خوب میگی الان چیکار کنم ؟
صفر یا کار کرده ؟
با شرایط یا نقدی ؟
قربونت
خوب میگی الان چیکار کنم ؟
صفر یا کار کرده ؟
با شرایط یا نقدی ؟
قربونت
میگم همه ظاهراتواین سایت بامن آشناهستنداگرزنجانی باشی شاید بشناسمت
درغیراینصورت نه
-------------------------------------------------------------------------
این پراید آشغال ترازاین حرفاست که بخوام درموردش نظربدم بگم بخریانخر (باعرض معذرت ازهمه پرایددارها) اما به نظرم باید درکارخونه سازنده اشوتخته کردمن بحرانهای پیش رودرزمینه اقتصادوسیاسی و...رابرای خرید پراید مناسب نمیدونم مگراینکه بخوای باش مسافرکشی کنی
![]()
دلیلم: ماشین خیلی تمیز تقریبا فرقی با صفر نداره.
به نظر من اگه آدم یکم بیکار باشه و خوب بگرده میتونه ماشین تمیز و ارزون هم گیر بیاره.
قیمت رو هم دقیقا نمیدونم. ولی بیشتر بستگی به این داره که چقدر بگردی. و بخوای چقدر تمیز پیدا کنی.
به نظر من همون سختی رو که صرف پس دادن قرض میکنیم، بهتره صرف گشتن برای یه خودروی تمیز کنیم.
و ضمنان ماشینای زیادی دیدم که تقریبا با صفر فرقی نداشتن.
![]()
با تشکر بازم فکر کن یادت میاد با 6.5 میلیون میشه یه تر تمیز 85-84 پیدا کرد؟ در ضمن این شرایط پیش فروش چطوره ؟420 تومن هم تخفیف هر چند 3.7 شش ماه میخابه اونجا ارزششو داره ؟اون هم به قیمت روز شاید اون موقع قیمتش بشکنه طبق فرضیات اونی جون
خواهش میکنم.
6.5؟
حالا که اینجوریه میتونی 85 تمیز هم پیدا کنی.
والا من اصلا از این شرایطی ها سرم نمیشه.
ممنونم یعنی میشه با 6.5 تر تمیز پیدا کرد ؟ تو رو خدا ؟
این شرایطی ها من زامیادیها رادیدم خیلی شرایط خوبی داشتند(البته برای نیسان واینجورماشینهابود) اما اگرپراید هم مثل اون باشه شرایطش به نظرم خیلی خوبه (اگربتونی آبش هم کنی سودخوبی می تونی بکنی یعنی 3یا 4ماهه) 25 تا30درصد میتونی ازش بگیره (این سوالهاراازمارال بپرسی بااین نوع سبک خریدوفروش آشناتره) منظورم پیش خرید ماشینه
من صورتمالی شرکت زامیادرادیدم سایپاراندیدم این پیش فروش شرکت سایپاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شرایطش با زامیادخیلی متفاوت هست چون زامیاد ماشینی که 12 میلیون قیمتش بود 9میلیون تومن پیش فروش میکرد(سه ماه بعدتحویل میداد)اما این سایپا خیلی طمعکاره .بهتره قیمتهاشو با بیرون بسنجی یعنی ببینی توبازارقیمت خودرویی که میخوای بخری چنده والا به نظرم آدم دکوثرودلقما بخره خیلی بهتراز پراید جواب میده
ممنونم
ولی بدجوری ماشین لازم دارم به نظرت الان بازار اوضاش بیریخط و خطری میست دارم کم کم خارج میشم الان هم میخوام ماشین بگیرم نظرت چیه ؟
آره که میشه. آره به خدا
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)