یک ویندوز ایکس پی چقدر فضا میخواد؟
اگه در درایور که اطلاعات داریم ویندوز دوممون را نصب کنیم اطلاعاتش چی میشه؟
خواهشا سریعتر پاسخ بدبد.
یک ویندوز ایکس پی چقدر فضا میخواد؟
اگه در درایور که اطلاعات داریم ویندوز دوممون را نصب کنیم اطلاعاتش چی میشه؟
خواهشا سریعتر پاسخ بدبد.
سلام
6 گیگ.
2 تا ویندوز رو نمیشه توی یک درایو نصب کرد
جریان این چیه؟ (تصویر زیر) . برای چی میاد چیکار باید بکنیم که دیگه نیاد . وقتی این پیغام میاد سیستم هنگ میکنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویندوز رو repair کنید درست میشه به احتمال زیاد. اگه نشد سیستم رو با یه آنتی ویروس بروز اسکن کنید.
با درود
دوستان من دوتا ویندوز روی رایانه ی خودم دارم که هر دو اکس پی هستند. یکی روی درایو C و دیگری روی درایو G
ویندوز اصلی که من ازش بهره می برم روی درایو G جای داره. حالا من می خواستم درایو C رو زمانی که درون ویندوز اصلی (G) هستم فرمت کنم تا از فضای به وجود اومده بهره ببرم.
این کار در راه اندازی ویندوز اصلی من مشکلی ایجاد نمی کنه ؟ چرا که من می خوام درایو C رو فرمت کنم
با سپاس
با سلام
احتمالا با اين كار بوت ويندوزتون بهم ميريزه و ديگه هيچ كدوم بالا نمياد در زمان انتخاب كردن
موفق باشيد.
سلام و خسته نباشید
یه سوال داشتم من لنوو g560 دارم و 2 تا سیستم عامل اکس پی و سون ,ولی برای هر دفه بوت شدن xp باید تو بایوس sata رو , روی compatible قرار بدم و واسه بوت بعدی سون sata رو , روی ahci بزارم
راهی نداره که هر دفعه این کارو نکرد ؟ اعصابه آدمو بهم میریزه
اگر واسه بوت هر سیستم عامل, sata اونی که باید باشه نباشه, صفحه معروف آبی error میاد
خواهشا اگر کسی میدونه کمکم کنه
ممنون
سلام
من روی لپ تاپم ویندوز 7 اوریجینال هست و میخوام یه ویندوز xp sp3 در کنار 7 نصب کنم البته درایورهاشو از سایت گرفتم
آیا این عملی هست ؟
و اگه هست با نصب ویندوز در کامپیوتر های خانگی فرقی داره؟
سلام
لپ تاپای جدید معمولا قابلیت نصب XP رو ندارن! باید ببینین که میشه یا نه!
در ضمن شما باید اول XP رو نصب کنین و بعد 7
مگر اینکه از نرم افزارهای مجازی سازی استفاده کنین.
سلام
میشه نصب کرد ولی اگه پست قبلیتو نگاه میکردی متوجه میشدی که من هم همین کارو کردم ولی مشکل دارم
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)