تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 151 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1508

نام تاپيک: تمامی مباحث و اخبار مربوط به Gprs ( اینترنت ) همـراه اول

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

رفتم Gprs و MMs را با كد ملي و آخرين قبض موبايل فعال كردم.

24 ساعت ديگه ام ام اسم فعال ميشه ولي يك ايس ام اس اومد گفت:
    جي پي آر است فعال شده..كار ديگه اي هم بايد انجام داد..چه جوري
    وارد سايت بشم؟؟؟
    مبارک باشه
    هزینه ای هم ازت گرفتن یا فعالسازیش رایگان بود؟

اینم از تنظیماتش:

راهنمای تنظيمات GPRS و MMS همراه اول

ICTna.ir - برای نخستین بار راهنمای تنظيمات GPRS و MMS همراه اول توسط ایستنا منتشر میشود:

در صورتي كه گوشي شما قابليت اتصال به شبکه GPRS را داشته باشد، مي‌تواند با استفاده از درخواست از p-rtal همراه اول با آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي ارسال تنظيمات به گوشي خود اقدام نماييد که تنظيمات به صورت خودگار توسط سيستم با استفاده از يك كوته‌پيام برای گوشی شما ارسال خواهد شد. پس از دريافت كوته‌پيام و وارد كردن PIN 1234 تنظيمات را در گوشي خود ذخيره نماييد.
    در صورتیکه گوشی تلفن همراه شما قابلیت انجام تنظیمات خودکار (-TA) را نداشته باشد، مي‌توانيد به صورت دستي با استفاده از تنظيمات زير گوشي خود را براي اتصال به شبكه GPRS تنظيم نماييد.

تنظيمات استفاده از سرويس MMS همراه اول
    در صورتي كه گوشي شما قابليت سرويس MMS را داشته باشد، مي‌تواند با استفاده از درخواست از p-rtal همراه اول با آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي ارسال تنظيمات به گوشي خود اقدام نماييد. در اين صورت اين تنظيمات با استفاده از يك كوته‌پيام براي شما ارسال خواهد شد. پس از دريافت كوته‌پيام و وارد كردن PIN، 1234 تنظيمات را در گوشي خود ذخيره نماييد.
    در صورتیکه گوشی تلفن همراه شما قابلیت انجام تنظیمات خودکار (-TA) را نداشته باشد، مي‌توانيد به صورت دستي با استفاده از تنظيمات زير گوشي خود را براي استفاده از اين سرويس تنظيم نماييد.
    براي اين كار ابتدا بايد گوشي خود را براي استفاده از سرويس GPRS تنظيم نماييد، سپس تنظيمات زير را براي MMS در گوشي خود انجام دهيد:

راهنماي تنظيم گوشي‌هاي با سيستم‌عامل ويندوز
    در صورتي كه سيستم عامل گوشي شما ويندوز است، مي‌توانيد با استفاده از روش زير گوشي خود را براي استفاده از سرويس‌هاي GPRS و MMS تنظيم نماييد.

تنظيم اتصال به GPRS همراه اول
    * به منوي "start" برويد
    * گزينه "setting" را انتخاب كنيد
    * در گزينه "connection"، "GPRS Setting" را انتخاب كنيد
    * در گزينه "Manage existing connections"، نام اين اتصال را MCI-GPRS قرار دهيد
    * گزينه next را بزنيد
    * براي Access point name مقدار mcinet را قرار دهيد
    * به connection‌ برگرديد
    * گزينه "edit proxy server " را انتخاب كنيد
    * در گزينه advanced مقادير زير تعريف نماييد
    - HTTP Proxy: 192.168.194.73
    - port: 8080
    - WAP Proxy: 192.168.194.73
    - port: 9201

تنظيم استفاده از سرويس MMS همراه اول
    * به منوي "start" برويد
    * گزينه "Messaging" را انتخاب كنيد
    * در گزينه "MMS Configuration "، new ر انتخاب كنيد و مقادير زير را تعريف نماييد:
    - Server name: MCI-MMS
    - Server address: 192.168.193.134
    - Port: 38090
    - Connect via: MCI-GPRS
    - Send limit: 100K
    - WAP version: WAP 2.0

در صفحه ثبت نام و ارسال درخواست فعال سازی سرویس GPRS همراه اول آمده است "چنانچه تمایل دارید سرویس GPRS برای شما فعال گردد مراحل سه گانه "شرایط عمومی ، تکمیل فرم الکترونیکی ثبت نام و تنظیمات گوشی" را طی نمایید. چنانچه مراحل ذیل با موفقیت انجام گیرد شما به جمع مشترکین GPRS همراه اول خواهید پیوست."

به گزارش ایستنا، در بخش شرایط عمومی این سرویس آمده است "خدماتی که در حال حاضر از طریق سرویس GPRSدر اختیار مشترکین قرار می گیرد "استفاده از پست الکترونیکی و دسترسی به سایتهای اینترنتی و دریافت فایل" بر روی گوشی موبایل میباشد وسایر خدمات از جمله MMS در آینده نزدیک به متقاضیان ارائه خواهد شد و ساعات استفاده از سرویس GPRS در مرحله آزمایشی، برای روزهای عادی از ساعت ۲۳ لغایت ۸ صبح و برای روزهای تعطیل رسمی کلیه ساعات شبانه روز می باشد."

از سوی دیگر بنا بر اعلام همراه اول سرعت اینترنت که از طریق سرویس GPRS ارائه میشود محدود بوده و همراه با توسعه آینده شبکه به نسل بعد سرویس دیتا "EDGE" که دارای سرعت بالاتر در اینترنت میباشد به مشترکین ارائه خواهد شد و در این مرحله از واگذاری، این سرویس تنها برای تعداد محدودی ازمشترکین استان تهران قابل ارائه بوده و ثبت نام فقط از طریق پرتال همراه اول مقدور می باشد. در مراحل بعدی کلیه استانهای کشور تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

به گزارش خبرنگار ایستنا ارسال درخواست فعال سازی سرویس GPRS همراه اول از طریق نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقدور میباشد و پس از فعال سازی سرویس، پیامکی برای مشترک ارسال خواهد شد و در صورت ارائه آدرس پست الکترونیکی این پیام به آن آدرس نیز ارسال می گردد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mesdakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ghahremanimehdi عزيز مرسي..فقط 200 تومان گرفتن..نميدونم
    بعدا روي قبض هزينه اي مياد يا نه!!ممنون از توضيحات كاملت..

4. این کاربر از mesdakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoudsabz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

gprs و mms همراه اول براي سيم كارتهاي اعتباري فعال نميشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mesdakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

1

اطلاعي ندارم از سيم كارتهاي اعتباري...يك سوال
    وقتي اين علامت # بالاي موبايل مياد يعني وصلي
    به اينترنت يا اين علامت=..لطفا راهنمائي كنيد..

راستي هيچكي تاحالا ام ام اس زده؟؟؟؟
    Last edited by mesdakh; 30-12-2008 at 18:43.

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

منم رفتم امور مشترکین mms رو فعال کردم .... مدارک همون کارت ملی و آخرین قبض پرداختی رو میخواد ...
    24 ساعته sms اومد که سیستم mms شما فعال گردید ..... ولی تا الان یه mms هم نتونستم بدم ....

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.در رابطه با ام ام اس بگم!
    من از دوتا از دفاتر خدمات امور مشکترکین سوال کردم راجع به فعال سازی این سرویس...
    هردوتاشون گفتن که فقط کافیه از سایت همراه اول ثبت نام کنم و دیگه هیچی نمیخواد!
    نه فرم تعهدنامه نه هزینه نه شناسنامه و نه هیچی!
    من نمی دونم باید همینجوری باشه؟!
    اومدم استفاده کنم کار نمی کرد...لطفا راهنمایی کنید!!!

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه متاسفانه ، فعلا که نمیشه...

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

من از دوتا از دفاتر خدمات امور مشکترکین سوال کردم راجع به فعال سازی این سرویس...
    مجتبی جان برای فعال سازیش همون جوری که گفتم باید بری امورمشترکین و اصل و کپی کارت ملی + آخرین قبض پرداختی رو هم ببری ... اونجا فرم تعهدنامه بهت میدن باید بخونی و امضاء کنی ...
    تقریباً 24 ساعت طول میکشه تا sms فعالسازیش برات بیاد ...
    برای من که فعال شده ولی نتونستم تا حالا یکدونه mms هم بفرستم ....

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

نحوه فعال سازي سرويس mms

سرويس mms يا پيام چندرسانه‌اي همراه اول كه از پنجشنبه هفته گذشته براي مشتركان سيم‌كارت‌هاي دايمي فعال شده، فعلا قابليت ارسال تا سقف 100 كيلوبايت پيام تصويري و صوتي را داراست و ظاهرا بحث افزايش حجم آن به ميزان‌ بيش‌تر در دست بررسي و انجام مطالعات لازم از سوي شركت ارتباطات سيار ايران است.
    وحيد صدوقي، مدير‌عامل شركت ارتباطات سيار ايران درباره تعرفه استفاده از اين سرويس گفت: سقف تعرفه براي ارسال هر پيام به صورت mms مبلغ 100 تومان است.

به گفته وي مشتركان دايمي سيم‌كارت‌هاي همراه اول براي استفاده و فعال‌سازي سرويس mms (پيام چندرسانه‌اي) مي‌توانند به دفاتر خدمات ارتباطي مراجعه كنند.

وي افزود: فعال‌سازي اين سرويس براي مشتركان رايگان است و بعد از تكميل تعهدنامه مربوطه و ارايه درخواست و تكميل مراحل ثبت‌نام اين سرويس فعال خواهد ‌شد. اين در حالي است كه اگر مشتركي پيش از اين سرويس gprs را راه‌اندازي نكرده بود با فعال كردن سرويس mms مي‌تواند از سرويس gprs نيز استفاده كند.

بر اساس اين گزارش ظاهرا موضوع ارسال پيام‌هاي تصويري و صوتي با حجم بالاتر از 100 كيلوبايت در حال انجام مطالعات لازم توسط شركت ارتباطات سيار ايران است چرا كه معمولا سرويس‌هاي جديد در ابتداي راه‌اندازي محدوديت‌هايي دارند و بايد موارد مورد نياز در آنها بررسي شود تا به مرور زمان و بعد از ارايه سرويس‌ها تبعات و موضوعات مختلف سنجيده شده و پيشرفت و ارتقاي آنها بررسي شود. اما گوشي‌هاي قديمي كه شكلك‌ها و تصاوير را ناخوانا دريافت مي‌كنند طبيعتا در سرويس پيام چندرسانه‌‌اي نيز نمي‌توانند تصاوير را دريافت كنند و در واقع امكان استفاده از سرويس mms براي گوشي‌هايي كه امكان دريافت شكلك را دارند فراهم است.

منبع : پارسینه

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

من تو سایتش جایی ندیدم که فرم درخواست mms گذاشته باشه . فقط فرم gprs هستش شاید با ارسال این فرم mms رو هم فعال میکنن چون ایندو به هم وابسته هستن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •