نه دوست عزیز فقط امواج tv فعلا روی سیستم همراه اول هست اونم خیلی ضعیفه و چون طرح ازمایشی هست فعلا همه جا کار نمی کنه در ضمن طبق مطالبی که کفتم برای من داره کار میکنه و من در غرب تهران زندگی میکنم
نه دوست عزیز فقط امواج tv فعلا روی سیستم همراه اول هست اونم خیلی ضعیفه و چون طرح ازمایشی هست فعلا همه جا کار نمی کنه در ضمن طبق مطالبی که کفتم برای من داره کار میکنه و من در غرب تهران زندگی میکنم
سلام
دوستان تا اونجایی که من شنیدم n96 توی فنلاند تولید نمیشه و همش توی چین تحت لیسانس فنلاند تولید میشه.آیا درسته؟
دوستانی که خریدن میشه بگن که از کدوم گارانتی هست؟فکر کنم فقط نیا اصل بده؟درسته؟یعنی یکی گفت که فقط نیا وارد میکنه...
چرا اتفاقا میفروشنش یه فرم خاصی هم داره که اولش که میکشی زیرش بدون حباب میشه بعد روکشش رو برمیداری و لیبلش روش میمونه بخوای بسته ای هم میفروشن بخوای هم تکی میدن دوهزار تومن بسته ایش رو قیمت ندارم
بله ظاهرا حق با شماست من اشتباهم رو قبول میکنم اگه هم کسی خواست اطلاعاتش راجب به ----h بهتره بشه و مثل من از اشتباه در بیاد به سایتمراجعه کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در رابطه با اون برچسب باید بگم که اتفاقا میفروشن خودم بار اول تو یه مغازه تو جمهوری دیدم و فرم خاص و قیمتش برام جالب بود یه برگه روش میکشه 2 هزار تومن البته خوبیش اینکه زیرش حباب نمی افته
همونطور که دوستمون گفتن ----h امواج هست و ربطی به سیمکارت نداره. شما اگه سیمکارتتو در بیاری بازم می تونی اون امواج رو دریافت کنی. صد در صد تست کن.
چرا می فروشن. ولی خواستی بخری نگو واسه n96 می خوام چون بهت می گن 3000 تومن. بگو واسه n95 8gb می خوام فکرکنم واسه p990 هم بگیری اندازش بشه. طبقه های سوم به بالای علاالدین لوازم جانبی فروشها دارن.از این پلاستیک های نازک روی lcd توی بازار نمیفروشن ؟
مال من داره کنده میشه...
چرا فکر کنم دوستمون تا حدودی درست گفته باشه اگر لینک زیر رو ببینید شما هم مثل من از اشتباه در میایید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که این گوشی رو خریدن یا میدونن میشه بگن که تو جعبه ی این گوشی چه چیزایی باید باشه؟
ممنون
محتویات بسته فروش:
1.گوشی nokia n96
2.باتری bl-5f
3.شارژر ac
4. شارژر اتومبیل
5.کابل تلویزیون
6.هندزفری همراه با ریموت
7.دفترچه راهنما به همراه dvd و همچنین دفترچه راهنمای ovi و کد فعالسازی انگیج
8. کابل اتصال به کامپیوتر
سلام رفقا از شما ها تا حالا کسی تو این هفته تونسته از ----h گوشی استفاده کنه ؟ من که تا به یادم میافته میرم دنبالش ولی متاسفانه فقط irib رو منویسه یه پیغام میده و چیزی پخش نمیکنه ظاهرا این طرح ازمایشی با شکست روبرو شده و صدا و سیما از خیر پخشش گذشته
صدای n96 چه طوره؟ از n95 بلندتره یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)