با نمونه ی اصلیش که ATI میزنه مقایسه کن اگر فرق داشت غیر مرجع هستمن میخوام یه 5850 از ساپفایر بخرم. میخوام که برد مرجع (نمونه اولیه)باشه. از کجا بفهمم که برد مرجع (Reference) باشه؟
با نمونه ی اصلیش که ATI میزنه مقایسه کن اگر فرق داشت غیر مرجع هستمن میخوام یه 5850 از ساپفایر بخرم. میخوام که برد مرجع (نمونه اولیه)باشه. از کجا بفهمم که برد مرجع (Reference) باشه؟
سلام دوستان
از اونجایی که من از ترکیب قطعات سر در نمییارم لطف کنین سیستمی برای گیم پیشنهاد کنین که جمعا"550 در بیاد.
با این بودجه نهایتا میتونی بازی های قدیمی با گرافیک پایین رو اجرا کنی.واسه اجرای بازی های جدید با گرافیک بالا حداقل بایستی یک تومن هزینه کنید.
درخواستتون رو در اینجا بدیدسلام دوستان
از اونجایی که من از ترکیب قطعات سر در نمییارم لطف کنین سیستمی برای گیم پیشنهاد کنین که جمعا"550 در بیاد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آقا گفتم الکی تاپیک باز نکنم واسه همین اینجا پست دادم :
از چند روز پیش وقتی سیستم رو روشن می کنم ٫ یه سری خطوط قرمز و بهم ریختگی تو تصویر مانیتور میاد که حتی ویندوز سون هم فقط تو حالت safe mode ( با گرافیک ۴ بیت ) می تونه بوت بشه . به احتمال زیاد کارت گرافیک مشکل دار شده. ( چون از مانیتور مطمئنم سالمه)
واسه همین مجبورم یه کارت جدید بگیرم که حداقل همون کارایی قبلی رو داشته باشه ... بیشتر از ۷۰ تومن هم نمی خوام خرج این سیستم زغالی بکنم ٫ تو تاپیکای این بخش خیلی از دوستان کارتای مدل ۴۶۷۰ از ATI رو پیشنهاد دادن . می خواستم ببینم با این مشخصات سیستم این کارت اصلاْ درست کار می کنه یا خیر؟ ... یا اگه کارت دیگه ای از نظر عزیزان اساتید به صرفه تر هستش خواهش می کنم منو راهنماییم کنید.
این مشخصات سیستم بنده است ():
MB: Asus P5GD2 (PCI-Express 16x Ver.1)
cpu: intel 3GHZ full 2MB cache
ram : 1gig
Power: Green 330W (Real)
VGA : Geforce 6500 pci-express
ممنون ازتون![]()
سلام
دوستان کسی نمی تونه منو راهنماییم کنه؟
یه کارت گرافیک مطمئن که به اون مشخصات سیستم بخوره رو لطف کنید معرفی کنید.
ممنون
سلام
دوستان امروز تو بنچ مارک ها رو نگاه میکردم کارت 4850 رده نسبتا بالایی داشت
از طرفی هم نسبتا کارت قدیمی هست
با این اوصاف برای کسی که محدودیت بودجه داره، خریدش الان پیشنهاد میشه؟
حدود قیمت رو هم لطف کنید
با این قطعات به نظر من 70 به کارت نده ! حدوده 40.000 بده 8400GS ! رمت رو هم 2گیگ کن چون سون میخوای نصب کنی !
درود
اگه الان بخواید کارت 4870 512mb رو بررسی کنید ، چجور کارتی محسوبش میکنید؟
Last edited by WILD GOAT; 05-01-2011 at 19:00.
اشتباه شد ویرایش شد
Last edited by happyfeat; 03-01-2011 at 11:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)