فکر نکنم i8510 با این قیمت وارد بشه و کلا سامسونگ زیاد قیمت کاذب نداره مثل امنیا البته مایکروتل خیلی خوب عمل می کنه و گوشی ها خیلی خوب و با قیمت مناسب وارد می کنه و خیلی سریع گوشی های سامسونگ به قیمت واقعیشون نزدیک میشه بر عکس نوکیا
فکر نکنم i8510 با این قیمت وارد بشه و کلا سامسونگ زیاد قیمت کاذب نداره مثل امنیا البته مایکروتل خیلی خوب عمل می کنه و گوشی ها خیلی خوب و با قیمت مناسب وارد می کنه و خیلی سریع گوشی های سامسونگ به قیمت واقعیشون نزدیک میشه بر عکس نوکیا
چقدر گندست !!!
اصلآ بهش نمیاد
خوب ، منم ، امروز پایتخت که بودم......... یه سری سوال درباره این گوشی پرسیدم...................!!
گویا ، تا 1یا 2 ماه دیگه وارد میشه......... قیمت مد نظر هم همون 800 تا 900 هست..............!! که خود یارو گفت ، مثل همه گوشی های سامسونگ افت قیمت خوبی باید داشته باشه...........!!
اینطور که معلومه ، از چند هفته دیگه هم ، یه چندتایی وارد میکنن........ که ملت باش حال کنن.............!!
قابل توجه ، مهیار................!!
راستی ، قدم فرهوده و ghy به این تاپیک باز شد......... فقط جای خالی یه نفر احساس میشد ......... که اونم اومد........!!
معرفی، میکنم.............. سی دی پلیر...................!!
خدایا ، خودت تاپیک رو ، حفظ کن.............!!
![]()
جنابعالی مگه واسه کسی تمایل گذاشتی ؟
بیچاره سامسونگ![]()
امیر جان ممنون به خاطر این عکس ها
به نظرم خیلی گنده اومد مخصوصا تو عکس بالا
نظر شما چیه ؟
میترسم از جی 810 خودم زده بشم ( شکلک گریه )قابل توجه ، مهیار......... .......!!
فکر ، کنم ، تنها راه ممکن برای اینکه مهارت کرد......... اینه >>>>>>میترسم از جی 810 خودم زده بشم ( شکلک گریه )،
![]()
گندگیش رو قبول دارم.............!!!به نظرم خیلی گنده اومد مخصوصا تو عکس بالا
نظر شما چیه ؟
_
یه عمر ، به نوکیا سرکوفت زدیم....... پاره آجر تولید میکنه و گوشکوب میده دست ملت........ حالا ، خودمون گیر کردیم..........!!
![]()
وقتی بخوای این همه امکانات بچپونی تو یه گوشی احتیاج به جا هم داره !!
دقیقا همون ایرادی که از ان 95 8 گیگ میگرفتن
که همه امکاناتی داشت زمان معرفی!!
هنوزم لامصب لنگ نمی زنه همه چی اش کامله از لحاظ امکانات![]()
علی راست میگه
درضمن فقط تو اون عکس خیلی گوشتکوبی بود اونم بخاطر زاویه وایسادنش بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)