تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 1137 اولاول ... 3036373839404142434450901405401040 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شما کتاب هندسه پایه 1و 2 چی پیشنهاد میکنین؟؟؟
    من خوشخوان هندسه پایش را دیدم بد نبود خوب بود کسی میتونه کتاب آموزش خیلی خیلی خوب پیشنهاد کنه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من فک میکنم بهترین روش واسه بالا زدن ریاضیات تست حل کردن زیاد هستش...اونم نه صرفابه خاطر حل کردن بابت تعدادش نیست...خوب عد ه ای که ریاضیات رو بالای 90 میزنن مطمئنا اونقدر تست زدن که نحوه سولات حفظشون شده...
    توی این متد بهتره همون کتابای اموزشی و تست رمزینه رو بگیرید...بهترین گزنیس...خوشخوانو به جز ریاضی دو نخوندم..
    اما متد دیگه اینکه کتاب اموزش حسابانو از مبتکران بخونید..حدودا 600 صفحص...این کتاب سوالای دانشگا های برتر دنیا رو حل کرده و واسه تیزهوشان و کنوری هاس...واسه سوالاش چندین راه حل ارائه داده...اگه کسی به این سبک ریاضیاتو بخونه...همیشه ریاضیش خوب میشه نه فقط واسه کنکور....
    کسی واسه هندسه 1 و 2 کتاب خوب سراغ نداره؟
    شیمی 2چطور؟...من شیمی 2 گاج و بازرگانو خوندم...واسه کنکور خوب نیست...باید مفهومی تر بگه...
    هندسه من موندم خوشخوان را دیدم که سطحش تقریبا بالا بود دقیقا نمیدونم چه کتابی خوبه!
    شیمی فقط همین این 2 کتاب خوبه در بازار بقیه کتابها اصلا به پای این 2 کتایی که خودت گفتی نمیرسه.

اما از شما یک سوال دارم:
    کتاب رمزینه به پای خوشخوان میرسه؟ هم از لحاظ درس و هم تست
    Last edited by farhad_realmadrid; 14-09-2008 at 17:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من هندسه 2 اندیشه خریدم خوبه به خاطر اینکه اول درسو گفته بعد تست اموزشی بعد تست درست و حسابی.این خیلی کمک میکنه به ادم.
    هندسه فرید شهریاری هم شنیدم خوبه ولی کنارش باید یه اندیشه فایق بگیری.

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

شما کتاب هندسه پایه 1و 2 چی پیشنهاد میکنین؟؟؟
    من خوشخوان هندسه پایش را دیدم بد نبود خوب بود کسی میتونه کتاب آموزش خیلی خیلی خوب پیشنهاد کنه؟
    به نظر من زیاد نیازی به آموزش نیست ، هندسه 1و2 اندیشه فائق هم تست داره هم آموزش ، کتاب خوبیه

داره خودمونی میشه jokvsms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

6

اولین سوال رو خودم مپرسم .

من یه کتاب در مورد عربی میخوام که بشه ازش بعنوان مرجع واسه کنکور استفاده کرد (رشته ریاضی) .

من یه کتاب رو دیدم با اسم : فوت فن عربی نوشته ی محمد برغمدی . به نظر کتاب کاملی میاد .
    کسی در مورداین کتاب اطلاعاتی داره ؟؟؟

ممنون
    سلام کتاب آموزش گام به گام عربی مبتکران یا اندیشه سازان خیلی کتاب خوبیه

داره خودمونی میشه jokvsms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

6

من فک میکنم بهترین روش واسه بالا زدن ریاضیات تست حل کردن زیاد هستش...اونم نه صرفابه خاطر حل کردن بابت تعدادش نیست...خوب عد ه ای که ریاضیات رو بالای 90 میزنن مطمئنا اونقدر تست زدن که نحوه سولات حفظشون شده...
    توی این متد بهتره همون کتابای اموزشی و تست رمزینه رو بگیرید...بهترین گزنیس...خوشخوانو به جز ریاضی دو نخوندم..
    اما متد دیگه اینکه کتاب اموزش حسابانو از مبتکران بخونید..حدودا 600 صفحص...این کتاب سوالای دانشگا های برتر دنیا رو حل کرده و واسه تیزهوشان و کنوری هاس...واسه سوالاش چندین راه حل ارائه داده...اگه کسی به این سبک ریاضیاتو بخونه...همیشه ریاضیش خوب میشه نه فقط واسه کنکور....
    کسی واسه هندسه 1 و 2 کتاب خوب سراغ نداره؟
    شیمی 2چطور؟...من شیمی 2 گاج و بازرگانو خوندم...واسه کنکور خوب نیست...باید مفهومی تر بگه...
    کتاب های اندیشه سازان خیلی خوبه در مورد همه درسها شیمی گاج هم خوبه

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به همگی
    راستش من امسال کنکور دارم ولی 1مشکل نسبتا بزرگ دارم .
    چون به رتبه خوب فکر می کنم به درصد بالای همه درسا نیاز دارم . از طرفی توی ریاضی 2تا مشکل دارم: 1 اینکه سرعت حل تستم بسیار پایینه 2 اینکه بعضی مسائل رو نمیتونم حل کنم . بقیه درسام خوبه و مشکل چندانی ندارم.
    من رشتم تجربی هست. اگه میشه کتابی رو معرفی کنید که من رو از سطح الانم به بالاترین سطح ببره. الان این کتابای ریاضی رو دارم ولی چندان به دردم نخوردن: مهر و ماه درس و تست. 10 استاد تست. آیندگان تست
    من از صفحه اول این انجمن تا اینجا رو خوندم ولی کسی مشکل من رو نداشت. واسه همین کتابی که به دردم بخوره رو نتونستم از طریق راهنمایی های دوستان (توی صفحه های قبلی) پیدا کنم
    یکی از دوستام میگه برای از صفر شروع کردن باید از گام به گام استفاده کنم. نظر شما چیه؟اگه موافقید کدوم انتشارات به نظرتون بهتر و مفیدتر تدریس کرده. راستی فرصتی برای رفتن به کلاس ریاضی ندارم. ترجیح میدم با کتاب مشکلم رو حل کنم.
    پیشاپیش از راهنماییتون ممنون (منتظر راهنمایی های پرمهرتون هستم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه elhameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به همگی
    راستش من امسال کنکور دارم ولی 1مشکل نسبتا بزرگ دارم .
    چون به رتبه خوب فکر می کنم به درصد بالای همه درسا نیاز دارم . از طرفی توی ریاضی 2تا مشکل دارم: 1 اینکه سرعت حل تستم بسیار پایینه 2 اینکه بعضی مسائل رو نمیتونم حل کنم . بقیه درسام خوبه و مشکل چندانی ندارم.
    من رشتم تجربی هست. اگه میشه کتابی رو معرفی کنید که من رو از سطح الانم به بالاترین سطح ببره. الان این کتابای ریاضی رو دارم ولی چندان به دردم نخوردن: مهر و ماه درس و تست. 10 استاد تست. آیندگان تست
    من از صفحه اول این انجمن تا اینجا رو خوندم ولی کسی مشکل من رو نداشت. واسه همین کتابی که به دردم بخوره رو نتونستم از طریق راهنمایی های دوستان (توی صفحه های قبلی) پیدا کنم
    یکی از دوستام میگه برای از صفر شروع کردن باید از گام به گام استفاده کنم. نظر شما چیه؟اگه موافقید کدوم انتشارات به نظرتون بهتر و مفیدتر تدریس کرده. راستی فرصتی برای رفتن به کلاس ریاضی ندارم. ترجیح میدم با کتاب مشکلم رو حل کنم.
    پیشاپیش از راهنماییتون ممنون (منتظر راهنمایی های پرمهرتون هستم)
    سلام
    به نظرم شما فقط بايد بري كلاس . البته اگه سطح شما خيلي پايين باشه . با اينكه كتاب هاي كمك آموزشي مسائل رو توضيح دادن و مطالب درسي رو گفتن ولي برخي مطالب رو كامل نگفتن و اينكه شما با استفاده از كتاب هاي كمك آموزشي نمي تونيد بفهميد كه چرا فلان مساله بدين صورت حل شده . و شايد اون مطلب رو فقط به عنوان نكته ياد بگيريد و دليلش رو نفهميد.
    به طور كلي بايد رياضيات رو عميق بخونيد. هيچ سوالي رو نبايد ازش رد بشيد . مخصوصا سوالاتي كه نمي فهميد . اگه كلاس نريد شايد براي حل يك مسائله سخت بايد از چندين كتاب مطالعه داشته باشي و وقت زيادي صرف كني ولي حداقل در كلاس كسي شما رو راهنمايي ميكنه .
    اينكه سرعت حل كردن شما پايينه و نمي تونيد بعضي مسائل رو حل كنيد يك مسئله عادي هست. همه كه از اول همه چي رو كه بلد نيستن !!!
    براي افزايش سرعت بايد فقط تست حل كنيد ولي قبلش مطلب درسي رو خوب بفهميد .
    در آخر هم بايد بگم كتاب خوبي رو نميشناسم فقط قلم چي نخر .
    اگه تهران هستي فقط كلاس قلم چي . 220 هزار تومن كل رياضي از پايه تا پيش .زياد هم وقت نمي گيره 2 روز در هفته هست. البته نه همه كلاس هاي قلم چي .اگه خواستي براي پيغام خصوصي بذار بگم كدوم استاد كدوم شعبه قلم چي .
    موفق باشي
    Last edited by elhameli; 15-09-2008 at 05:25.

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

سلام بچه ها
    هندسه تحليلي چي بگيرم كه هيچ مشكلي توش نداشته باشم؟
    الان كانون دارم نميدونم خوبه يا نه

داره خودمونی میشه s.fcukre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    be ma migan bachey shar...

پيش فرض

سلام بچه ها
    هندسه تحليلي چي بگيرم كه هيچ مشكلي توش نداشته باشم؟
    الان كانون دارم نميدونم خوبه يا نه
    معلم!!!!!!!!!!
    اگرم نه،خوشخوان،واقآ عالیه،میسازتت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •