ايني كه شما گذاشته بودي هموني كه خودم داشتم دانلود ميكردم.خيلي سرعتش پايينه.average اش الان رو 3kb/sهستش![]()
ايني كه شما گذاشته بودي هموني كه خودم داشتم دانلود ميكردم.خيلي سرعتش پايينه.average اش الان رو 3kb/sهستش![]()
سلام اگه این بازی رو بگیرم مشکل باگ نداره اگه داشته باشه با کرک حل میشه ؟
بلاخره یه باگ رو زیارت کردیم لامصب هر کاری میکنم درست نمیشه دوستان کسی نیست سیو بالایه 35%داشته باشه بزاره اینو رد کنم هر کاری کردم نشد فکر کنم کسایی که نگرفتن یه خورده صبر کنن تا این مشکلات بر طرف شه بهتر باشه{حرفمو پس گرفتم}راستی این تنظیمات بازی کجان من الان رو این تنظیمات که مشکلی نداشتم بازی روونه ولی خوب نمیدونم بازی رو چه تنظیماتی هست!
![]()
شما اگه از start به all program برید به eidos بتمن که رفتی نوشته
game setup از این جا می تونی تنظیم کنی
دوستان همین اول بازی 2تا مشکل واسم پیش اومده......
اول اینکه در محیط بازی صدا نداره!!!!!!!!.........ولی دموی اول بازی صدا داره.....توی منو هم صدا قطع میشه....
دوم اینکه همون اوایل بازی وقتی سکیوریتی میخواد جوکر رو از اسانسور بیاره پایین بعد وارد یه تونل مانندی میشن که یه دیواری از عبور اونا جلوگیری میکنه عکس پایین رو نگاه کنید..........
نسخه من واسه سرزمین رایانه هستش و 2 دی وی دی.
مشکل چیه؟؟؟؟؟
به سلامتی اینم تموم شد . خیلی خوب بود .
اما باز هم مثل ایکس من نبود .
به بیرون ساختمون میرین. خودتون رو با قلاب به پشت بام میرسونین. دیواری اون بالا وجود داره که باید با ژل انفجار منفجر بشه. به اینصورت وارد ساختمون میشین...
یه چندتا نکته برای دوستان بگم کیف کنن:
همه کسانی که بازی رو تموم کردند، چندتا از دمو های بازی رو ندیدند!
حتما میگید چطور؟
خب اگه یه سر به پوشه Movie بازی بزنید می بینید که کنار هر فایل تصویری یه فایل هم نام متنی هست،
ولی کنار بعضی ها نیست، خب حالا اگه تا آخر صفحه پایین بیایید می بینید که یه سری فایل تصویری هست،
که اول همشون یه حرف "O" هست، که همون حرف اضافه باعث میشه نمایش داده نشن، حرف O رو از اول هشون حذف کنید تا مشکل حل بشه.
درضمن برای آخرین فایل باید O1 رو از اولش حذف کنید!
سلام دوستان من همون اول بازی گیر کردم اونجا که میگه Deractivemode من باید چیکار کنم همونجایی که یه جونور شبیه انسان داره یه نفر را با برق شکنجه میده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)