تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 66 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 656

نام تاپيک: تاپیک رفع مشکل،به روز رسانی فریمور و دیگر ایرادات و ابهامات

داره خودمونی میشه ptb's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یه نکته مهم: از اون اول شما مطمئنی که 2 گیگ بوده؟ .. مکرر و مکرر دیده شده که این پلیرها رو به اسم 2 گیگ می فروشن (حتی می بینی که روش هم نوشته 2 گیگ!) اما بعد مشخص میشه که 200 مگ بیشتر نبوده... خیلی وقتها هم توجیه مسخره شون اینه که "منظور ما 2 گیگابیت بوده نه بایت!!" (که میشه حدود 250 مگ) ...
    با تشکر از جوابتون.
    دوست عزیز مطمئن که نه چون قبل از استفاده خرابش کردم.
    اما تا حدودی میدونم که حجمش باید بالای 500 مگ باشه اما مال من فقط 200 مگ پخش می کرد. از اونجا مطمئنم که یکی دیگر از همین دستگاها دقیقا با همین چیپ و مشخصات دستم بود که مال یه بند خدایی بود و یک سری آهنگ می خواست که براش ریختم و دقیقا 521 مگ بود و بعد امتحان کردم و همشونو کامل پخش می کرد. احتمالا از این بیشتر هم می شد ریخت اما اون بنده خدا فقط همین آهنگارو می خواست منم فقط همین 521 مگو ریختم و دیگه امتحان نکردم که بیشترم می شه ریخت یا نه.
    اما حالا در کل مشکل من در الان ضرفیتش نیست مشکل من اینهکه دیگه روشن هم نمی شه چون firmware پریده و من firmware رو لازم دارم.
    فقط اینو اضافه کنم شاید مهم باشه که دیروز من دو تا firmware پیدا کردم که بش نمی خورد یکیش که کلا هیچ تاثیری نداشت دومیش صفحه نمایشگر روشن میشد اما نوشته نداشت. که در کل اینم نمی خورد.
    راستی روی چیپ حافضش هم از شمارش احتمال میدم دو گیگ باشه چون آخرش عدد 2 بود و تا جایی که میدونم میزان حافظه رو توی همون شماره می نویسن. اما در کل مهم نیست 512 هم باشه برای من کافیه فقط روشن بشه.
    با تشکر.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشکر از جوابتون.
    دوست عزیز مطمئن که نه چون قبل از استفاده خرابش کردم.
    اما تا حدودی میدونم که حجمش باید بالای 500 مگ باشه اما مال من فقط 200 مگ پخش می کرد. از اونجا مطمئنم که یکی دیگر از همین دستگاها دقیقا با همین چیپ و مشخصات دستم بود که مال یه بند خدایی بود و یک سری آهنگ می خواست که براش ریختم و دقیقا 521 مگ بود و بعد امتحان کردم و همشونو کامل پخش می کرد. احتمالا از این بیشتر هم می شد ریخت اما اون بنده خدا فقط همین آهنگارو می خواست منم فقط همین 521 مگو ریختم و دیگه امتحان نکردم که بیشترم می شه ریخت یا نه.
    اما حالا در کل مشکل من در الان ضرفیتش نیست مشکل من اینهکه دیگه روشن هم نمی شه چون firmware پریده و من firmware رو لازم دارم.
    فقط اینو اضافه کنم شاید مهم باشه که دیروز من دو تا firmware پیدا کردم که بش نمی خورد یکیش که کلا هیچ تاثیری نداشت دومیش صفحه نمایشگر روشن میشد اما نوشته نداشت. که در کل اینم نمی خورد.
    راستی روی چیپ حافضش هم از شمارش احتمال میدم دو گیگ باشه چون آخرش عدد 2 بود و تا جایی که میدونم میزان حافظه رو توی همون شماره می نویسن. اما در کل مهم نیست 512 هم باشه برای من کافیه فقط روشن بشه.
    با تشکر.
    من توصیه ای که همیشه کرده ام همین بوده که براساس مدل چیپ ها بگردید دنبال fw اش . اما هرچی زمان می گذره، عده بیشتری دست خالی میمونن.. باید بگردی ... احتمال پیدا شدنش کمه و اصلاً علت متفرقه بودن و ارزون بودن اینطور دستگاه ها هم همینه دیگه ... یه بار مصرف هستند!! ..

شرمنده اگه کمکی نتونستم بکنم.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من توصیه ای که همیشه کرده ام همین بوده که براساس مدل چیپ ها بگردید دنبال fw اش . اما هرچی زمان می گذره، عده بیشتری دست خالی میمونن.. باید بگردی ... احتمال پیدا شدنش کمه و اصلاً علت متفرقه بودن و ارزون بودن اینطور دستگاه ها هم همینه دیگه ... یه بار مصرف هستند!! ..

نه دوست عزیز .خیلی کمک کردید.
    آره منم با شماره چیپ دنبال firmware گشتم اما مشکل من اینجاست که هنوز نتونستم پیدا کنم توی سایتای چینی زیاده اما مشکل اینجاست که باید عضو بش که تا اینجاشم مشکلی نیست با بد بختی عضو می شم اما بعدشم می گه امتیازتون پایینه نمی شه دانلود کنی یا یه چیزی تو همین مایه ها یا این که پولی مثل این.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما سایتی نمیشناسید که توش firmware پیدا بشه؟
    یا این که نرم افزاری نیست که بشه firmware رو از روی یک MP3 Player روی یک MP3 Player دیگه ریخت؟(چون یکی رو می شناسم که از همین MP3 Playerها داره میتونم ازش بگیرم .)
    با تشکر از کمکتون.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با تشکر از کمکتون.
    نمی دونم چرا پست که میزنم نمایش داده نمی شه دیشب حدود ساعت 1 پست زدم نمی دونم چرا این مدیر تایید نمکنه.
    همون طور که شما گفتید منم بر اساس شماره چیپ می گردم .تو گوگل زیاد مطلب پیدا می شه اما هیچ کدوم بدرد بخور نیست البطه توی سایتای چینی firmware این مدل چیپ زیاد پیدا میشه اما مشکل اینجاست که برای دانلود باید عضو باشی .البطه تا اینجاشم مشکلی نیست مشکل اینجاست که برای عضویت یا معرف می خواد یا پول.سایتهای مجانیشم میگه امتیاز شما کمه نمی تونید دانلود کنید یا یه چیزی تو همین مایه ها .یک نمونش سایت زیر
    کد:
    دوتا هم که با بدبختی گیر آوردم به دستگاه من نخورد.
    در کل از کمکتون متشکرم .
    راستی شما سایتی رو می شناسید که firmware زیاد توش پیدا بشه یا کلا تو کار firmware باشه؟
    یا این که نرم افزاری هست که بشه firmware رو از روی یک دستگاه روی یکی دیگه ریخت؟چون یکی رو میشناسم MP3 Player مثل مال من داره ازش می تونم بگیرم.
    یا سایتی نیست که شماره چیپو بدیم هر کی firmware رو داشت بده؟

در کل اگر شما خودت جایی firmware برای LD2088 دیدی ممنون میشم خبر بدید.
    با تشکر.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشکر از کمکتون.
    نمی دونم چرا پست که میزنم نمایش داده نمی شه دیشب حدود ساعت 1 پست زدم نمی دونم چرا این مدیر تایید نمکنه.
    همون طور که شما گفتید منم بر اساس شماره چیپ می گردم .تو گوگل زیاد مطلب پیدا می شه اما هیچ کدوم بدرد بخور نیست البطه توی سایتای چینی firmware این مدل چیپ زیاد پیدا میشه اما مشکل اینجاست که برای دانلود باید عضو باشی .البطه تا اینجاشم مشکلی نیست مشکل اینجاست که برای عضویت یا معرف می خواد یا پول.سایتهای مجانیشم میگه امتیاز شما کمه نمی تونید دانلود کنید یا یه چیزی تو همین مایه ها .یک نمونش سایت زیر
    کد:
    دوتا هم که با بدبختی گیر آوردم به دستگاه من نخورد.
    در کل از کمکتون متشکرم .
    راستی شما سایتی رو می شناسید که firmware زیاد توش پیدا بشه یا کلا تو کار firmware باشه؟
    یا این که نرم افزاری هست که بشه firmware رو از روی یک دستگاه روی یکی دیگه ریخت؟چون یکی رو میشناسم MP3 Player مثل مال من داره ازش می تونم بگیرم.
    یا سایتی نیست که شماره چیپو بدیم هر کی firmware رو داشت بده؟

در کل اگر شما خودت جایی firmware برای LD2088 دیدی ممنون میشم خبر بدید.
    با تشکر.
    سایت خوب برای این کار یکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خیلی ممنون لطف کردید البطه چیزی نتونستم پیدا کنم اما بازم متشکرم.
    فقط نگفتید نمی شه از روی یک دستگاه روی یکی دیگه ریخت؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون لطف کردید البطه چیزی نتونستم پیدا کنم اما بازم متشکرم.
    فقط نگفتید نمی شه از روی یک دستگاه روی یکی دیگه ریخت؟
    شرمنده ، فراموش کردم جواب بدم .. چرا این طریق که گفتی، عملی به نظر میاد و نرم افزارهایی هم برای ذخیره کردن fw یه پلیر وجود داره ..

باید mp4 player رو با عباراتی مثل firmware backup یا firmware extractor سرچ کنی ..

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

شرمنده ، فراموش کردم جواب بدم .. چرا این طریق که گفتی، عملی به نظر میاد و نرم افزارهایی هم برای ذخیره کردن fw یه پلیر وجود داره ..

باید mp4 player رو با عباراتی مثل firmware backup یا firmware extractor سرچ کنی ..
    متشکر دوست عزیز خیلی لطف کردید.
    حالا یک نرم افزار گذاشتم دانلود بشه. امیدوارم درست بشه.
    بازم متشکرم.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام.
    چند تا نرم افزار پیدا کردم دانلودم کرد فکر کنم تو این چند روز 4 یا 5 تا دانلود کردم اما جالب این جاست که هیچ کدوم از این نرم افزارا نه mp3 player نو پیدا می کنن و نه mp3 player این بنده خدارو که سالم هم هست.
    در کل یه جورایی دارم بی خیالش میشم مثل این که کاریش نمی شه کرد یا باید firmware رشو پیدا کنم یا باید بی خیالش بشم که با توجه به این که firmware براش پیدا نمی شه. ترجیح می دم بی خیالش بشم. دیگه حوصلشو ندارم.
    حالا جالب این جاست این بنده خدا کاملا از دستگاش راضیه.اگر درایورشو پاک نمی کردم........... حالا به جهنم قیمتی نداشت.
    فقط من نرم افزار ریختن درایورشو دارم فقط خود درایورشو می خوام که دو تا فایل با نامهای prefer.DAT و PROGRAM.BIN باید باشه .حالا اگر اتفاقی جایی چشمتون خورد بم خبر بدین .
    شماره چیپشم LD2088 هست
    با تشکر فراوان از کمکتون.

10. این کاربر از ptb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

اقا این x-fi2 من معلوم نیس چشه .... از وقتی که شازر فابریکش گم شده ...
    بعد یه 2/3 بار با شازر موتورولا شارزش کردم جمعا 3/4 ساعت شد ... بعد الان یه کابل واسش گرفتم به جای کابل فابریک استفاده کنم که هر بار میزنم یه بار سیستم نمیشناسه دستگاه رو ولی شارز میشه ... یه بار نمیشناسه شارز هم نمیشه ... یه بار تا وصل میکنم سیستم هنگ میکنه ....
    یه بار میشنلسه تا میخوام فریمویر عوض کنم بلکه درستشه اخرای اپگرید میگه اتصال قطع شده و دوباره وصل کنید واپگرید رو شروع کنید ...
    الانم هرچی متصل میکنم به سیستم اصلا هیچ واکنشی صورت نمیگیره نه شارز نه ممیخونه دستگاه رو ...
    اعصابم ریخته بهم ...
    اخرین بار هم داشتم فریمویر رو میریختم که وسط اپگرید قطع شد و الانم که دیگه سیستم نمیخوندش که فریمویر رو کامل بریزم
    چه کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •