رو تشخیص میده.
مایکروسافت برای اینکه مشتری از خرید خودش مطمئن بشه بهش 30 روز وقت میده بدون اینکه سریالی وارد کنه از ویندوز استفاده کنه پس در این 30 روز میتونید بدون هیج کرکی از همه امکانات ویندوز از جمله آپدیت بهره مند شوید
به زودي تاپيكي در اين باره ايجاد خواهد شد منتها چون سرويس پك 1 بتاي ويندوز 7 منتشر شده و بزودي نسخه نهايي عرضه خواهد شد ديگه اين آپديت ها روي اين نسخه نصب نمي شن. ولي به هر حال براي اون دسته از كاربراني كه از نسخه اوليه 7 استفاده مي كنن اين تاپيك مي تونه مفيد باشه.
سلام دوستان
من ویندوز سون رو روی لپتاپم نصب کردم (dell vostro 1310) اما موقعی که میخام درایور ها رو نصب کنم توی دی وی دی درایور ویندوز سون وجود نداره . مال ایکس پی و ویستا رو هم امتحان کردم ، کار نکرد از سایت اینتل درایور مربوطه رو دانلود کردم با حجم حدودا 20 مگ اما موقعی که میخوام نصبش کنم میگه سیستم حداقل نیاز رو برای نصب نداره (your system does not supurt minimum riquirment) (بابط قلت عملاعی مئضرط میخام)
خلاصه بد جوری گیر کردم![]()
با اینکه این تاپیک من شاید تکراری باشه ولی بازم مینوسم که
من آخرین ورژن ویندوز 7 هم 32 بیتی و هم 64 بیتی رو میخوام مدل Ultimate با آخرین آپ دیت های میکروسافت
من از سایت وطن دانلود هم دانلود کردم ولی متاسفانه بعد از چند روز زحمت دانلود تو اکسترکت فایلها مشکل بود و آن زیپ نشد!
همون ویندوزی که تو سایت میکروسافت بگذاشته شده بی کم و کاست !
ممنون میشم
اگه لینک دانلودش یکی باشه و قابلیت ریسیوم داشته باشه تا با IDM دانلود کنم ممنون میشم!
در ضمن امکانش هست که آخرین آپ دیت ها هم رو ویندوز باشه یا بید بعد نصب ویندوز دوباره نصب کنمشون؟
من نسخه سافت گذر که رو دانلود کردم و نصب کردم اما ویندوزش مشکل داره اصلا نصب نمیشه
میگه ایمیجی که گرفته شده مشکل داره ! بی خود چند گیگ دانلود کردیم
کسی می تونه یه نسخه ارجینال اپدیت شده اکتیو شده که بوتیبل باشه می تونه بزاره
فقط مطمئن باشه
صفحه قبل یه لینک از سایت پی سی دی هست که من از اون گرفتم و کاملا نصب شد
Last edited by nima.soad; 02-08-2010 at 23:58.
قبلنا هر ویندوزی که میخواستی راحت از رو اینترنت میشد دانلود کنی هر وقت که بخوای . جدیدا از وقتی نسخه نهایی 7 اومده
تمام لینکای 7 از تمام آپلود سنترا جم شده و هیچکدوم کار نمیکنه به دلیله کپی رایت .
هر کی قبل از اون دانلود کرده سود کرده .
ولی من یه چنتا لینک که ماله وین 7 64 n بود تو sharingmatrix پیدا کرده بودم و همون موقع مستقیم کردم اگه وقت کردم حتما میزارم
Last edited by night lord; 03-08-2010 at 00:35.
بفرمایید اینم از بهترش با لینک مستقیم نسخه نهایی و کاملا اورجینال و دستکاری نشده .
windows 7 x64 N ultimate
اینم سند اصل بودنش که ماله همون موقع هاست . وقتی دانلود کردید میتونید چک کنید .
اینم از لینکای این ویندوز در sharingmatrix نمیدونم کار میکنه یا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by night lord; 03-08-2010 at 01:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)