اگر كرك مورد اشاره از كار افتاده بشه بايد منتظر بود تا Cracker نسخه جديدي را منتشر كنند.
اگر كرك مورد اشاره از كار افتاده بشه بايد منتظر بود تا Cracker نسخه جديدي را منتشر كنند.
سلام دوستان
نورتون من چند روز كه يه پيام ميده و وقتي fix now رو ميزنم يه صفحه باز ميشه كه دو تا گزينه داره به اسم هاي mail in و mail out و شروع ميكنه به كار كردن ولي بعد از چند ثانيه پيام خطا ميده كه فيكس نميشه و باز هم همون پيغام خطا باقي ميمونه. حتي به اينترنت هم وصل بودم ولي فايده اي نداشته.
كسي ميدونه مشكل از كجاست؟
سلام.
مشکل از خود NIS هستش.شما Ignore کنید.احتمالا با نصب مجدد مشکل حل میشه.
با سلام .
دوستانی که با کرک BOX_Norton_Trial_Reset_v3.6A.rar مشکل دارند .
و تاریخ 90 روز مدام کم میشود یعنی بعد از 90 روز تمام میشود.
خوب راه حل اینه که کرک رو با خود unistall کرک پاک کنید ریست کنید سپس نصب کنید دوباره 90 روز لذت ببرید.
موفق باشید.
Norton 360 یا Norton Internet Security ؟
سلام دوستان به نظر شما کدوم یکی از این ها بهتره ؟؟ که هم در محیط اینترنت و هم ... امنیت رو تامین کنه.
Norton Internet Security و Norton360 هر دو قادر به تامين امنيت ميباشند.تفاوت اين دو محصول در اينه كه Norton360 داراي يكسري ابزارهاي اضافي براي بهبود كارايي سيستم و تهيه Backup نيز ميباشه كه بنظر من وجودش در يك محصول امنيتي چندان مناسب بنظر نميرسه.توصيه من استفاده از Norton Internet Security ميباشه.
سلام دوستان
اولا من و ببخشید اگه این سوال تکراریه.
میدونید منم norton نصب دارم .نمیدونم چرا امروز بد از یه هارد به هارد کردن پیغام expired داد
به هر حال دوباری نصبش کردم و 90 روزش کردم.
اما الان که میخوام up to date اش کنم دوباره فایل 26 mb رو میخواد download کنه در حالی که دفع ه قبلی این کار و کرده بودم.چی کار کنم برا آینده این مشکل پیش نیاد ؟
یعنی با هر بار نصب نیاز به دانلود همچین حجمی نباشه
و آیا آلان نمیتونم اون فایل های update شده قبلی رو برگردونم؟
ممنون
Last edited by heya; 05-09-2009 at 17:55. دليل: np
سلام دوستان.
از لینک زیر میتونید Norton Antivirus 2009 را دانلود کنید و 6 ماه به طور رایگان و بدون نیاز به کرک و سریال ازش استفاده کنید:
اگر در حال حاضر از نسخه OEM استفاده می کنید قبل از نصب پاکش کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
می دونم سوالم تکراریه ولی
من کاملا در مورد محصولات Norton و Symantec گیج شدم ...اول از همه آیا این دو یک شرکت هستند یا 2 تا؟
تفاوت محصولات
Norton Antivirus 2009
Norton Internet Security2009
Antivirus Endpoint Protection
Antivirus Corporate Edition
چیه ؟
ٍEndpoint RM4 یا RM2 یعنی چی؟
(من چند سالیه از Antivirus corporate edition استفاده می کنم ورژن جدیدش کدوم میشه؟....)
آخرین ورژن این آنتی ویرووسها چیه؟
سلام.
دوستان لطفا قبل از طرح مشکلات مشخص کنید که از کدام محصول و کدام نسخه استفاده میکنید.
مثال : Norton Antivirus 2009 v16.0.0.125
با تشکر.
سلام.
1- باید جدیدترین ورژن محصول مورد نظر را دانلود کنید.
2-قبل از اجرای LiveUpdate یه بار دستی آپدیت کنید.فایل آپدیت را از لینک زیر دانلود کنید:
3-تو لینک زیر گفته شده که چطور آپیدتها رو بردارید و دوباره جایگزین کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
نام کمپانی symantec هستش که محصولات Norton را تولید میکنه.
Norton Antivirus 2009 و Norton Internet Security2009 برای مصارف خانگی تولید میشن.
Antivirus Endpoint Protection و Antivirus Corporate Edition کاربرد تجاری دارن.یعنی شرکتها از اونا استفاده میکنن.
Norton Internet Security2009 و Antivirus Corporate Edition علاوه بر آنتی ویروس دارای فایروال و آنتی اسپم و ... هم هستن.
اگر کاربر خانگی هستید باید از Norton Antivirus 2009 یا Norton Internet Security2009 استفاده کنید.
جدیدترین ورژنها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)