تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 73 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 726

نام تاپيک: آموزش و بحث درباره اورکلاک کارتهای گرافیک - نسخه دوم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام ممنون از جوابت
    دو تا سوال برام پیش اومده:
    1. منظورت از 2000 memory clock هست یا shader clock ؟

2.منظورت اینه که همون اول تو ریوا تیونر این سه تا عدد رو تنظیم کنم وبعد باfurmark تست پایداری بگیرم یا از همون 720 شروع کنم و 10 تا 10 تا برم بالا؟

در ضمن پاورم 330 green هست . این مشکلی پیش نمی آره؟
    1-مموری کلاک

2-خب معمولا یکباره 100-150 مگا هرتز افزایش مشکلی نداره و نیازی نیست 10 تا 10 زیاد بشه ...

3-هرچه سریعتر تعویض پاور ! >>>گرین 485 حدود 45 تومن

2. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه clove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

1-مموری کلاک

2-خب معمولا یکباره 100-150 مگا هرتز افزایش مشکلی نداره و نیازی نیست 10 تا 10 زیاد بشه ...

3-هرچه سریعتر تعویض پاور ! >>>گرین 485 حدود 45 تومن
    ممنون از راهنماییت

core clock فقط از 720 تا 780 و shader clock فقط از 1800 تا 1850 اور شد!!!! (مموری رو هنوز اور نکردم )بیش تر از اون سیستم فریز می شه .یعنی کمتر از 10 درصد!! ولی دما از 73 درجه بیشتر نمی شه .

توی یه سات خونده بودم 9600GT asuse کلوک کر و مموریش 650 و 900 بود .مال من که گیگا هست یعنی خود شرکت یه مقدار اورش کرده و بیشتر از این نمیشه کاری کرد؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون از راهنماییت

core clock فقط از 720 تا 780 و shader clock فقط از 1800 تا 1850 اور شد!!!! (مموری رو هنوز اور نکردم )بیش تر از اون سیستم فریز می شه .یعنی کمتر از 10 درصد!! ولی دما از 73 درجه بیشتر نمی شه .

توی یه سات خونده بودم 9600GT asuse کلوک کر و مموریش 650 و 900 بود .مال من که گیگا هست یعنی خود شرکت یه مقدار اورش کرده و بیشتر از این نمیشه کاری کرد؟
    مشکل پاور شماست دوست من!با افزایش فرکانسها مصرف و دما بیشتر میشه حالا کنترل و دفع حرارت به کنار با چنین پاوری اصلا نمیتونی سیستم پایداری داشته باشی در حالت پیشفرض چه برسه به اورکلاک!دما یکی از عوامل ناپایداری هست...

برای شرایط پیشفرض هم بهتره به سایت سازنده و مدل مرجع مراجعه کنید که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرکانسها رو 1625-900-650 برای مدل معمولی و 1500-900-600 برای مدل گرین (مصرف دما کمتر) ***

که کارت شما توسط سازنده بیشتر هم اور شده و از اون مدل معمولی که مصرفش با سیستم حداقل 400 وات توصیه شده بیشتره شما به فکر یه 485 باشید

***:
    راستی اون 2000 هم سایه زن بود نه مموری+اون مقدار افزایش برای فرکانسهای پیشفرض با عدم مشکل دما و پاور هست (همینطور که مدل مرجع و گیگا مشخصه)
    حالا با تعویض پاور هم سخت به اون فرکانسها برسی با دمای مناسب در هر شرایطی باید پاور عوض بشه...
    Last edited by Kianoosh; 09-12-2009 at 09:44.

5. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مشکل پاور شماست دوست من!با افزایش فرکانسها مصرف و دما بیشتر میشه حالا کنترل و دفع حرارت به کنار با چنین پاوری اصلا نمیتونی سیستم پایداری داشته باشی در حالت پیشفرض چه برسه به اورکلاک!...
    آره باید مشکل از پاوره باشه.

به نظرت ارزشش رو داره که برای اور کلاک کارت 9600 و سی پی یو e8400 یه 50 تومنی خرج پاور کنم؟ یعنی تو بازی میشه افزایش سرعتش رو احساس کرد

راستی یه سوال دیگه داشتم : چرا وقتی با furmark تست پایداری می گیرم هیچ مشکلی پیش نمیاد اما وقتی می رم تو بازی سیستم فریز می کنه. یعنی furmark نمی تونه مشکل رو نشون بده؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به نظرت ارزشش رو داره که برای اور کلاک کارت 9600 و سی پی یو e8400 یه 50 تومنی خرج پاور کنم؟ یعنی تو بازی میشه افزایش سرعتش رو احساس کرد

راستی یه سوال دیگه داشتم : چرا وقتی با furmark تست پایداری می گیرم هیچ مشکلی پیش نمیاد اما وقتی می رم تو بازی سیستم فریز می کنه. یعنی furmark نمی تونه مشکل رو نشون بده؟
    دوست عزیز میگم تحت هر شرایطی باید پاور عوض بشه!330 وات برای 9600 و 8400 یعنی فاجعه!!!من تعجب می کنم سیستمت مشکلی نداشته تا الان!بله اورکلاک پردازنده و گرافیک و رم همزمان باشه خیلی محسوسه

چند دقیقه تست میگیری چه رزولوشن و تنظیماتی!؟با حداکثر فشار باشه قطعا نشون میده با این حال نرم افزار تست زیاده هست قبلا معرفی شده...

8. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

البته با اجازه کیا جان من میگم برای اینکه مطمئن بشی کارتت رو اور کن بعد با occt یک تست پاور بگیر......

برای دانلود برنامه هم به لینک زیر مراجعه کن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

باشه فهمیدم باید پور عوض بشه .
    تو تست پور زمانی که سیستم اور بود فریز شد مجبور شدم ری استارت کنم ولی زمانی که سیستم عادی بود تست پور جواب داد و هیچ مشکلی با پور (GP330A ) نداشت
    اینا هم تستهای پور هست تو شرایط عادی:
    کد:
    Last edited by clove; 10-12-2009 at 09:45.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

باشه فهمیدم باید پور عوض بشه .
    تو تست پور زمانی که سیستم اور بود فریز شد مجبور شدم ری استارت کنم ولی زمانی که سیستم عادی بود تست پور جواب داد و هیچ مشکلی با پور (GP330A ) نداشت
    اینا هم تستهای پور هست تو شرایط عادی:
    داری معجزه می کنی ها

مطمئنی پاور 330 هست!؟به هر حال سازنده حداقل حداقل 400 وات برای مدل مرجع و وقتی اور بشه + اور پردازنده و رم خب طبیعتا مصرف خیلی هم بیشتر میشه بالاخره من نظرمو گفتم پاورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیست دوست من کانکتور 6 پینش کجا بود؟!یا یه باگی وجود داره هاردت یا گرافیک آسیب دید دیگه با خودته...
    Last edited by Kianoosh; 10-12-2009 at 12:44.

13. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

داری معجزه می کنی ها

مطمئنی پاور 330 هست!؟به هر حال سازنده حداقل حداقل 400 وات برای مدل مرجع و وقتی اور بشه + اور پردازنده و رم خب طبیعتا مصرف خیلی هم بیشتر میشه بالاخره من نظرمو گفتم پاورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیست دوست من کانکتور 6 پینش کجا بود؟!یا یه باگی وجود داره هاردت یا گرافیک آسیب دید دیگه با خودته...
    راستش زیاد اطلاعات سخت افزاری ندارم.
    عکسشو می زارم ببین چیزی دسگیرت میشه. به هر حال فعلا بی خیال اور می شم چون این سیستم بازی های روز رو در حد قابل قبول اجرا می کنه اگه هم در شرایط عادی مشکل پیش اومد خیالی نیست چون سیستم رو سه ماه پیش خریدم فعلا همه قطعاتش ضمانت آواژنگ داره . قبل از اینکه گارانتیش تموم بشه اگه بخوام پاور رو عوض کنم کارت گرافیک رو هم باهاش عوض می کنم .
    ممنون از راهنماییت
    کد:
    کد:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راستش زیاد اطلاعات سخت افزاری ندارم.
    عکسشو می زارم ببین چیزی دسگیرت میشه. به هر حال فعلا بی خیال اور می شم چون این سیستم بازی های روز رو در حد قابل قبول اجرا می کنه اگه هم در شرایط عادی مشکل پیش اومد خیالی نیست چون سیستم رو سه ماه پیش خریدم فعلا همه قطعاتش ضمانت آواژنگ داره . قبل از اینکه گارانتیش تموم بشه اگه بخوام پاور رو عوض کنم کارت گرافیک رو هم باهاش عوض می کنم .
    ممنون از راهنماییت
    خیلی وقت بود از این چیزا ندیده بودم !

9600GT مدل اورکلاک شده پردازنده E8400 رمت هم یه ماژول ddr2 حداقل یه هارد داری و مودم و فن و باقی قطعات جانبی به کنار داره با پاور 330 گرین بدون مشکل کار می کنه!! برای گرافیک تبدیل استفاده کردی؟!

گارانتی پاور گرین هم آواژنگه!؟

همه قطعاتت رو بنویس + مدل گرافیک طوری که گیگا مینویسه GV-NX96T512HPمثلا ...

بعد یه شات از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بزار ولتاژها رو ببینیم!(تو فول لود سیستم)

خواهش میشه
    Last edited by Kianoosh; 10-12-2009 at 18:02.

16. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •