نوکرتم ، هيچی دنبال بازی و برنامه جانبی هستم حالا هرچی
يه نگاه حتماً ميندازم
نوکرتم ، هيچی دنبال بازی و برنامه جانبی هستم حالا هرچی
يه نگاه حتماً ميندازم
در مورد برنامه های کاربردی واسه O2 ، خب SDK این دستگاه همین اواخر منتشر شده ... یعنی کاربرها می تونن خودشون با استفاده از اون برنامه بسازن ... ولی اول اینکه معلوم نیست چقدر استقبال بشه (تجربه نشون داده که : کم!) و ضمنا فقط ظاهرا روی لینوکس اجرا میشه که خب اینم یه محدودیته ..
بهرحال مثلا این دو برنامه رو چک کن (پست اول تاپیک) که البته ظاهرا کسی نساخته و sample های همراه خود SDK هستن ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید توی فوروم های متحد cowon (یعنی جت آدیو + کوون امریکا + آدیوفیل) بگردی :
(کی برد؟)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(یه سری بازی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(پنگ؟)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیمور دست درد نکنه
یادم رفته بود برنامه های sdk هم وجود داره برای s9 هم هست و حتی برای a3 و q5 هم هست
سلام.
قیمت فعلی Cowon A3 30 GB و 60 GB در بازار چقدره؟
آیا هنوز هم میشه مدل A2 رو گیر آورد؟ در اینصورت قیمت 30 گیگش چقدره؟
با توجه به عرضه A3 آیا خرج کردن برای A2 ارزش داره؟ (اینو بخاطر قیمت های بالای A3 میگم).
کلا آیا با بودجه حدودا 400 تومن بهترین PMP غیر از A3 چی میتونه باشه؟ (یکی از ملاک های مهم بنده ظرفیت بالای ذخیره سازی هستش، یعنی بالای 16 گیگ).
متشکر.
O2 32 GB هم میتونی بگیری 385 تومن. ال سی دیش یه ذره بزرگتره. ولی رزولوشنش پایینتره. باتریش بیشتر می مونه (موزیک 2 برابر و تصویری 3 ساعت بیشتر). Capture نمیکنه. مموری میخوره. اسپیکرش استریو نیست.
خیلی ممنون. پس o2 نسبت به a3 و a2 انتخاب بهتریه به نظر شما؟
سلام
A3 در ظرفیت 30 گیگ دیگه تولید نمیشه ولی در ظرفیت های 60 و 80 گیگ موجود هست
قیمت فعلی شون هم 60گیگ: 470 تومن و 80 گیگ: 520 تومن هست
مدل A2 در ایران وجود نداره
اگر شما تا سقف 400 تومن می خواهید هزینه کنید با توجه به قیمت 60 گیگA3 من مدل O2 در ظرفیت 32 گیگ رو پیشنهاد میدم که میتونید با استفاده از مموری کارت حافظه رو افزایش بدید.
درمورد اینکه O2 از A3 بهتره مسلما اینطور نیست و تفاوت هایی با هم دارن اما با توجه به بودجه شما بهترین گزینه O2 32 هست.
برای مشاهده مشخصات O2 به این لینک مراجعه کنید:
به نظر من مهمترین تفاوتشون همون قضیه ی Capture هست. شما با خرید A3 در واقع یه دستگاه capture هم خریدین که با کیفیت بالا ضبط میکنه. ولی از نظر پخش تصویری و فرمت ها اگه رزولوشن پایین تر O2 براتون مهم نیست فرقی نمیکنن.
این هم مدل جدید کمپانی کاوون:
+D2
[/URL]
برای مشاهده اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید:
Last edited by osmaan; 11-03-2009 at 00:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)