تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 156 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان منم در تایید حرف بالا میگم که ----h به کمپلت ربطی به اوپراتور نداره میخواد همراه اول باشه یا تالیا یا ایرانسل این یه سیگنال ماهواره ایه مثل ----s با این تفاوت که فرکانسش پایینه . این از این در جواب خدمت دوستم باید عرض کنم که نه تمام فیلم میلما حتی برنامه هایی هم که نصب کرده بودم تعجب میکنم با وجود اینکه مطمعنم گوشی اپدیت شد گوشی روشن شد و صفحه اش کاملا سفید شد و ریست شد ولی اونا سرجاش بود در صورتی که n73 , n82 رو اپدیت که کردم همش پرید ولی لا مذهب N-GAGE چرا پرید معطل موندم

نه دوست عزیز فقط امواج tv فعلا روی سیستم همراه اول هست اونم خیلی ضعیفه و چون طرح ازمایشی هست فعلا همه جا کار نمی کنه در ضمن طبق مطالبی که کفتم برای من داره کار میکنه و من در غرب تهران زندگی میکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان تا اونجایی که من شنیدم n96 توی فنلاند تولید نمیشه و همش توی چین تحت لیسانس فنلاند تولید میشه.آیا درسته؟
    دوستانی که خریدن میشه بگن که از کدوم گارانتی هست؟فکر کنم فقط نیا اصل بده؟درسته؟یعنی یکی گفت که فقط نیا وارد میکنه...

داره خودمونی میشه تکاور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

از این پلاستیک های نازک روی lcd توی بازار نمیفروشن ؟
    مال من داره کنده میشه...
    چرا اتفاقا میفروشنش یه فرم خاصی هم داره که اولش که میکشی زیرش بدون حباب میشه بعد روکشش رو برمیداری و لیبلش روش میمونه بخوای بسته ای هم میفروشن بخوای هم تکی میدن دوهزار تومن بسته ایش رو قیمت ندارم

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله ظاهرا حق با شماست من اشتباهم رو قبول میکنم اگه هم کسی خواست اطلاعاتش راجب به ----h بهتره بشه و مثل من از اشتباه در بیاد به سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراجعه کنه

در رابطه با اون برچسب باید بگم که اتفاقا میفروشن خودم بار اول تو یه مغازه تو جمهوری دیدم و فرم خاص و قیمتش برام جالب بود یه برگه روش میکشه 2 هزار تومن البته خوبیش اینکه زیرش حباب نمی افته

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نه دوست عزیز فقط امواج tv فعلا روی سیستم همراه اول هست اونم خیلی ضعیفه و چون طرح ازمایشی هست فعلا همه جا کار نمی کنه در ضمن طبق مطالبی که کفتم برای من داره کار میکنه و من در غرب تهران زندگی میکنم
    همونطور که دوستمون گفتن ----h امواج هست و ربطی به سیمکارت نداره. شما اگه سیمکارتتو در بیاری بازم می تونی اون امواج رو دریافت کنی. صد در صد تست کن.

از این پلاستیک های نازک روی lcd توی بازار نمیفروشن ؟
    مال من داره کنده میشه...
    چرا می فروشن. ولی خواستی بخری نگو واسه n96 می خوام چون بهت می گن 3000 تومن. بگو واسه n95 8gb می خوام فکرکنم واسه p990 هم بگیری اندازش بشه. طبقه های سوم به بالای علاالدین لوازم جانبی فروشها دارن.

6. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چرا فکر کنم دوستمون تا حدودی درست گفته باشه اگر لینک زیر رو ببینید شما هم مثل من از اشتباه در میایید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستانی که این گوشی رو خریدن یا میدونن میشه بگن که تو جعبه ی این گوشی چه چیزایی باید باشه؟
    ممنون

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

دوستانی که این گوشی رو خریدن یا میدونن میشه بگن که تو جعبه ی این گوشی چه چیزایی باید باشه؟
    ممنون
    محتویات بسته فروش:
    1.گوشی nokia n96
    2.باتری bl-5f
    3.شارژر ac
    4. شارژر اتومبیل
    5.کابل تلویزیون
    6.هندزفری همراه با ریموت
    7.دفترچه راهنما به همراه dvd و همچنین دفترچه راهنمای ovi و کد فعالسازی انگیج
    8. کابل اتصال به کامپیوتر

10. 2 کاربر از mstf666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام رفقا از شما ها تا حالا کسی تو این هفته تونسته از ----h گوشی استفاده کنه ؟ من که تا به یادم میافته میرم دنبالش ولی متاسفانه فقط irib رو منویسه یه پیغام میده و چیزی پخش نمیکنه ظاهرا این طرح ازمایشی با شکست روبرو شده و صدا و سیما از خیر پخشش گذشته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

صدای n96 چه طوره؟ از n95 بلندتره یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •