تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 211 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 2104

نام تاپيک: FallOut 3

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

آره افتاد. بعد از اینکه پیرمرده Harris گفت اینا دیونند فرار کن من خونه و Basement این دوتارو گشتم دیدم قطعات بدن انسان هستند بعد میان و می فهمی اینا Cannibal هستند که می تونی Cannibalشون را قبول کنی یا بکشیشون. اگر بکشی Harris بچه هارو قبول می کنه و مثل اینکه اگر Cannibal Perk داشته باشی با Speech بالا می تونی هر دفعه Meat Pie از زن یکیشون بگیری.
    برای منم با پوشیدن Enclace Tesla Power Armor هیچ اتفاقی نمی افتاد!
    قضیه از همون اول بودار بود.من وقتی به level 20 رسیدم lockpick ام رو 80 بود.اما چون خیلی به این قضیه مشکوک بودم یه save ای که قبل از رسیدن به level 19 داشتم رو load کردم تا 36 تا skill point دو تا level آخرمو بزارم واسه lockpick.اون وقت رفتم قفل basement رو باز کردم و قضیه رو فهمیدم و بعد هر 4 نفرشونو کشتم.اون جا خیلی جالب بود که یکی از مردا می گفت که کسیکه کار نکنه و نتونه برای خونوادش غذا تهیه کنه مرد نیست.آدم فکر می کرد اینا چه غلطی دارن می کنن!اسم این رو گزاشته بودن کار!

دو جای دیگه هر کدوم تو Fort Independence و Fort Bannister وجود داره و بعضی وقتها 21 عدد در Crate ها بصورت Random برات ظاهر میشه.
    دستت درد نکنه برم این دو تا fort ها رو بجویم(!) چون از شانس بد هیچ وقت تو crate ها چیز درست و حسابی گیرم نمیاد،تهش دیگه shotgun shell هست

راستی اگه جای جالبی تو بازی هست حتماٌ بگو Optimus جان شاید ندیده باشم.بزار از تجربیات گران قدرت استفاده ای ببریم

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

منم مثل بقیه هستم لوس نکن منو مرسی بازم
    در مورد Friends یا Companion :

Butch DeLoria :
    دوست قدیمیتون از Vault 101 ! اگر در اول بازی مادرشو نجات داده باشید در Trouble on Homefront زمانی که به Vault 101 بر می گردید و Quest را تمام می کنید بطوریکه Rebel ها زنده بمونند و Vault 101 تخلیه بشه شما می تونید در Muddy Rudder تو Rivet City پیداش کنید اما برای اینکه بتونید قانعش کنید که همراهیتون کنه باید کارمای Neutral باشید. اگر بالاتر یا پایینتر برید نمیشه.

Charon :
    به عنوان Bouncer در Ninth Circle در Underworld کار می کنه. می تونید Contractشو بخرید از Ahzrukhal به قیمت 2000 Cap یا 1000 تا اگر Barter بالای 50 داشته باشید. یا Greta را برای Employerش در Carol's Place بکشید. او همانند Dogmeat بدون در نظر گرفتن اینکه چه کارمایی دارید به شما ملحق خواهد شد.

Clover :
    Slave ی هست در Paradise Falls . وقتی با Eulogy در مورد body gaurd صحبت می کنید پیشنهاد می کنه که Clover را استخدام کنید. Eulogy اونو با قیمت 1000 Cap یا 500 تا اگر Barter بالایی داشته باشید می فروشه. برای گرفتنش باید Evil Karma باشید اما اگر بعد Good Karma یا بالاتر بگیرید باز هم با شما خواهد ماند. اما اگر اخراجش کنید به Paradise Falls بر می گرده و شما می تونید دوباره بدون اینکه پولی بدید یا کارمای Evil داشته باشید دوباره استخدامش کنید ( حتی اگر افراد کل Paradise Falls را بکشید بازهم شما را همراهی خواهد کرد )

Dogmeat :
    همانند1 Fallout شما می توانید سگ مخصوص خودتونو داشته باشید! شما می تونید اونو در Scrapyard در جنوب Minefield پیداش کنید که در حال نبرد با چند Rider است و با صحبت کردن می تونید اونو همراه خودتون بکنید و کارمای شما در نظر گرفته نمی شود. به غیر از Scrapyard در مناطق مختلف دیگه ممکن است بصورت Random ظاهر شود. به جز جنگیدن توانایی گمراه کردن دشمن و پیدا کردن غذا و مهمات را نیز دارد. اگر بمیرد به هیچ عنوان قابل بازگشت نیست.

Fawkes :
    Super Mutant باهوشی که شما در Quest بدست آوردن G.E.C.K او را نجات می دهید. Fawkes قبلا زن بوده که بر اثر Mutant شدن همانند بقیه Meta Human ها تک جنسیتی شده. بعد از فرار از Raven Rock با یک Gatling Laser قدرتمند به کمک شما خواهدآمد اگر کارمای خوبی دارید می توانید اورا همراه خود کنید در غیر این صورت او اطراف ورودی Underworld در حال پرسه زدن پیدا کنید.

Jericho :
    یکی از ساکنین Megaton که از جنگیدن و از Wasteland خسته شده. برای استخدام کردن او باید کارمای منفی داشته باشید و 1000 Cap برای supplies بهش بدید. قابلیت پوشیدن Power Armor هم دارد. سیگاریست و می توانید به او سیگار تعارف کنید. به خاطر این مشکل تنفسی دارد و ممکن است در همراهی کردن شما دچار مشکل شود.

Sergeant RL-3
    شما این روبات را می توانید از Tinker Joe بیرون از RobCo Factory بخرید به قیمت 1000 Cap و به شرط اینکه کارمای منفی داشته باشید.

Star Paladin Cross :
    یکی از Paladin هایی که قبلا محافظ James پدر کاراکتر بوده و در Citidal پیدا می شود. برای Recruit کردن او حتما باید کارمای مثبت داشته باشید و این کارو قبل از جنگ با Liberty Prime انجام دهید.
    Last edited by Optimus Prime; 13-12-2008 at 21:15.

3. 6 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

Map کامل Wastland :

اندازه اصلی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

بافت ها فوق العاده پویا بوده و جزئیات بسیاری دارند و هنگامی که تحت تأثیر عوامل مختلف از قبیل آب،نور خورشید و یا شلیک گلوله قرار بگیرند پویایی خود را به وضوح نشان خواهند داد.نکته ی مهم تأثیر پایدار عوامل بر روی بافت هاست.به عنوان مثال من بر روی تابلویی که در کنار super duper mart نصب شده بود گلوله ای شلیک کردم و وقتی بعد از 10 روز(در بازی!) به آنجا برگشتم مشاهده کردم که اثر گلوله اگرچه کم رنگ شده بود اما هنوز بر روی آن تابلو به چشم می خورد
    ایول.من به اینش دقت نکرده بود.این دیگه اوج پویا بودن بازی هستش!

در کل توضیحات کاملی و خوبی بود.
    من که تو چگونگی ساخت محیط بازی موندم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقا ایول . این بازی های جدید عجب گرافیکی دارن . من فکر کنم برای دایرکت ایکس 10 باشه . درسته ؟؟؟

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آقا ایول . این بازی های جدید عجب گرافیکی دارن . من فکر کنم برای دایرکت ایکس 10 باشه . درسته ؟؟؟
    سلام.
    نه!این بازی از دایرکت ایکس 10 پشتیبانی نمیکنه.یعنی بر پایه ی دایرکت ایکس 10 ساخته نشده!

9. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ariarman85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Parse

پيش فرض

درود:
    من فکر کنم بازی رو خیلی زود تموم کردم.
    من به Level 13 که رسیدم آخرین ماموریتم این بود:

لطفا راهنمایی کنید

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

راستی ساسان جون تو که اون super muntant آخر رو نجات ندادی چطوری تونستی G.E.C.K رو بدست بیاری ؟؟!
    محلی که geck بود کاملا رادیواکتیویته بود

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

راستی ساسان جون تو که اون super muntant آخر رو نجات ندادی چطوری تونستی G.E.C.K رو بدست بیاری ؟؟!
    محلی که geck بود کاملا رادیواکتیویته بود
    شاید تا می شده Rad-X یا RadAway انداخته بالا.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

شاید تا می شده rad-x یا radaway انداخته بالا.
    فک نکنم بشه
    چون رادیواکتیو زیادی بالا بود تو اون قسمت !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •