دريا جان دستت درد نكنه رديف شد برنامه رو اشتباه دانلود كرده بودم ممنونم ازت
دريا جان دستت درد نكنه رديف شد برنامه رو اشتباه دانلود كرده بودم ممنونم ازت
منم ویندوزو که آپدیت کردم بهد اجرای offiice این اتفاق افتاد کسی نیست بگه این چیه؟؟؟؟ میشه ورش داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟هان؟![]()
Last edited by Dondi; 22-08-2011 at 21:19. دليل: غلط املایی
سلام
اگر ممکنه بفرمایید که من چطور سایز پیشقرض کاغذ رو برای پرینتر عوض کنم ؟
آخه هر چی پرینت میگیرم حاشیه کار پرینت نمیشه، مجبورم برای هر مورد تنظیمات کاغذ رو از letter (که پیشفرض هست) به A4 تغییر بدم ولی این تغییر فقط برای همین یک باره و دفعه بعد به حالت قبل برمیگرده
پرینتر من hp1020
آفیسم 2003
البته روی یه کامپیوتر دیگه که آفیس 2007 داره مشکلی ندارم
مرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هر دفعه که روی ویندوز 7 آفیس 2010 رو نصب می کنم بعد از دو یا سه دیگه هیچ کدوم از نرم افزار های آفیس باز نمیشه و ارور "microsoft office has stopped working" می ده تو رو اگه کسی می دونه باید چی کار کنم کمک کنه.![]()
تازگی ها برنامه ای نصب نکرده ای که افزونه بر روی افیس نصب کند مثلا پرینترهای مجازی و ... ؟
نه به هیچ وجه حتی یه بار بعد از نصب ویندوز هیچ نرم افزاری به جز آفیس نریختم تا تست کنم ولی بازهم همونطوری شد.
سلام من رو لپ تاپم یه آفیس 64 ریختم مشکلی هم با خودش ندارم ولی اصلا کرک نمیشه! با 60 تا KMS هم امتحان کردم بازم نمیشه همش failed میشه! میگه memory injection failed!!
خواهشا یه راهنمایی بکنین![]()
سلام مال منم 64 هست این Product Key رو ندارم از کجا باید بیارم تا بتونم نصبش کنم؟
![]()
دوستان از کرکی که میذارم استفاده کنید من خیلی وقته دارم استفاده میکنم روی 64 بیت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)