من دیدمlol
حالا چه طور مگه؟
توضیحاتی در مورد رشته های تحصیلی و اینا هست چند جلدش
من دیدمlol
حالا چه طور مگه؟
توضیحاتی در مورد رشته های تحصیلی و اینا هست چند جلدش
بچه ها کسی می دونه این امتیاز عملی چطور با رتبه ی کنکور محاسبه میشه؟
دوستان یه سوال داشتم :
برای کنکور هنر ، اول با توجه به رتبتون انتخاب رشته کردین یا نه ؟ بعد مصاحبه (آزمون عملی) رو کجا انجام میدین ؟( همون دانشگاهی که متناسب با رتبتون انتخاب کردین یا اصلاً یه جای مخصوص هست واسه همه ؟ اصلاً انتخاب رشته کردین ؟)
فکر نمی کنم تو هیچ کنکوری هیچ کس بر اساس انتخاب رتبه ش انتخاب رشته کنه...اما برای مصاحبه یعنی همون مرحله ی اول همه پذیرفته میشن...من برای نمایش رفته بودم تا 6000 هم اومده بودن، که مثلا اونا مجاز روزانه هم هستن، اما فقط شانش قبلی غیرانتفاعی شهرستان رو دارن.
مکان مصاحبه هم هر سال اعلام میشه...مثلا برای نمایش دو سال قبل تو دانشگاه تهران بود، پارسال سینما-تئاتر و امسال دانشکده ی معماری سوره...مکان مصاحبه اهمیتی نداره.
بچه ها من کتاب مبانی هنرهای تجسمی هنرستان رو دارم ولی یک کتاب بیشتر نیست. توی منابع کنکور نوشته 1 و 2 . ضمن اینکه سوالای مبانی توی دفترچه سوالات سالهایش پیش رو که گرفتم با این مبانی هنرستان خیلی فرق داره و بعضیهاش اصلا توی اون نبود. کسی منبع دیگه ای سراغ داره براش؟
مبانی همون یک کتابه...گویا در دو سال تدریس میشه واسه همین میگن 1 و 2.
بالای %80 سوالات کنکور هنر هم از منابع آزاده و ربطی به کتابای مدرسه نداره...شما فقط می تونی از کتابای مدرسه "کیو" رو بگیری و به سوالات جواب بدی...سوال جواب مستقیم نداریم.
چرا انتخاب رشته تو سایت سنجش هنوز بازه؟
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
دوستانی که هنوز دارن میپرسن منابع چیه!!! داره دی میشه هااااا هنوز دنبال منابع هستین؟ اگه دنبال رتبه دو رقمی هستین اینجوری نمیشه هااااااااا
بیتا جون، تو نمی دونی چطور نمره ی عملی با رتبه مون جمع میشه؟ از هر کی می پرسم میگه ضریب چهار می خوره، اما نمی دونم دقیقا چطور حساب میشه و یعنی چی![]()
دیگه 80 % هم نگین میترسن بنده خداهاخبر بد رو یواش یواش بگین
من دو سه تا از این سری کتاب ها رو دارم....اون قدری که به نظر میرسه مفید نیست....یعنی خیلی جامع به نظر میرسه در حالی که کتاب های بهتر از این ها هم میشه پیدا کرد![]()
من می تونم بگم حتی 100%
خداییش امسال که هیچی از کتاب نبود... جز دو سه تا که اونم عینا نبود و خیلی پیچونده بودن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)