تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 198 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بازی واقعا محشره من چند روز پیش با 48 ساعت بازی(نه این که توی 2 روز. یعنی طی 48 ساعت بازی مفید ) تمومش کردم. روز های آخر که روزی 10 ساعت بازی میکردم.
    دفعه اول با hard بازی کردم ولی دیدم داره اشکم در میاد
    با normal هم که رفتم دست کمی از اون نداشت. کلا به نظر من تنها اشکالی که میشه بهش گرفت همین درجه سختی بازی بود وگرنه از بقیه لحاظ ها کامل بود.
    من با City elf یازی کردم warrior تیریپ دو شمشیره
    فکر میکنم قوی ترین حالت همین باشه.

دیالوگ ها رو به انتخاب خودت و 1 کم پیش بینی باید انتخاب کنی.اگه زبان انگلیسیت قوی نیست پیشنهاد میکنم بازی نکنی چون از بازی چیزی نمیفهمی و برات خسته و خسته کننده تر میشه. در ضمن بازی مرحله ای نیست.چون همیشه روند خاصی نداره و خودت انتخاب میکنی که ماموریت بعدیت چی باشه.
    مثل منی دقیقاً (Elf, Warrior, Dual-Weapon)، در مورد سختی هم بازی همیطنوره ولی یه نکته هست اگر زمان مبارزه Pause نکنی همش و نیروها و جادوها استفاده نکنی باید حتماً Easy بری اینو تو Tip خوده درجات سختیه بازی گفته و گفته Easy برای کسانیه که بدون Pause کردن و استفاده از نیروها به صورت دستی میخوان برن که البته خیلی ساده تر هم میشه بازی، ولی یکمی وارد بشی و شخصیتتم خوب Customize کنی میبینی Medium هم خوبه منم اوایل خیلی گیر میکردم حتی 1-2 مبارزه واقعاً نمیشد رفت مجبور شدم بزنم Easy برم ولی الان خیلی بهتر شدم و اومده دستم البته اصلاً آسون نشده و بعضی جاها رو چند بار مجبور میشم برم ولی خوب اصلاً کلی از حسش به اینه که آسون و کشکی نباشه.

چه نوشته ای رو تو دیالوگ ها انتخاب کردن تو روند بازی تاثیر داره؟؟؟ من که نمی فهمم چی میگن، همش اولی رو می زنم! مرحله اولش که خیلی کسل کننده اس، بقیه اش چطوره؟ تو همه ی مرحله ها اینقدر با هم حرف می زنن؟
    هموطنور که دوستمون گفتن اگر زبانتون خوب نیست بیخیال بشین زبان نسبتاً خوب یکی از ارکان اصلیه بازیهای RPG که توشون دایلوگ هست، اینطوری نتنها متوجه نمیشید چیکار کردین (چون انتخاب سوال و جواب ها تأثیر مستقیم در روند بازی داره) بلکه کلاً داستان بازی رو هم متوجه نمیشید اینطوری و برایتون جذابیتی پیدا نمیکنه بازی. کلاً بیخیالش بشین.

-----------------------
    آقا راستی من هنوز نتونستم این Expert Combat Training رو پاس کنم اصلاً نمیدونم باید چیکار کنم?
    راستی کسی تخصص Reaver رو گرفته تا حالا؟
    Last edited by Guts; 05-12-2009 at 00:45.

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

مثل منی دقیقاً، در مورد سختی هم بازی همیطنوره ولی یه نکته هست اگر زمان مبارزه Pause نکنی همش و نیروها و جادوها استفاده نکنی باید حتماً Easy بری اینو تو Tip خوده درجات سختیه بازی گفته و گفته Easy برای کسانیه که بدون Pause کردن و استفاده از نیروها به صورت دستی میخوان برن که البته خیلی ساده تر هم میشه بازی، ولی یکمی وارد بشی و شخصیتتم خوب Customize کنی میبینی Medium هم خوبه منم اوایل خیلی گیر میکردم حتی 1-2 مبارزه واقعاً نمیشد رفت مجبور شدم بزنم Easy برم ولی الان خیلی بهتر شدم و اومده دستم البته اصلاً آسون نشده و بعضی جاها رو چند بار مجبور میشم برم ولی خوب اصلاً کلی از حسش به اینه که آسون و کشکی نباشه.
    pause کردن بازی که یکی از ارکان اصلی بازی هست مخصوصا وقتی میخوای از قدرت هاشون استفاده کنی.
    آقا راستی من هنوز نتونستم این Expert Combat Training رو پاس کنم اصلاً نمیدونم باید چیکار کنم?
    قدرتی رو که میخواین آنلاک کنین سمت راستش توضیحاتش رو مینویسه اگه 1 چیزی رو که برای آنلاک کردنش لازمه نداشته باشین با قرمز مینویسه.
    راستی کسی تخصص Reaver رو گرفته تا حالا؟
    بله من باز کردم. توی اون قسمت که دنبال urn of sacred ashes میرید اگه درست گفته باشم اسمش رو. 2 تا انتخاب به شما میده. نابود کردن اون یا نابود نکردن. اگه نابودش کنین ساکنین قصر به شما این قدرت رو میدن در عوض قدر دانی.
    تهصص خیلی خوبی هست. به نظر من برای warrior قدرت های Bresker و Reaver بهترین هستم ( به املا گیر ندید )

3. این کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

pause کردن بازی که یکی از ارکان اصلی بازی هست مخصوصا وقتی میخوای از قدرت هاشون استفاده کنی.

قدرتی رو که میخواین آنلاک کنین سمت راستش توضیحاتش رو مینویسه اگه 1 چیزی رو که برای آنلاک کردنش لازمه نداشته باشین با قرمز مینویسه.

بله من باز کردم. توی اون قسمت که دنبال urn of sacred ashes میرید اگه درست گفته باشم اسمش رو. 2 تا انتخاب به شما میده. نابود کردن اون یا نابود نکردن. اگه نابودش کنین ساکنین قصر به شما این قدرت رو میدن در عوض قدر دانی.
    تهصص خیلی خوبی هست. به نظر من برای warrior قدرت های Bresker و Reaver بهترین هستم ( به املا گیر ندید )
    من نمیدونم چطوری باید این Expert Combat Training و بعدشم و بعدشم Master میشه رو کسب کنم، گفتم شاید کتابی چیزی باید بگیری ولی چیزی وجود نداره.

تو Urn of the Sacred Ashes اگر Kolgrim رو بکشی دیگه هیچوقت تو بازی نمیتونی Reaver بشی حتماً باید باهاش مصالحه کنی، تو قصرم منظورت فکر کنم Rekliff هست بهت Templer میدن فکر کنم. Reaver فقط همون Kolgrim میده منم اشتباه کردم کشتمش الان Champion هستم ولی تو Level 14 میزاره انتخاب کنی من الان 13 هستم فکر کنم Berserker رو انتخاب کنم..

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من نمیدونم چطوری باید این Expert Combat Training و بعدشم و بعدشم Master میشه رو کسب کنم، گفتم شاید کتابی چیزی باید بگیری ولی چیزی وجود نداره.
    تو Urn of the Sacred Ashes اگر Kolgrim رو بکشی دیگه هیچوقت تو بازی نمیتونی Reaver بشی حتماً باید باهاش مصالحه کنی، تو قصرم منظورت فکر کنم Rekliff هست بهت Templer میدن فکر کنم. Reaver فقط همون Kolgrim میده منم اشتباه کردم کشتمش الان Champion هستم ولی تو Level 14 میزاره انتخاب کنی من الان 13 هستم فکر کنم Berserker رو انتخاب کنم..
    شما که جواب سوال رو خودت بلدی دیگه چرا میپرسی ؟
    دقیقا درست میگی.اونجا منظورم رو اشتباه متوجه شدی که گفتم ساکنین قصر. باید میگفتم محافظین. منظورم همون kolgrim‏ بود.منم از همین قدرت رو گرفتم.
    درضمن در مورد قدرت templer‏ لازم نیست زحمت زیادی بکشی. اگه با alistar‏ رابطه خوبی داشته باشی توی camp‏ اگه ازش درخواست کنی آموزش میده بهت.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

حتما لازم نیست اگر دوست دارید Sacred Ash of Andraste سالم بمونه این راه دنبال کنید. می تونید وقتی خواسته های Father Kolgrim اجابت کردید دوباره از Save های قبلیتون ادامه بدید چون در پروفایلتون هر چه قدر Spec باز کرده باشید برای Playthrough های بعدیتون باز خواهد ماند. کشتن Father Kolgrim و High Dragon بهترین انتخاب برای گرفتن آیتم ها از جسد High Dragon و ساختن Dragonbone Scale armor از بدن اژدهاست.
    نسخه PC سخت تر از نسخه 360 هست مثلا در دفاع شبانه Redcliffe در مقابل ارتش Undead زمانی که شما تمام کارها را که قبلا توضیح دادیم انجام بدید تمامی Militia ها زره Grey Iron Scale خواهند داشت به جای Leather Armor هایی که تو PC هست که تو Normal هم Undead ها نمی تونند یکی از Militia هارو بکشند.
    خوب 8امین بار هم بازی تموم شد . امروز من 2 تا مقاله می زنم یکی در مورد Companion ها و دیگری در مورد زره ها و اسلحه های Legendary بازی.

7. 2 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من توی این قسمت Urn of Sacred Ashes به مشکل خوردم
    من الان توی معبد هستم و همه جاش رو هم رفتم ولی این رو پیدا نکردم
    این برای درمان Arl Eamon لازم هستش درسته؟؟؟
    Last edited by shakerifar; 06-12-2009 at 10:05.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

حتما لازم نیست اگر دوست دارید Sacred Ash of Andraste سالم بمونه این راه دنبال کنید. می تونید وقتی خواسته های Father Kolgrim اجابت کردید دوباره از Save های قبلیتون ادامه بدید چون در پروفایلتون هر چه قدر Spec باز کرده باشید برای Playthrough های بعدیتون باز خواهد ماند. کشتن Father Kolgrim و High Dragon بهترین انتخاب برای گرفتن آیتم ها از جسد High Dragon و ساختن Dragonbone Scale armor از بدن اژدهاست.
    درسته. با این روش میشه بازی رو دور زد. در نهایت میتونین وقتی که قدرت reaver رو گرفتین kolgrim رو بکشین و باز هم میتونین بدین اون armor رو براتون بسازه. بچه کسی تونست اژدها رو بکشه؟؟؟؟
    من رفتم و با اون شیپور احضارش کردم ولی مگه میشد بکشیش؟؟؟
    یک جای دیگه هم توی ماجرای موریگان و کتاب flemeth بود. کسی تونست از روشی بره که flemeth رو نابود کنه؟؟؟ اصلا نمیشد بکشیش.
    یکی دیگه از کم کاری ها هم درباری flemeth f,د. باید آخر بازی درباره اون هم 1 چیزی میگفت تا بفهمیم سرنوشتش چی میشه. . .

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

درسته. با این روش میشه بازی رو دور زد. در نهایت میتونین وقتی که قدرت reaver رو گرفتین kolgrim رو بکشین و باز هم میتونین بدین اون armor رو براتون بسازه. بچه کسی تونست اژدها رو بکشه؟؟؟؟
    من رفتم و با اون شیپور احضارش کردم ولی مگه میشد بکشیش؟؟؟
    یک جای دیگه هم توی ماجرای موریگان و کتاب flemeth بود. کسی تونست از روشی بره که flemeth رو نابود کنه؟؟؟ اصلا نمیشد بکشیش.
    یکی دیگه از کم کاری ها هم درباری flemeth f,د. باید آخر بازی درباره اون هم 1 چیزی میگفت تا بفهمیم سرنوشتش چی میشه. . .
    High Dragon سخت تر از Flemeth هست. Flemeth حرکتی نمی کنه و ثابته بر خلاف High Dragon . برای کشتن flemeth قبل از اینکه باهاش حرف بزنید می تونید اونجایی که تغییر شکل میده حسابی تله بزارید و بعدش از Melee هاتون برای گول زدن و مشغول کردنش استفاده کنید ( که به احتمال زیاد Incap خواهند شد ) و از کسی که توی گروهتو تیر انداز خوبیه ( Archer ) استفاده کنید ( با بهترین Bow که مال Marjolane بود به همراه Ice Arrow و قابلیت Arrow of Slaying و Master Archer هم باشه و Wynne هم به عنوان Healer . چون Flemeth حرکت نمی تونه بکنه کسایی که روی پلتفرم نیستند و با آتش هدف قرار میده برای همین برای Archer خودتون و Wynne از آیتم ها و لباس های مقاوم در برابر آتش استفاده کنید Resistant to Fire . اگر DLC هارو دانلود کردید Shale می تونه کریستال های مقاوم در برابر آتش هم استفاده کنه و جونشم زیاد هست.
    برای هر دو اژدها استفاده از شمشیر های ضد اژدها مثل Yusaris توصیه میشه که بین 15 تا 20 Damage بیشتر به اژدها میده.

برای High Dragon که تقریبا یه کابوس به حساب میاد و غیر ممکن هست اگر درست استراتژی نریزید .
    • از Wynne حتما استفاده کنید ( به عنوان Healer و تا اونجایی که می تونید Lesser Lyrium Potion داشته باشید MAX = 99 تا می تونید تو Camp توسط کاراکتری که Herbalism می دونه مثل Morrigan استفاده کنید و بسازید )
    • از Morrigan هم استفاده کنید چون حمله های یخی Cold Attacks حتما روی اژدها اثر خواهد کرد و بسیاری از حمله های اونو مختل می کنه.
    • همونطوری که می دونید تا می تونید Lesser Health Potion داشته باشید MAX = 99 )
    • چون جنگ تن به تن اجتناب نا پذیر است از کاراکتر هایی استفاده کنید که یکی از آنها در استفاده از Shield حرفه ای باشد و Talent های کاملی از آن داشته باشد. استفاده از Sten یا Oghren و استفاده آنها از two handed Weapons مثل Yusaris فکر بدی نیست.
    • همیشه هوای Melee کاراکتر خودتون با استفاده از Heal های مداوم و استفاده از Force Field داشته باشید و کاری کنید که تا می تواند اژدها را مشغول نگه دارد تا بقیه از دور جان اژدها را کم کنند.
    در مورد پایان بازی هم که سر هر کس بستگی به کارهایی که انجام دادید چه خواهد آمد در همین قسمت Companions توضیح خواهم داد.

11. 3 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با این حساب این همه آدم که میگن بازی فوق العاده و ... هست زبانشون باید تاپ باشه دیگه! درسته؟؟؟ در هر صورت تصور اینکه بتونم حرف هاشون رو بفهمم و یه جواب درست و درمون رو انتخاب کنم خیلی حال می ده!

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با این حساب این همه آدم که میگن بازی فوق العاده و ... هست زبانشون باید تاپ باشه دیگه! درسته؟؟؟ در هر صورت تصور اینکه بتونم حرف هاشون رو بفهمم و یه جواب درست و درمون رو انتخاب کنم خیلی حال می ده!
    زبان خیلی خفن نمیخواد همینکه گفتگو ها رو متوجه بشی و جواب درست بدی کافیه.

----------------------

راستی دوستان کسی DLC رو گرفته من الان دانلود کردم کلی چیز میز جدید به بازی اضافه میکنه البته هیچکدومشون رو استفاده نکردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •