من به خاطر خریدن یه پلیر مناسب تمام این تاپیک رو مطالعه کردم و با نظر و لطف دوستانی که بیشتر با این مقوله آشنایی داشتن نظرم به فیلیپس جلب شد که البته پیدا نمیشه! چند جایی که پرس و جو کردم و با چند تا فروشگاه هم توی جمهوری صحبت کردم هییچکدوم Philips dvp-5996 رو نداشتن از بین USB PLUS ها فقط 3260 پیدا میشه به قیمت 80 - 85
اما خدمت دوست خوبم وفا که فرموده بودن
نیست عزیزم قبل از شما من گفتم سایت ال جی اصلا از وجود چنین مدلی خبر نداره و هیچ جای دنیا جز ایران این مدل رو پیدا نمیکنید ولی نگید تقلبیه که ایشون بهشون بر میخوره و میگن چون گارانتیه گلدایرانه کره ایه اصله...
شما هر مارک معتبری که انتخاب کنید در سایت خودش مشخصات اون رو پیدا میکنید و اگر به مخصوص کشور خاصی هم تولید بشه به آخر اسمش حروف h یا k یا غیره اضافه میشه...حالا این مارک ال جی کجا و توسط کدام شرکت تولید شده که تمام مشخصات پلایرهای چینی رو داره نمیدونم و به قول معروف پیدا کنید پرتقال فروش را...
من نمیگم کسی ال جی نخره ولی قبلش یه سر به سایتش بزنید و مدلی بگیرید که در سایت موجود هست من مدلهای خوبی در سایت ال جی دیدم که حتی ار لحاظ ظاهر قابل مقایسه با این مدل نیست
من تعصب و یا دشمنی با هیچ برند خاصی ندارم ( فقط دوست جیب خودم هستم!) البته از مارکهای کره ای هم هیچوقت خوشم نیومده ولی از اونجایی که شما فرموده بودین مدل DV-9650PM توی سایت اصلی الجی نیست و فقط توی سایت گلدیران هستش بنده به سایت الجی الکترونیکز مراجه کردم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با انتخاب ایران از منطقه آفریقا و خاور میانه این پلیر رو توی صفحه الجی میبینید
کد:
ولی با انتخاب مناطق دیگه مدلهای دیگه ای هست
مثلا توی صفحه امارات این مدلها دیده میشه
کد:
و یا مثلا توی صفحه آفریقا فقط این مدل دیده میشه
کد:
و توی صفحه آمریکا مدلهای دیگه ای هست
کد:
و همینطور استرالیا
کد:
میبینید که نامگذاری مدل و تا حدودی ظاهر برای هر منطقه و یا کشور فرق میکنه
پس امکان نداره کمپانی مثل الجی و یا نماینده انحصاری فروش اون تو ایران بیاد و به قول شما یه پلیر چینی رو به خلق الله قالب کنه
در ضمن من فکر میکنم که خیلی از محصولات الکترونیکی الجی تحت لیسانس الجی در چین و تایوان و اینجور جاها تولید میشه و ساخت خود کره نیست
و در آخر اگه دوستان جایی اثری از Philips dvp-5996 پیدا کردن مارو هم بی نصیب نزارن البته یه دوستی قرار بود سفارش بگیره از دوبی برای دوستانی که میخوان ارسال کنه منتها دیگه خبری از این بزرگوار نشد