تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 394 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب دوست من با این پولی که میخای بدی500 تومن رو میگم. اگه لب تاپ نداری میتونی مثلا 200 تومن روش بزاری یه لب تاپ بگیری.Pmp هم سامسونگ هست ولی نمیدونم دیکشنری داره یانه یه نگاه بکن.180 تومن حدودا هست 4 گیگش فکر کنم.3 اینچ هست تاچم هست. البته روش حال شیشهای داره و به نظرم باعث بازتابش نور میشه و همین نمیزاره صفحش خب دیده بشه. (نظر من هست)
    Last edited by aria irani; 16-02-2009 at 11:45.

2. 2 کاربر از aria irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه orc1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش می خام چیزی بخرم که تو جیب جا بشه

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب سایز کوچیک مطرحه البته 5 اینچ خوبه ولی جابجا کردنش تو جیب یکم سخته. ولی این مدلهایی که خودت گفتی از برندهای خوب هستن . در مورد نوکیا هم بیشتر فکر کنم برای اینترنت مورد استفاده داره البته اگر اشتباه نکنم. و قضیش از Pmp یکم جداست. و دوربین هم یکسریش داره چند وقت پیش تو سایتش دیدم.

5. این کاربر از aria irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

داشت یاد می رفت Iriver هم یه مدل داشت3 اینچ صفحش بود آفیس میشد دید قیمتش هم زیر 280 هست 8 گیگش w7اسمش بود خب دیکشنری هم داره دیکشنر فارسی نمیدونم داشته باشه ! و السی دی تاچ هست و pdf هم میتونی بخونی وgps cardel option داره نمیدونم و لی فکر کنم باید جدا براش گرفت و به دستگاه زد تا جی پی اسش کار کنه قیمتش هم مال مرداد 87 هستش که من داشتم احتمالا الان مدلخهای جدیدترش هم باشه و ارزونتر شده باشه.

امیدوارم کمکمی کرده باشه.
    Last edited by aria irani; 16-02-2009 at 15:03.

7. این کاربر از aria irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

در مورد q5 باید بگم که قابلیت نمایش فایل های word, excel, powerpoint, و... رو داره. و از اونجا که سیستم عاملش ویندوز هست احتمالا دیکشنری هم نصب میشه روش. این قیمت 40 گیگ هم که میگی 500 خیلی خوبه.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

اولن من 40gig Q5 را 500 تومن قیمت دارم ودومن منظورم از برنامه یعنی بتونم روش یه چند تا برنامه جانبی مثل دیکشنری و word و غیره بتونم نصب کنم
    نوکیا n810 را که می دونم سیستم عاملش os2004 پس میتونم روش نصب کنم و بیشتر می خام با q5 مقایسه اش کنم ببینم روی اون هم میشه ریخت یا نه؟
    سلام

متاسفانه Q5 40 گیگ وجود نداره و فقط ظرفیت های 60 و 80 گیگ وجود داره

مدل Q5 این قابلیت ها رو داره:
    ویندوز CE ، رادیوFM با قابلیت ضبط ، پشتیبانی از wireless LAN و wireless INTERNET که شما می تونید با این PMP به اینترنت هم متصل شید ، مانیتور 5 اینچ واید با 16 میلیون رنگ و 800*480 پیکسل ، قابلیت پشتیبانی از بلوتوث ، بدنه بسیار مقاوم ، نمایشگر لمسی با قایلیت دو حالت دست و قلم برای راحتی بیشتر ، پشتیبانی از فرمت های بسار زیاد مثل Divex,Xvid,asf,mpeg,mp4
    mp3,ogg,wma,Flac,ape,mpc,wav,asf
    jpeg,bmp,png,raw
    دارای اکولایزر 5 بانده ، کنترل از راه دور ، tv out به صورت کامپوننت و با کیفیت HDTV ، قابلیت usb host که میتونید وسایل دیجیتالتون رو مثل دوربین مستقیما به Q5 وصل کنید ، ساخت تم ، قابلیت نمایش فایل های آفیس ، 13 ساعت پخش موزیک و 7 ساعت پخش ویدیو ، دارای adob flash player .

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اولن من 40gig Q5 را 500 تومن قیمت دارم ودومن منظورم از برنامه یعنی بتونم روش یه چند تا برنامه جانبی مثل دیکشنری و word و غیره بتونم نصب کنم
    نوکیا n810 را که می دونم سیستم عاملش os2004 پس میتونم روش نصب کنم و بیشتر می خام با q5 مقایسه اش کنم ببینم روی اون هم میشه ریخت یا نه؟
    راستش می خام چیزی بخرم که تو جیب جا بشه
    شما اگه یه چیز جمع و جور می خوای اصلا باید یه جورایی از فکر PMP صرف بیای بیرون ... که حتی اگه توی جیب جا بشه (که نمیشه - یا شاید به زور!) نگهداری ای نیاز داره که جیب مکان مناسبی واسه اش نیست دیگه ...

از نظر برنامه ای خب نوکیا بهتر از دوتای دیگه اس ... ضمنا به آیپاد تاچ هم فکر کن یکی از مزیت های اصلی اش توانایی نسل برنامه های جانبیه و همونطور که شما می خوای تصویر در درجه دوم اهمیته توش (یعنی برعکس cowon و archos که اول تصویر و بعدش موارد دیگه اس)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    سیمور جون آقا من یه مشکلی با هدفونهای سانسا کلیپم دارم وقتی لول صدا رو تا آخر می برم بالا رو بعضی آهنگها که به قول معروف بکو بکوب داره تو ضرب آهنگه هایی که صداش بم میشه گوشی سمت راستیش بوم بومش در میاد ولی چپیش ok است. ولی تنظیم اکولایزر هم داره که وقتی یه نمه باهاش تنظیم میکنم میتونم صدای سمت راستیش رو یه جوری با پایین آوردن یکی از شاخصاش ردیف کنم. حالا این رو میخام بدونم این طبیعی هستش یا از شانس من هدفوناش مورد داره و اینکه به چه چیزی ربط داره. گوشیش هم زیر کاور ابرییش دوتا باند داره یکیش کوچیکتر وریز تره. جالب اینکه یه گوشی پاناسونیک rp-hs15 دارم اون صداش به پای گوشی سانسا نمیرسه.

حالا این گوشی سانسا رو چی کار کنم!! اکولایزر رو تنظیم کنم یا نه گوشی خرابه. چون فقط تو صداهای خیلی بالا و بم و ضربتی این حالنت برای خروجی سمت راستش پیش میاد.
    شما اول یه تست با یه گوشی دیگه هم انجام بده که مطمئن بشی مشکل از دستگاه نیست ... یه مدتی این قضیه مطرح شد که سانسا برای اینکه هزینه تولید رو بیاره پایین در بعضی از قطعات مدلهاش ضعیف عمل کرد که متاسفانه یکی اش اتصال صدا به جک هدفون بود ... (هرچند بیشتر مواردی بود که گذر زمان باعث میشد این مشکل نمود پیدا کنه - در حالیکه شما اخیراً خریدی اش) ...

از سوی دیگه ، چندتا آهنگ رو چک کردی ؟ .. مطمئنی که مساله ی خود آهنگا نیست ؟

نهایتا اینکه هدفون های سانسا خیلی چیز شاهکاری نیست ، و اگه صدا رو هم تا آخر ببری بالا و باس زیادی هم مطرح باشه ، تعجب نداره اگه غیرعادی رفتار کنه ...

داره خودمونی میشه orc1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش قصد خرید ipod touch 2g داشتم ولی چون کرک نمیشه فایده نداره چون هر برنامه ای نمیشه روش نصب کرد.
    در ضمن bluetooth هم برام خیلی مهم هست.
    (بلوتوث برای انتقال فایل(فارسیش میشه پوشه))
    Last edited by orc1990; 17-02-2009 at 15:23.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

منظورت از bluetooth هدفون بلوتوثه یا انتقال فایل؟
    اگه برای انتقال فایل میخوای انتخاب هات خیلی محدودتر میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •