بادددددددد!!؟؟من واقعا اینو نمیدونستم!!
اما یک ضرب المثل هست میگه قبل از انتشار بازی(بشنو و باور نکن)
بادددددددد!!؟؟من واقعا اینو نمیدونستم!!
اما یک ضرب المثل هست میگه قبل از انتشار بازی(بشنو و باور نکن)
تو رو خدا ببینین این بچه چی میگه
بابا کم ما رو بخندونین
فیفا به خصوص فیفا 08 آشغالترین و مزخرف ترین بازی است که تو عمرم دیدم 2000 تومان هم بابت خریدش ضرر کردم همون که نصبش کردم یه ساعت هم طول نکشید که از رو سیستمم پاکش کردم.
فقط PES ..... خداییش حال میده
اخطار: اگر بازم دیده بشه که طرفدارهای فیفا بیان تو این تایپک و چنین نظرات مضحکی رو بگن به شدت باهاشون برخورد میشه پس حواصتون رو جمع کنید
دوست عزیز حواس،نه حواص
بله نظرات تعصبی هیچ فایده ای بحال هیچ کس نداره !!! این چیز مشخصی هست !!!
ما اینجا فقط اطلاعاتی که درباره بازیها داریم رو قرار می دیم و نه بیشتر !!! دوستان عضوهای جدید هم لطفا بیشتر رعایت کنند !! ممنون از همگی
================================================== ===========
بعدش هم اینو یادتون نره : FIFA08 CONSOLE > FIFA08 PC خیلی تفاوت دارن باهم !!!
اقا کسی درباره قیافه مربیان چیزی نمیدونه؟؟؟؟
منظروم اینه که شبیه هستند یا همون مربیهای تخیلی رو میذارن
حال میده تو یه بازی پنالتی بگیری و بازیکنت مثل دیوید بکهام بخوره زمین!![]()
![]()
به نظر من اونايي كه طرفداران فوتبال كونامي يا فيفا هستند در ابتدا كار با يكي از بازيها عادت كردند و خو گرفتند و بازي در گيم پلي رقيب براشون مشكل هست. من هم در ابتدا با كونامي و با بازي 98 اون روي پلي استيشن با بازي فوتبال آشنا شدم.
من هم مثل دوست عزيزم konami-pes بازي 08 فيفا رو گرفتم و بعد از نيم ساعت ديگش از رو هارد دستگاه پاكش كردم و همه زحمت كشان فيفا رو با اين بازي آشغالشون به فحش و ... كشيدم.
خدايش آبرو نه تنها بازي فوتبال بلكه تمام بازيهاي رايانه اي رو برده اين EA SPORT. حتي بازي بسكتبال NBA كه سوني زده از EA خيلي بهتره.
سلام ... خیلی خوشحال می شم که از امروز منم به جمع شما اضافه بشم ...
راستی » به نظر شما سیستم مورد نیاز برای اجرای این نسخه ی بازی از نسخه ی 2008 آن بالاتر می ره ؟
به نظر می رسه که اگر بالاتر نره پایین تر هم نیاد ....
نظر شما چیه ؟
دوست من،اگه می بینی کسی از فیفا طرفداری می کنه بدون منظورش فیفا 08 روی کنسول،نه اون فیفایی که رو pc بازی کردین شما.من به شما حق می دم چون فیفای روی کنسول(نسل بعد) رو ندیدین اینجور قضاوت کنین.
گرافیکش بهتر میشه ولی سیستم متوسط هم پاسخگو هست.سلام ... خیلی خوشحال می شم که از امروز منم به جمع شما اضافه بشم ...
راستی » به نظر شما سیستم مورد نیاز برای اجرای این نسخه ی بازی از نسخه ی 2008 آن بالاتر می ره ؟
به نظر می رسه که اگر بالاتر نره پایین تر هم نیاد ....
نظر شما چیه ؟
بی خیال بابا هر کی یه چیزی دوست داره.من هر دوتاشون رو می پسندم.دوست من،اگه می بینی کسی از فیفا طرفداری می کنه بدون منظورش فیفا 08 روی کنسول،نه اون فیفایی که رو pc بازی کردین شما.من به شما حق می دم چون فیفای روی کنسول(نسل بعد) رو ندیدین اینجور قضاوت کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)