معلومه شما بسیار لذت بردی . خوب کارگردان هم برا شاد کردن شما عزیز اینو ساخته (بیخیال)نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلومه شما بسیار لذت بردی . خوب کارگردان هم برا شاد کردن شما عزیز اینو ساخته (بیخیال)نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پشته صحنش اونجايي كه درسا بغل نادر بود تو قفس كفترا خيلي باحال بود عطاران ازش پرسيد تو چرا گريه نميكني گفت آدم بايد چطوري الكي تو فيلم گريه كنه!!! اين درساهه همش ديالوگا رو فراموش ميكرد عطارانم هي ميخنديد
تكرارشو الان دوباره نشون داد
ولي آخرش خوب تموم شد.
فكر كنم با يه نگاه كردن به نظر سنجي تعداد اون كسايي كه از سريال بدشون نيومده را متوجه مي شيد.
با تشكر از مدير Amin كه تو اين تاپيك در اين مدت بررسي فعالي داشتند.( چند تا پست خودم رو هم حذف كردند!
)
Last edited by InDepEndEnCe; 03-10-2008 at 00:14.
يه سوال برا من پيش اومده:
اين چه نظرسنجيه كه نتيجشو همه از قبل ميدونيم؟
كاملا مشخص بود
مثل اين ميمونه يه نظرسنجي بذاريم كه بهترين سريال امسال كدومه!
با تشكر از Amin عزيز
سریالای امسال که ترکونده بودن !
باز میگید چرا از بزنگاه طرفداری میکنید !
خودتون قضاوت کنید !
سیروس مقدم که با یه سوژه تکراری اصلا خوب کار نکرد !
سریالهای 2 و 5 که اصلا ارزش بحث کردن ندارن !
من نمیگم بزنگاه هیچ ایرادی نداشت ولی با موضوع اجتماعی یه طنز نو و تازه ای رو ساختش !
اگه طنز های قبلی رو از کارگردانهای مختلف و یادتون بیارید شما هم حق میدین که بزنگاه با همشون فرق داشت !
البته این نظر من بود شاید اصلا نظر کارگردان هم این نباشه![]()
قسمت آخرش جالب بود
واقعا که کار بازیگری خیلی سخته
اینو از پشت صحنه فیلم دریافتم
ببخشيد من متوجه نمي شم يعني چي نتيجشو از قبل مي دونيم؟
هنوزم رو بهترين سريال خيلي اختلاف نظر هست چه برسه به تعداد مخالفان و موافقان اين برنامه!
مي شه توضيح بديد يعني چي؟![]()
خب دوست من از قبل ميدونستيم كه اكثرا اينجا گزينه اول رو انتخاب ميكنند
و مشخص بود
نظرسنجي انجمن متفرقه درباره بهترين سريال هم همينطور ، اصلا از قبل ماه رمضون مشخص بود كه بزنگاه بهترين سريال ميشه
من كلي گفتم
سلام خوبید؟؟؟؟؟؟؟ وای چقدر جلو رفتید من نبودم.....الان من آخرین نفریم که داره پست میزنه
.....اه ه ه ه .... خوب پست منم بخونید
....به نظر من قسمت آخرش خوب بود ولی تابلو بود آخرش چی میشه مگه نه؟؟؟؟؟؟ آخی آخرش چقدر درسا گریه کرد بیچاره خوابش میومد بهش میگفتن به زور به دوربین نگاه کنه
....خوب دیگه...فعلا...تابعد....
من درنظرسنجی گزینه ی 2 (فقط به عنوان طنز و براي خنده) را زدم!
این سریال در اوایل خوب به برخی خرافات و مشکلات تو کشور پرداخت مثل جریان کفن و دفن که خوب مسخره بازیهای که در این مراسم انجام میشه را به نمایش گذاشت!
اما در قسمتهای اخری به نظر من یک جوری سرهم بندی کردن داستان را!
به نظر من داستانش خیلی ضعیف بود...
اما همین که عطاران بالاخره دست از ساختن سریالهای با داستانهای تکراری برداشت جای بسی خوشحالی داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)