کسی کرک بازی رو داره ؟ اگه قبلا گفتید دوباره بزارید چون گشتن 40 صفحه خیلی سخته
کسی کرک بازی رو داره ؟ اگه قبلا گفتید دوباره بزارید چون گشتن 40 صفحه خیلی سخته
من بازي رو ندارم
نميدونم شما هم ديدين و آيا واقعا كركه يا نه!!! :
AT YOUR OWN RISK!!!![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
~ 5 MB
بالاخره بعد از 10 روز بازي رو تموم كردم .![]()
![]()
البته نخندين كه چرا اينقدر دير چون تا حالا نه پرنس 1 و 2 رو بازي كرده بودم و نه از رمز و ترينر استفاده كردم .
ولي در كل باهاش حال كردم .![]()
![]()
من يك مشكل دارم! الان يه جايي ام كه ميدونم كجا برم! بزاريد براتون اون محل رو توصيف كنم!
بعد از اون زنه كه ميپره اينور اونور! خانم شاهزاده پرنس رو در حالت سند مانستر( همون كه زنجير داره) ميبينه و قهرميكنه ميره!
بعد با پرنس رفتم جلو، رسيدم به يك بن بست! سمت چپ يك پنجره مانندي بود كه ازش رفتم تو.
اونجا كفش پره آب بود و پرنس به حالت اول برگشت،
حالا اين اتاق! وقتي پشتم به دره! يك چيزي در انتهاي چپ ديده ميشه كه شبيه يك سكو هست كه روش يك صليب نصب شده باشه!
وقتي ميرم روي سكو ميتونم روي ديوار بدوم و قتي ميپرم يك لبه رو ميگيره، ميرم بالا، يك دسته هست كه وقتي ميچرخونيش يك پنجره بسته ميشه! دفعه اول كه ميچرخونمش يك چيزي مثل ضامن از كنار سكو ميره پايين ولي در دفعات بعد اين اتفاق نميوفته.
بالا رو كه نگاه ميكنم يك طبقه ديگه هست كه روش دو نفر قدم ميزنن.
ديگه نميدونم كجا برم!
سلامنوشته شده توسط un4giv3n
من متاسفانه الان بازي رو ندارم. شما يه لطفي بكن و اسم اون مرحله رو به همراه اسم منطقه بهم بگو اگه تونستي. البته فكر كنم اسم مرحله رو خوم پيدا كردم اما دقيقا نمي دونم درسته يا نه. The Plaza هست فكر كنم. اگه بتونين يه اسم هم از منطقه برام گير بيارين از سايت براتون ترجمه مي كنم.![]()
وقتی اون لبه کناریه اومد پایین تو باید اون جعبه رو هل بدی و بزاری جلویه همون جایی که با چرخوندن اون اهرم درش باز میشه بعد بپر به طرف همون دیوار روبروت که دیوار می گیره بعد برو بالا
البته فکر کنم اینجور باشه چون من این بازی رو خیلی وقته تموم کردم
مرگه موض جان ممنونم كه انقدر به فكر همه هستي! تو نبودي چيكار ميكرديم؟؟؟؟ بازم مرسي!
آقاي عشقي! ممنون از راهنمائيتون! ولي مگه با رايت كليك نبايد جعبه رو بگيرم؟ رايت كليك ميزنم ميره بالاش!!!
سلامنوشته شده توسط un4giv3n
شما يه خورده با فاصله كنار جعبه بايستين. بعد اول راست كليك رو نگهدارين بعد جهت ها رو بزنين. اگه اول جهت ها رو بزنين ميره روش.![]()
مرگ موش عزيز! ميشه يك راهنما براي بازي (انگليسي يا فارسي) معرفي كنيد؟ ممنون ميشم.
سلام
اين سايتها رو ببينين. اينجا بهتريناشه:
اولي به صورت فيلم نشون ميده و دومي متن هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)