پس یعنی این گیم پد تو فیفا جواب نمیده؟راهی نیست که بشه باهاش تو فیفا بازی کرد؟اخه من فقط fifa وstreet fighter رو با گیم پد بازی میکنم و اگه با این گیم پد تو fifa نشه بازی کرد یه درد من نمخوره.
پس یعنی این گیم پد تو فیفا جواب نمیده؟راهی نیست که بشه باهاش تو فیفا بازی کرد؟اخه من فقط fifa وstreet fighter رو با گیم پد بازی میکنم و اگه با این گیم پد تو fifa نشه بازی کرد یه درد من نمخوره.
من یه گیم پد می شناسم 28 تومنه.دسته ی xbox 360 برای pc.تو توپ خونه.
جدیده.مارکشو نمی دونم ولی خارجی بود.
ا
اره هست.
28 تومن.
از توپ خونه![]()
این پست قدیمی من رو از کجا گیر آوردی نقل قولش کردی
خوب دوست من این حرف من نظر اون موقعی بود که تازه خریده بودم و خیلی شناخت نداشتم در حالیکه الان کاملا Recommand می کنم این دسته رو همین فراسو عالیه و خیلی هم خوبه.
والا من که تو توپخونه گیم پد فراسو برای pc طرح xbox پیدا نکردم.همش از این چینی ها بود.اما تو پاساژ ایران دیدم با گارانتی 13 تومن.تو میدون هفت تیر(نبش خ کریم خان-مجتمع کریم خان) هم نمایندگیش با همین قیمت میداد.البته وایرلسش بیست و چهارتومن بود.
این ریکامند چجوریه؟برنامه خاصی می خواد؟
من می خوام یه دسته ی XBOX 360 بگیرم. چه جوری می تونم بفهمم اصله مایکروسافته و قلابی نیست؟
بهترین GamePad های PC
1 . Saitek Cyborg Rumble Pad
2. Logitech Cordless Rumblepad 2 with Vibration Feedback
3.Xbox 360 Controller for Windows
4.Saitek P3200 Rumble Gamepad
5.Logitech Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad
6.Saitek P2900 Wireless Gamepad
7.Logitech ChillStream Gamepad
8.Saitek P2600 Rumble Pad
9.Saitek P990 Dual Analog Pad
10.Logitech Dual Action Game Pad
اطلاعات بیشتر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Yi Yi; 20-08-2009 at 10:21.
سلام دوستان
من یک دونه دسته شوک دار گرفتم به اسم دیاموند این فقط یک درایور داشت که اونم نصب کردم باهاش بازی میکنم ولی ویبره نداره تو تنظیماتش یک چیزی هست به اسم vibration test اونجا ویبره داره ولی تو بازی بدون ویبره است . من چند تا بازی امتحان کردم از جمله gta 4 , pes 6 , pes 2009 , crash , tekken , mortal kombat هیچ کدوم ویبره اش کار نمیکرد تنظیم خاصی داره یا کلا تو کامپیوتر ویبره کار نمیکنه .؟
Last edited by Manager_66; 26-08-2009 at 00:38.
آقا من تهران رو زیرو رو کردم 2 جا بیشتر ندیدم
یه جا 45 تومن بود !
یه جا هم 35 تومن
یکی به من نگفت بیسیم رو هم میشه وصل کرد یا نه (اخه 2 تا بیسیم برا 360 دارم)
چرا اسمی از FGP-660 نمی بینم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)