با عرض سلام و تشكر بابت پسخگويي شما
دوست عزيز من از آخرين فايل ليب استفاده كردم.گوشيم هم دبيلو 610 هستش ولي همچنان اين مشكل باقيست.
با عرض سلام و تشكر بابت پسخگويي شما
دوست عزيز من از آخرين فايل ليب استفاده كردم.گوشيم هم دبيلو 610 هستش ولي همچنان اين مشكل باقيست.
دوست عزیز به غیر از گوشی های W800 , W700 , K750 نحوه راه اندازی الف روی بقیه گوشی ها مثل گوشی W810 هستش![]()
سلام
دوستان من یه گوشی w200 دارم میخوام الف پک رو نصب کنم ولی وقتی نصب میکنم گوشی ریست میشه و همینطور روشن و خاموش میشه.
قبل از نصب پچ پوشه ها رو درست کردم فایل داین رو هم ریختم ولی باز هم همینطور میشه؟
میدونید علت چیه. کسی گوشی w200 داشته که روش الف پک نصب کرده باشه؟
باتشکر
دارمش ولی آموزشش رو می خوام
چند تا صفحه گشتم ندیدم اگه میشه صفحش رو بگین یا توضیح بدین
و خداوند سرچ را آفرید ....
پست 39 همین تاپیک توسط Adrenalin عزیز معرفی شده![]()
من تا حالا نتونستم تو این انجمن با سرچ چیزی رو که می خوام پیدا کنم حالا دوتا علت داره یا من بلد نیستم یا من بلد نیستم ولی وجدانن سرچ رو میزنم بعد می پرسم
ممنون
یه سوال دیگه این شاخه daemons که برای اجرای خودکار هست یرای من کار نمیکنه K810 هستم درست طبق آموزش هم انجام دادم
شما وقتی داخل این پوشه الفی میریزی باید الف رو داخل مموری کارد باشه ها تا کار کنهه سوال دیگه این شاخه daemons که برای اجرای خودکار هست یرای من کار نمیکنه K810 هستم درست طبق آموزش هم انجام دادم
نمیییییییییییییییشه
این عکس مال گوشی کیه خودش رو معرفی کنه کارش دارم
Last edited by hossein-p30-f; 14-09-2008 at 19:43.
مال گوشی منه.
بفرمایید.
دستت درد نکنه عکس گوشی جالبیه
اگه امکان داره فایل های الف که به کار بردی برامون بذار
مثل همین دسکتاپ
ساعت زیر باتری
روز هفته
تاریخ شمسی و میلادی کنار هم
دقیقا مثل مال گوشی خودت باشه مخوصا جاشون تو صفحه. ازت ممنون می شم.
راستی گوی من w700 هست ممنون
یه سوال دیگه
من برنامه ستول 1.10 رو از اينترنت گرفتم به حجم 26 مگ که با برنامه winrar باز مي شه
ولي وقتي بازش مي کنم يه پوشه خالي فقط توش هست
ولي حجمش همون 26 مگه
مي خواستم ببينم برنامه اي هست که بشه اين فايل رار رو تعمير کنه و پوشه ها رو باز يابي کنه ؟
آخه اینترنت من ذغالی هستش دیگه نمی تونم دوباره 26 مگ رو دانلود کنم.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)