سلام حسین جان !
اقا یه نگاهی به صفحات قبلی بنداز کلی سوال پرسیدم و منتظر بودم جواب بدی ولی یه نگاهم بهشون ننداختی !؟
میشه مشکلات منو حل کنی ! موندم تو کاره ابن برنامه ها لطفا مثل همیشه کمک کن !
منتظرما ! از خجالتت در میام عزیزم
سلام حسین جان !
اقا یه نگاهی به صفحات قبلی بنداز کلی سوال پرسیدم و منتظر بودم جواب بدی ولی یه نگاهم بهشون ننداختی !؟
میشه مشکلات منو حل کنی ! موندم تو کاره ابن برنامه ها لطفا مثل همیشه کمک کن !
منتظرما ! از خجالتت در میام عزیزم
داداش به خدا شرمنده فیبر نوری مشهد نیشابور چند وقتیه قطع و وصل میشه.واصه همین سرور افلاین میشه.
من امروز تازه امتحاناتم تموم شد.
به خدا شرمنده![]()
سلام دوستان عزیز لطفا در مورد سروری که من run کردم نظر بدید اگه مشکلی داره بگین تا رسیدگی کنم.
از حسین جان عزیزم هم میخوام نظرشونو بدن یا با این شماره زنگ بزنه 09357693973
ممنون میشم
دوستان عزیز من یه پیشنهاد دارم بیایم برای حل مشکلات مانند sql و طراحی سایت wow از طریق mangos و لینک دادن اون به دامین رو توی یک تاپیک دیگه مطرح کنیم تا دوستانی که سرور run کردن برای حل یا کمک به اون تاپیک مراجعه کنکن
حالا نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟
دوستان من یک تاپیک در این رابطه درست کردم.
تمام دوستانی که در این تاپیک فعالیت دارن میتونن مشکلات sql یا دیتا بیس سرور و سایت رو در اون تاپیک بزارن
با تشکر ار همکاری شما دوستان عزیز![]()
ممنون دوست عزیز از کمکت...ولی اگه پست منو یه بار دیگه بخونی میبینی که من واسه ورژن 3.0.9 خواسته بودم نه 3.0.3....
ممنون میشم اگه واسه 3.0.9 برام پیدا کنی.....
مرسی.
شرمنده برای 3.0.9 رو نداشتم اینو گزاشتم شاید به کارتون بیاد ولی مثل اینکه به کارتون نیومد بازم شرمنده
سلام دوست عزیز شما قرار بود برای من یه نرم افزار بزای تا من دان کنم چی شد؟؟![]()
دشمنت شرمنده باشه عزیزم یه دفه آنلاین شدم هیچکس آن نبود ، البته ساعت 1 شب بود![]()
میتونم خواهش کنم یه باره دیگه سوءالتو خیلی واضح بگی ؟
ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)