giant ار پژو بهتره ولی بستگی به مدل داره یه سری مدلهای پژو بهترن
giant ار پژو بهتره ولی بستگی به مدل داره یه سری مدلهای پژو بهترن
راستی دو تا مطلب رو یادم رفت بگم:
1. از بر و بکس حرفه ای خواهش می کنم دیگه به بچه ها دوچرخه Amoeba Hussar رو توصیه نکنند، چون من تمام گمرک رو گشتم و گیر نیاوردم!! وقتی اون رو پیدا نکردم مجبور شدم جاینت بولدر SE بگیرم.
ولی خودمونیم عجب دوچرخه ای بود ها! عکس هاش رو تو اینترنت دیدم چقدر خوشگل بود! لوازمش هم که فکر کنم از بهترین های شیمانو بود (Deore بود اگه درست یادم باشه).
2. من نمایندگی آساک دوچرخ رو توی اینترنت پیدا کردم و زنگ زدم. ولی متاسفانه گفتند آساک دیگه تولید نمیشه و به جاش مارک های چینی داریم! گفتم اصلا ندارید؟ گفتند ته انبار یه دونه مونده بهتون میدیم 200 تومن!
فکر کنم آساک رو هم دیگه نمیشه به کسی توصیه کرد.
این هم از سرنوشت یه تولیدکننده ایرانی خوب دیگه که به وسیله برادران چینی به فنا رفت!![]()
Last edited by mahi58; 28-07-2009 at 01:09.
1-شما میتونید وسار رو تو گمرک از اقای داوودی که نماینده این شرکت تو ایرانه تهیه کنید
بهترین لوازم شیمانو xtr هست و دئور جزو رنک متوسط حرفهای شیمانو هست
2- اساک خیلی وقته کارش تموم شده من دوستام یکیشون نمایندگیه اساک رو داشت که تعطیل شده
ولی با گشتم میشه یه دماوند تو مغازه ها پیدا کرد
سلام بچه ها.
امروز یه اتفاقی برای من افتاد که مرگ رو جلوی چشم خودم دیدم!
داشتم توی خیابون اصلی کاملا قانونی و در جهت خیابون رو به پایین می رفتم که از راه دور دیدم یه ماشین زانتیا داره از فرعی میاد توی اصلی. زیاد اهمیت ندادم، گفتم الآن تقدم با منه، سرعتش رو کم می کنه و من زودتر رد میشم! هر چی ما نزدیک شدیم دیدیم یارو داره مثل بعضی حیوانات سر به زیر (!) همین جوری میاد توی اصلی و سرعتش رو هم کم نمی کنه! از حرکت غیرطبیعی ماشین جا خوردم و تو فاصله چند متری با تمام وجود هر دو تا ترمز رو گرفتم! دوچرخه مثل میخ سر جاش ایستاد، ولی خودم با کله پرت شدم جلو و دوچرخه هم از پشت سر افتاد روی کمرم! (هر کدومتون که الآن داره میخنده الهی که خدا بگم چی کارش کنه)!
برای جلوگیری از آسیب سر دو تا کف دست رو حائل سرم کردم و با تمام وزنم اومدم روی دست هام و دو تا زانوهام!
بلند شدم و نگاه کردم دیدم یه دختر جوون از این هایی که آرایش کرده و نکرده شون 4 کیلو فرق می کنه نشسته پشت ماشین! قیافه اش یه طوری بود که انگار داره با خودش میگه "ای وای! دیدی دوباره گند زدم؟"
یه کم خودم رو وارسی کردم دیدم خدا رو شکر ظاهرا سالمم! دوچرخه هم هیچیش نشد (ایول جاینت). فقط الآن چرخ عقب یه گوشه اش کمی به ترمز گیر می کنه و یه صدایی شبیه سوت میده که بردم یه جا گفت طوقه اش تاب برداشته فردا بیا درستش می کنم و زیاد هم خرج نداره.
خلاصه نزدیک بود بی mahi58 بشید!
از این داستان چند نتیجه اخلاقی می گیریم:
1. من از این به بعد فقط و فقط توی پیاده رو دوچرخه سواری می کنم! هر کی خواست مخالفت کنه! ولی حداقلش اینه که من خودم آدمم و می دونم توی پیاده رو هم کسی رو نمی زنم، ولی توی خیابون پر از رانندگانیه که نمی دونم اسمشون رو میشه آدم گذاشت یا نه! و اونها اگه من رو بزنند بنده تبدیل به یک جوون ناکام میشم (که میگن زیاد خوب نیست)!
2. هرگز - هرگز - هرگز روی عقل طرف مقابل تون حساب نکنید. موقع دوچرخه سواری همه راننده های دیگه رو باید خنگ و ابله حساب کنید و نهایت احتیاط رو بکنید. وگرنه چی؟ هان؟ جوون ناکام!!
3. اگر دوچرخه یک وسیله ای برای ایجاد صدا داشته باشه (مثل بوق - زنگ) برای آدم هایی که زیاد هوش این که بفهمند به کجا نگاه کنند رو ندارند کاربردیه و می تونه از تبدیل شدن به جوون ناکام جلوگیری کنه.
خلاصه که دوستان یه کم راهنمایی کنید که من دارم از استفاده از دوچرخه به عنوان وسیله رفت و آمد هر روزه به کتابخانه (در مسیر حدود 5-4 کیلومتری) منصرف میشم.
ایشالله از این اتفاق ها برای هیچ کدومتون نیافته.
فعلا!![]()
سلام. دوست عزیز.
خوشحالیم که به خیر گذشت.
در این خیابانی که شما ازش رد می شدی نمی تونستی یک راه باریک پیدا کنی که ازش عبور کنی و به این درد سر نیفتی؟؟؟
دوست عزیز از این به بعد توی خیابان دیگه به فکر این نباش که طرف چه حرکتی می خواهد انجام دهد. فقط به فکر این باش که تو باید چه حرکتی انجام دهی.
دوستان تو دوچرخه سواری مهم ترین عملی که باعث موفقیت یه دوچرخه سوار قدرت سریع تصمیم گیریه
یعنی شما قبل از روسیدن به محل باید تصمیم بگیرید
به زبون ساده همین الان باید واسه 10متر جلو تر پیشبینی همه چی رو بکنید
بنا به درخواسن دوستان قیمت 3 تا مدل از دوچرخه های جیانت رو میذارم
se3 xtc giant 640t با دیسک سیمی
iguana disc 840 2008
iguana disc 860 t 2009
چرخهای ایگوانا دیسکشون هیدرولیک هست
درود
دوچرخه هوسار ساخت چه کشوریست؟
با تشکر
عزیز علاوه بر نکات دوستان به این دو نکته هم توجه کن :دو تا ترمز رو گرفتم! دوچرخه مثل میخ سر جاش ایستاد، ولی خودم با کله پرت شدم جلو و دوچرخه هم از پشت سر افتاد روی کمرم!
1- همیشه چک کن که ترمز عقب و جلو میزون باشن ، نه اینکه یکی قفل کنه و اون یکی شل باشه .
2- توی ترمز گرفتن اول عقب رو بگیر بعد جلو بعد هم فشار بیشتر رو به عقب بیار تا اینجوری نشی ...
من یه بار این وضعیتو با دوچرخه قبلیم تجربه کردم ، این تو فیلما کله شدم ...
موفق باشی
تایوان
ساخت شرکت معتبر قطعه سازی اموبا هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)