تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 630 اولاول ... 303637383940414243445090140540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ولی تو بعثت هم معلماش فوق العادن وهم تعداد کمه (12 نفر )
    من شنیده بودم بعثت معلماش خوبن ولی دوستم میگفت کلاساش 70-80 نفریه یه کلاسش که معلمه توپه تا 120 نفر تویه کلاس

اماروز هایی که نمیرم میرسونمش تا 10 تا 11 ساعت
    ببین تو بیا مدرسه ما با اقتدار تو مدرسه اول میشی

اگه اینطوریه Mi Scousi
    زیر نویس نداره؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بچه ها سلام
    ایا کتاب های پیش دانشگاهی سال 86-87 برای کنکور سال 88 مورد استفاده است یا نه تغییر میکنه
    برای انگلیسی چه کتابی خوبه

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

منم یه پشت کنکوریم مثل شما در زنجیر غم اسیرم یکی منو بگیره فقط یه سوال دارم از اقای nel شما ماشین دارین؟

داره خودمونی میشه NikYar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درس هاي پيش خيلي سختن ولي تستش اين طور نيس به همين خاطر مي گم دوره ماها خيلي بدبخته چون هم تست بايد كار كنيم هم تشريحي فقط تست هم كه كلا جداي از تشريحي هست

لااقل دو دوره ديگه مي دونه فقط بايد تشريحي كار كنه تازه ديگه تو پيش نمي آد درس هاي دبيرستان رو بخونن
    سلام به همه .... به خصوص کنکورياي جيگر
    دوست عزيز .... درسهاي پيش نسبت به درسهاي دبيرستان شايد سخت تر باشه ولي اين سختي به نظر من بيشتر مربوط به حجم مطالب ميشه نه اينکه درک مطالبش سخت باشه !

من رشته خودم تجربي بود ....امسال ( 87 ) هم کنکورو لوله کرديم و خلاص شديم .... البته شايد کنکور از دست ما خلاص شد !

در ضمن من با اطلاعاتي که دارم ... بهتون يه توصيه ميکنم که فقط درسهارو خوب و عمقي بخونيد ( يعني به تمام جوانب اون مبحثي که ميخونيد مسلط بشين ! ) آخه از سال 84 به بعد کلا روش طراحي سوال ها عوض شده ... و از سال 87 ... اين تغيير خيلي واضحتر ديده ميشه ! ( يعني کلاً نحوه طراحي آزمونهاي قبل از سال 80 خيلي واسه کنکور 88 به دردتون نخواهد خورد !.... ولي خوب اين هم دليل نميشه که نخونيدشون !!! ).... مثلاً به نظر من ديگه دوران اينکه يه نفر بخواد بياد از روي گاج سبز ادبيات قرابت معناييها رو حفظ کنه ... گذشته !!! ( آخه ...ديگه طراحهاي کنکور که گاگول نيستند !!! ) ... آلان اگه يه نفر بخواد توي يه درسي مثل ادبيات در زمينه سوالات قرابت معنايي موفق باشه بايد "درک ادبياتي" خودشو تقويت کنه ... وگر نه ديگه به قول خودمون "خر خواني " جوابگو نيست ! توي ساير دروس هم همين طوره ! ....

اينهارو گفتم که بدوني فرقي نميکنه که تشريحي بخوني يا تستي ! مهم درست خوندنه ! البته در خوندنت بايد فاکتور سرعت را هم در نظر بگيرين !

در آخر .... من بهتون پيشنهاد ميکنم که آزمونهاي کانون فرهنگي آموزشو شرکت کنيد ! شايد سوالاش خيلي استاندارد نباشه ! ولي بودجه بندي و برنامه ريزي آزمون هاش خيلي خوبه ! به من که خيلي کمک کرد !

اما خودمونيم !!! آدم کنکوري فکر ميکنه که همه ي اين حرفت شعاره ! ... ولي مطمئن باشين اگه واقعاً !!!! تلاش کني ... حتما نتيجه تلاشهاتو ميبيني !

موفق باشين ! راستي .... ID ياهو من nikyar2000 هستش ! اگه کاري داشتين ... من در خدمتم !
    Last edited by NikYar; 27-08-2008 at 19:28.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه ها سلام
    ایا کتاب های پیش دانشگاهی سال 86-87 برای کنکور سال 88 مورد استفاده است یا نه تغییر میکنه
    برای انگلیسی چه کتابی خوبه

دوست عزيز .... معمولا دروس اختصاصي تغيير چنداني نميکنه ! ( البته اگه رشته تحصيليتو ميگفتي بهتر بود ! )

اما در مورد دروس عمومي ..... با توجه به اينکه کتاب دين و زندگي سال 86 -87 .. جديد بود ... امکان داره يه ويرايش کوچولو داشته باشه ! در مورد ساير دروس هم به نظر من که امکان تغيير کلي خيلي بعيده !

----------------------------------------------------------------------------------------------------

براي درس انگليسي ...بستگي داره که سطح زبان خودت چه طوري باشه :

اگه واسه ياد گيري کلمات و معنيشون مشکل داري ( البته اگه آدم با حوصله اي هستي ) : کتاب هاي انتشارات گاج خوبه

اگه زبانت خوبه : کتاب هاي مبتکران و آبي کانون ( شامل سال سوم و پيش + آموزش نکات گرامري )
    Last edited by NikYar; 27-08-2008 at 13:21.

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خوب همون دیگه جنبشو نداشتی ( موندم اگه تو پسر بودی چیکار میکردی ما حرفایی به هم میپرونیم از فحش بدتر ولی جنبشو داریم )
    باشه بابا من جنبشو ندارم ... ولی داشته باش بعد جوابتو میدم ! البته به خاطر یه موضوع دیگه که جاش نیست بگم !

تو مدرسه خودمون با اقتدار تفر دهمم (خنده)
    ولی هیچی مث اول شدن حال نمیده!

... ID ياهو من nikyar2000 هستش !

ببینم تو منو نمیشناسی؟!
    حرفاتم خیلی ناامید کنندس یعنی هرچی درس تاحالا خوندیم هیچی به هیچی دیگه؟!

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من یه سوال دارم:این قضیه امتحان نهایی چی شد؟یعنی خرداد میخوان پیش 1و2 رو باهم امتحان بگیرن؟خوب اگه اینجوری باشه که پوستمون کنده میشه! یا اینکه هر کدومو تو هر ترم جدا میگیرن؟اصلا حوزه میخوان از کجا بیارن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من 4 تا مشاوره ی اینترنتی پیدا کردم البته با هیچکدوم در تماس نبودم ولی خوب سایتشونومیذارم هر کی پسندید بسم ا...
    فقط خبر بده چطوریه که بقیه هم اقدام کنن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببینم تو منو نمیشناسی؟!
    حرفاتم خیلی ناامید کنندس یعنی هرچی درس تاحالا خوندیم هیچی به هیچی دیگه؟!
    بايد بشناسم ؟ ( شرمنده ديگه ....افتخار آشنايي با شمارو نداشتم !!! )
    داداش.... کدوم حرف من نا اميد کنندس ؟

اينکه ميگم نحوه طراحي سوالات کنکور فرق کرده ... نا اميد کنندس ؟!!! !!! خب حقيقته ! .... حتما بايد يه پولي به يه مشاور بدين تا اينارو بهتون بگه ! اگه باور نداري ... ميتوني سوالهاي سال 79 را با 87 مقايسه کني .... اگه هم سختته فقط يه درسو مقايسه کن ....!!!!
    Last edited by NikYar; 27-08-2008 at 19:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

داداش.... کدوم حرف من نا اميد کنندس ؟

اينکه ميگم نحوه طراحي سوالات کنکور فرق کرده ... نا اميد کنندس ؟!!! !!! خب حقيقته ! .... حتما بايد يه پولي به يه مشاور بدين تا اينارو بهتون بگه ! اگه باور نداري ... ميتوني سوالهاي سال 79 را با 87 مقايسه کني .... اگه هم سختته فقط يه درسو مقايسه کن ... مثلاً ادبيات ....!!!!
    اینجا یه سوال پیش میاد.پس برای چی دوستان میگن سوالای 30 سال و 7 سال کنکور رو بزنیم؟مگه نحوه ی سوال دهی عوض نشده؟تازه چون سوالاش اسونه ادم اعتماد به نفس میگیره؟بهتر نیست از 84به بعد بزنیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •