سلام.
من وقتی رمز اول رو میزنم همون اول بازی.یه دفعه میپره بیرون و dont send میده :کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟
سلام.
من وقتی رمز اول رو میزنم همون اول بازی.یه دفعه میپره بیرون و dont send میده :کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟
یا بازی رو دوباره نصب کن و اگر درست نشد روی یک ویندوز دیگه امتحان کن.![]()
من امروز بازی رو تموم کردم .
بازی واقعا جذاب و عالی بود .صدا گذاریش واقعا محشر بود . واقعا کیفور شدم
پایانهای مختلف بازی به این شکل هست :
· Alternate endingsSuccessfully complete the indicated task to view the corresponding ending:Bogeyman: Do not forgive Alex's father, do not kill Alex's mother, and do not save Wheeler.Drowning: Do not forgive Alex's father, and kill Alex's mother.Good: Forgive Alex's father, and kill Alex's mother.Hospital: Forgive Alex's father, and do not kill Alex's mother.UFO: Do not forgive Alex's father, do not kill Alex's mother, and save Wheeler.Collect all photographs to view an extra scene after the credits.· Alternate costumesSuccessfully complete the indicated task to unlock the corresponding costume:Bogeyman: View the "Bogeyman" ending.Deputy: View the "UFO" ending.Order Soldier: View the "Drowning" ending.Orderly: View the "Hospital" ending.Trucker: View the "Good" ending.
یعنی پایانهای مختلف به سه چیز بستگی داره :
1) تو زندان اونجایی که مادر الکس ازش درخواست میکنه که برای رهایی از رنج بکشیش یا نکشیش.
2) در کلیسا توی اعترافگاه پدر الکس رو ببخشی یا نبخشی.
3) اونجایی که ازت میپرسه که First aid kit رو برای مداوای Wheeler استفاده کنی .
پایان برای من UFO بود یعنی من پدر رو نبخشیدم و مادر رو نکشتم و الکس رو مداوا کردم و آخرش به اینصورت تموم شد که جاشوا از دهن اون غول عنکبوتی در اومد بیرون و مرده بود و بعدش هم الکس از در فاضلاب اومد بیرون و یک سفینه ی فضایی اومد و الکس و Elle رو با خودش برد و جالب اینه که در پایان Wheeler هم زنده موند.ولی در کل من با این پایان خیلی حال نکردم (به خاطر سفینه )
تا اونجایی که من داستان رو متوجه شدم این بود :
تو کلیسا اونجایی که پدرش رو دربند میبینه از مکالمات پدر الکس میشه فهمید که الکس یک بیمار روانی بوده و نه یک سرباز و پدر الکس به این خاطر که بهش دروغ گفته بوده از الکس معذرت خواهی میکنه و از الکس میخواد که ببخشتش. ( تمام اون اتفاقات به خاطر ناراحتی های روحی و روانی او بوده).
یک موضوع دیگر هم فهمیدم :
اگر بازی رو کامل کرده باشید توی یک قسمت (اونجایی که الکس میخواد بره تو اتاق زیر شیروانی) یک دمو نشون داده میشه که پدر الکس یک گردنبند عتیقه که از اجدادشون باقیمونده رو به جاشوا میده و به جاش میگه که این گردنبند رو به هیچ کس حتی الکس هم نشون نده.در قسمت آخر بازی وقتی که جاش و الکس سوار قایق هستند جاش اون گردنبند رو در میاره و به الکس نشون میده و الکس گردنبند رو میکشه ولی جاش نمیده و در اینجا که بکش بکش هست جاش از قایق میوفته پایین و غرق میشه (یعنی مرگ جاش تقصیر الکس بوده و تموم اون صحنه هایی از بازی رو هم که الکس چشمش به جاش میخوره در اثر ناراحتی های روانی و شاید هم عذاب وجدان الکس بوده )
حتی میشه اینطور استدلال کرد که پدر و مادر هم توسط خود الکس کشته شدن. در هر حال داستانش مرموزه از دوستان اگر کسی باز چیز جدیدی دستگیرش شده بگه و یا پایانهای مختلف بازی رو اگه دیدید تعریف کنید
آقا چرا این بازی وقتی داخلش میشی تو دموی اولش گیر میکنه تو رو خدا کمک کنید بد جور تو کفیم
بچه ها توی این بازی با مادر ملاقات کردم . اون یکی خانومه رو هم دیدم. میله رو هم پیدا کردم . اون دبه رو هم از گازوئیل پر کردم . ولی الان دیگه کلا گیر کردم و تمام اطراف شهر توی نقشه ضربدر خورده!! حالا چیکار کنم؟؟
باید بری دبه ی گازوئیل رو در زیرزمین (Basement) در اون موتور پمپ استفاده کنی تا راه بیفته و سپس از در کنار پمپ بری ...
در صفحه ی قبل راهنمای جامعی گذاشتم اونجا کامل روند طی مراحل را توضیح داده
کارت گرافیکت چیه ؟ ویندوزت رو عوض کن و dx ورژن جدید رو نصب کن+ درایور جدید کارت گرافیکت
باید ساعت رو روی 2:06 تنظیم کنی . (ساعت توی اتاق جاشوا رو میگی دیگه ؟)
من رفتم از مرد یه تفنگ گرفتم.حالا هم دنبال یه نفر به اسم بارتلت میگردم.اما نمیدونم کجاست؟؟؟؟کجا باید برم؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)