تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 73 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 722

نام تاپيک: کارت صدا و میکروفن خوب برای استودیو خانگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنونم دوست عزيز که توجه کرديد،

با توجه به مطلبي که عرض کردم ما حداقل به 3 ميکروفن براي موسيقي و سخنران و خواننده احتياج داريم و به علاوه به يک ورودي براي پخش صدا از کامپيوتر در ضمن
    من مي‌خواهم بدانم با توجه به ابعادي که در بالا ذکر کردم به چه تعداد خروجي احتياج خواهم داشت.

من الان يک دستگاه آنالوگ دارم که چهار ورودي رو دريافت ميکند و امکان تنظيم اکو و bus و tribble را بر روي هر خط به صورت جداگانه فراهم مي‌نمايد و در ضمن شش خروجي نيز دارد.
    آيا دستگاه ديجيتالي وجود دارد که با اتصال به کامپيوتر به ما امکان پردازش و مديريت بهتر و ايجاد صداي مناسبت تري براي خروجي را بدهد؟
    در حال حاضر قيمت مد نظر من نيست بلکه علاقه مندم بدانم چه راهکارها و ابزارهايي را مي‌توان در اين زمينه به کار گرفت تا نتايج مطلوب تر و صداي با کيفيت تري داشته باشيم.
    آيا اساسا در موردي شبيه به اين استفاده از کامپيوتر و نرم افزارهاي آن مي‌تواند به بهتر شدن نتيجه کمک کند؟

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

استاد جان سلام دوباره

شاید پرسش مارو ندیدی

اینجا مدلهای خوب اینقدر معرفی شده که انتخاب رو سخت میکنه

من میخوام یه صدای خوب از داستانخوانی و دکلمه و بعضی وقتها آواز و ساز)سنتور( بگیرم .
    نمیدونم اگه بخوام 300 تا 500 هزار خرج کنم ، ضروری ترین تجهیزاتی که لازمه بگیرم چیا هستن ؟
    میکروفون shur 57 زیاد معرفی شده .b1 BEHRINGER هم که میگین خوبه .Haymer PDM 51 هم که خوب و ارزونه
    از سویی
    چون امکان آگوستیک کردن ندارم . فکر میکنم باکسهای میکروفونی که معرفی کردین . ابتکار جالبی باشه
    با این مبلغی که میخوام هزینه کنم ، ممکنه ؟
    واسه کارت صدا هم بگم که بهتره قابل حمل و نقل باشه . M-Audio و lexicon omega و Tascam هم که خیلی تعریف شدن
    البته اگه کیفیت بهتر و هزینه کمتر با کارتهای دیگه قابل دسترسی باشه ، مشکلی نیست که usb باشه یا fire یا pci

یه جوری راهنماییم کن که واسه ضبط صدا با اون مبلغ بتونم شروع کنم به کار . هرچی کمتر باشه ، بهتر .

سپاس
    دوست خوب من سلام

من عذر خواهی میکنم از اینکه متوجه پست اول شما نشدم

ضروری ترین تجهیزاتی که شما نیاز دارید این موارده

PC
    کارت صوت
    میکروفون
    اسپیکر یا مانیتور
    پایه ی میکروفون
    شیلد یا فوم
    هدفون(درصورت نیاز)

در صورتی که ورودی های شما زیاد باشه یا مواردی خاص پیش بیاد میکسر هم باید به این لیست اضافه بشه.

متاسفانه ذکر نکردین که موارد دکلمه و ساز با هم انجام میشه یا نه؟
    اگر این موارد بصورت جداگانه باشه یک کارت صوت اکسترنال با حداقل ورودی و خروجی هم کار شما رو راه میندازه و نیازی به هزینه اضافی ندارید اما اگر فکر میکنید ورودی های شما افزایش پیدا میکنه باید برای کارت صوت هزینه ی بیشتری کنید.

شما هم میتونید از میکروفون استاتیک استفاده کنید و هم داینامیک

از Shure مدل های 57 و 58 مخصوصا PG58 برای وکال خیلی عالی هستند .(تا وقتی Shure هست Haymer رو پیشنهاد نمیکنم، هرچند خودم دارم استفاده میکنم)

در مورد استاتیک ها هم که خیلی بحث شده ، باز چون میزان هزینه پایینه روی هم مدل های B1 و B2 و Nova تاکید میشه.
    برای صرفه جویی میتونید B2 رو تهیه کنید تا از خرید لوازم جانبی فارق بشید.

باکسها هزینه ی زیادی ندارند
    میتونید در یک سایز مناسب بدین براتون بسازند و با فوم مناسب اون رو پوشش بدید.

البته همچین لوازمی به شکل زیر بصورت آماده وجود دارند اما قمیت های بالایی دارند و امکان داره در ایران براحتی گیر نیاد

میشه با کمتر از 50 هزار تومان یک باکس کوچیک و یا پرده ی مناسب رو برای کار وکال آماده کرد

موفق باشید

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوستان و مخصوصا" جناب vioman عزیز

راسیتش سایت بسیار کامل بود اما یکم گیج شدم

--------------------------------------------------------

اگه میشه راهنمایی کنید که من با بودجه حدود 1 ملیون تومان چه چیزهایی لازم دارم که تهیه کنم

اول بگم که من وکال روم رو ساختم و تقریبا" ایزوله هست

دوم اینکه کل تمرکزم رو میخوام بزارم رو وکال ( فقط و فقط وکال ) و کیفیت و گرمای صدا برام خیلی مهمه

کامپیوتر هم خدا رو شکر دارم سی پی یو فنوم ... رم 4 ... هارد 500 ... مانیتور 21 و ....

حالا نمیدونم با 1 تومن چی بخرم !!!!

اگه میشه یک پک پیشنهاد دهید !!! چون واقعا" دارم گیج میشم

از بین میکروفون ها من به نوا و بی1 و بی2 رسیدم ...

نمیدونم با این پول بشه بهترشو هم خرید یا نه ( لطفا" مدل و حدود قیمت رو هم بگیم )

در کل بین کارت صدا و میکسر موندم ( البطه فقط برای فانتوم پاور )

و نمیدونم با این بودجه مونیتور استودیویی بگیرم بهتره یا هدفون مونیتور ( لطفا" مدل و حدود قیمت رو هم بگیم )

و سوال آخر هم باز از جناب vioman

شما تو پست های قبلی عکس چند باکس پرتابل برای وکال رو قرار دادین

و یک سری فوم با هرم های کوچیک کتار هم تو عکس دیده میشد ...

من اینارو از کجا میتونم تهیه کنم ؟ (تهران)

با تشکر
    دوست عزیز سلام

شما نگفتین که کارت صوت هم نیاز دارید یا نه؟!

برای قیمت هایی حدود 200 هزار تومان همون که میکروفون های که گفتین جزو مناسب ترین ها هستند اما اگر بتونید بیشتر هزینه کنید مدل هایی از Rode ، M-Audio و در موارد حرفه ای تر AKG و Neumann میتونه کیفیت کار شما رو به حداکثر برسونه.

نمونه ای از کندنسر های اشرافی (از 400 هزار تومان تا 3.5 میلیون)

Shure KSM44

Rode NT2A

M-Audio Luna II

AKG C214

Neumann U87AI

اگر کارت صدای شما فانتوم داشته باشه دیگه نیازی به میکسر ندارید مگر در مواردی که نیاز به ورودی های بیشتری یا میکس ریل تایم داشته باشید.

استفاده از مانیتور هم بستگی به کار شما داره و هزینه ی باقی مونده

شما ابتدا میکروفون رو کارت و لوازم مورد نیاز رو تهیه کنید ، اگر بودجه ای بالای 200 هزار تومان برای شما باقی موند میتونید یک هدفون خوب یا یک ماینتور خانگی بگیرید ، اما اگر بودجه ی باقی مونده کمتر از این حد بود یک هدفون مثل AKG 77 ، 99 ، 66 و... کار شما رو راه میندازه

کارت های پرتابل اگر وارد ایران شده باشه در تهران قابل تهیه هستند
    فوم های ایزولاسیون صوتی هم در مراکزی تخصصی ساخت مکان های ایزوله قابل تهیه هستش (بعضی از مغازه های صوتی حرفه ای هم دارند)

موفق باشید

داره خودمونی میشه reza_hichi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

14

سلام
    ممنون ویومن
    خوب یعنی ۲ تا فیش ۱.۴ به میکسر میخوره و اون طرف هم ۲ تا ۲.۵ به کارت صدا ؟

من نفهمیدم باید بگم با چه سیمی درست کنه؟
    Last edited by reza_hichi; 04-08-2009 at 14:24.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من یه دو ساعتی هست که دارم از پست یک تا 20 رو می خونم راستش سرم گیج رفت ولی کاملا معلوم شد که کارتها ی pci از نمونه های اکسترنال بهتره توی این کارتها من دلتا 1010 رو انتخاب کردم که فکر کنم مناسب با کار من باشه ولی بازم نظر دوستان برام مهمه اول از سیستمی که برای این کار گرفتم براتون می گم بعد سوال می کنم

کارت انتخابی من Delta 1010

سیستم من
    ASUS MB P5E

cpu:Intel Core 2 Quad Q9400

ram:
    Patriot DDR2 2Gb 800
    دو عدد رو هم چهار گیگ میشه

vga:ASUS EAH4850/HTDI/512M/A

GREEN Power GP535A

GREEN: مدل کاسپین Caspian

LG:flatron w1952tq

یه دونه اسکای ست 3 روش دارم اگه مشکل ساز میشه بگید بازش می کونم
    یه دونه مودم اکسترنال ADSL2 هم روش دارم با شبکه وصله.
    دوستان سعی کنید باقیمت کالا معرفی کنید برای یه انتخاب خوب نمیگم تا چه قیمتی می خوام. جور میشه شما بهترینارو بگید
    1: این کارت صدا دارای پاور فانتوم می باشد اگر نه چه کارت صدای پیشنهاد شماست که هم PCI باشه هم دارای فانتوم؟
    2:من از نرم افزار های FL STUDIOXXL8 و Sony Soundforge 9.0a و استفاده می کونم وورودی 3تا می کروفون دوتا گیتار یک ویالون میدی و قیره مهمه فانتوم فراموش نشه .
    توی سیستمی که گرفتم سعی کردم بهترینا باشه هرچی مشکل داره بگید تا عوض کنمش.
    معرفی یک میکروفن
    یک مانیتورینگ
    یک کیبورد
    و هرچی که لازم باشه ممنونم سرتونو در آوردم.
    از آهنگ سازای عزیز که با اف ال کار می کونن تازه کارن دعوت می کنم این آموزش تصویری اف ال که کاملا فارسیه رو دانلود کنن عالیه قول میدم جای دیگه کسی پیدا نکنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض reason

سلام

من با ریزن کار میکنم و ورودی رو از میدی میگیرم و با سمپل ریزن صداگذاری میکنم
    نیازی به ضبط صدا ندارم
    به نظر دوستان چه کارت صدایی مناسبه؟
    میخوام رندر هام در حد رایت روی سی دس باشه
    ممنون

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز سلام

من باید ازتون عذر خواهی کنم بابت تاخیری که داشتم
    صبح مشکلی پیش اومد که نتونستم به پاسخگویی ادامه بدم ، موکول شد به الان

من میتونم بگم تقریبا پاسخ کلیه ی سوالاتتون در خوب سوال نهفته هستش.
    طبق گفته ی خودتون صدای شما در محدوده ی تنور Tenor رو به پایین قرار داره.
    این محدوده جزو اکتاو های میانی هستش و محدوده ی فرکانسی میانی محسوب میشه.
    شما هم میتونید از میکروفون های داینامیک وکال استفاده کنید و هم از میکروفون های استاتیک یا استاتیک وکال.

انتخاب هر دوی اینها میتونه کار شما رو راه بندازه ، البته کیفیت و حساسیت استاتیک ها به نسبه بالاتره اما شما باید به سازها یا وکال هایی قراری به کارتون اضافه بشه هم توجه داشته باشید تا انتخاب مناسب تری داشته باشید.

برای استاتیک هایی حدود 200 هزار تومام میشه میکرفون های B2 از بهرینگر و Nova از M-Audio و ... رو مثال زد.

برای داینامیک هم گزینه هایی از Shure و بهرینگر و سنهایزر وجود داره که کیفیت مناسبی داره.

کارت صدا بیشتر باید با ورودی و خروجی ها هماهنگ باشه ، ورودی و خروجی ها هم باید با کار هماهنگ باشند.
    اگر مشکل هزینه نداشته باشید میتوید کارتی مثل profire 610 از M-Audio یا مدل هایی از TC-Electronic تهیه کنید.

به گزینه های ارزون تری (زیر 500 هزار تومان) مثل Firewire 410 هم میشه اشاره کرد

همه این دستگاه ها پاسخگوی نیاز شما هستند و ورودی و خروجی های مشابهی هم دارند ، اگر هم I/O شما بیش از توان این کارتها باشه میتونید از یک میکسر کمک بگیرید که اون هم قیمت بالایی نداره(بسته به نیاز شما)

در مورد مانیتور باید این نکته رو بگم که نمیشه مانیتور رو با هدفون مقایسه کرد.
    یک کار حرفه ای هم از مانیتور شنیده میشه از از هدفون اما خرید هدفون وقتی پیشنهاد میشه که توانایی خرید یک مانیتور تمام عیار از لحاظ هزینه وجود نداشته باشه.

مانیتورینگ یک خواص قطعه ای و سخت افزاری نیست ، یک درجه از کیفیت ساخت و خروجی هستش .
    طبیعیه که هرچقدر این کیفیت بالاتر باشه قیمت هم بالاتر میره
    این نکته که میگن ماینتور های ارزون قیمت خوب نیستند درست نیست ، مانیتور های ارزون در حد خودشون کار میکنند و نمیشه ازشون انتظار یک مانیتور مثلا 3 میلیونی رو داشت.

مانیتور های خانگی از قیمت هایی حدود 150 هزار تومان شروع میشن و مانیتور های حرفه ای و نیمه حرفه ای از قیمت هایی حدود 600 هزار تومان.

هدفون های مانیتور واقعی هم بالای 150 هزار تومان قیمت دارند و هدفون های خوش کیفیت در حد مانیتور رو هم میشه با قیمت هایی حدود 50 تا 100 هزار تومان خرید.

Professional Active Headphone AKG K240

AKG K 99

البته انتخاب هدفون بستگی به این داره که تصمیم داشته باشید کجا ازش استفاده کنید.
    نوع و مکان استفاده تعین میکنه که هدفون چه مشخصاتی داشته باشه.

در مورد میکروفون این نکته رو هم اضافه کنم که شما هرچقدر بیشتر هزینه کنید به کیفیت بالاتری دست پیدا میکنید ، کلا در همه ی موارد این نکته صادقه اما میکروفون و مانیتور مانور خاصی روی این مساله داره

باز هم اگر سوالی بود بفرمایید

موفق باشید
    ممنون Vioman جان از اینکه راهنماییم کردی.
    حالا به نظر شما چه میکروفونی با توجه به کاری که دارم بیشتر به دردم می خوره!؟!؟ استاتیک یا داینامیک؟؟؟
    تا اونجا که دستگیرم شد شما برای کار من که بیشتر وکال هست نظرتون روی استاتیک هست. می شه یه لطفی بکنین و قیمت برندهایی که گفتین رو هم بگین؟؟؟
    مثلا Sure چه مدلیش یا M-Audio Nova و B2 چه قیمتی هستن و کدوم از اینها بیشتر به کارم میاد و کیفیت کارم رو بالاتر می بره. بازم ممنون می شم قیمت اینهارو بگین. اگه میکروفونه دیگه ایی هست که بیشتر بدردم می خوره بگین.
    در مورد کارت صوتهایی که گفتین می شه یه قیمت بهم بدین و من توضیح دادم راجب ورودی و خروجیهایی که لازم دارم. کارم بیشتر ضبط صدا و خوانندگی هست ممکنه در آینده بخوام سازی هم ریکورد کنم. کارت صوتی که کار من رو در ضمینه وکال پیش ببره و اگر در آینده سازی رو خواستم بهش وصل کنم بتونم ازش استفاده کنم.
    در جایی به من این کارت صوتها پیشنهاد شد نظر شما چیه؟؟؟ اینهایی که شما گفتین بهترن یا اینایی که به من پیشنهاد شد:
    M-Audio Fast Track Pro
    M-Audio Fast Track Ultra
    ESI 1010
    در مورد هدفون من می خوام از این هدفون هم زمانی که می خوام ریکورد کنم استفاده کنم. یعنی آهنگ رو از طریق هدفون گوش کنم و بعد بخونم و هم در هنگام میکس و مستر کردن ازش استفاده کنم. یه جورایی کاره مانیتور رو هم برام انجام بده و قدرت خوبی داشته باشه.
    در جایی به من این مدلها هم پیشنهاد شد، می خواستم نظر شما رو راجبشون بدونم. در ضمن این دو مدلی رو که پیشنهاد دادین رو لطفا قیمتشون رو هم بگین.
    Roland RH-200
    AKG-K66

ممنون دوست عزیز که من رو راهنمایی می کنین.
    Last edited by Street.Boy; 04-08-2009 at 21:32.

در آغاز فعالیت king-of-pop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام vioman عزیز ،

از بابت راهنمایی و معرفی کارتها ازت ممنونم

از بین اون دو مدل رو انتخاب کردم و یکیشو میخرم .

مرسی و موفق باشی

در آغاز فعالیت k1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست خوب من سلام

من عذر خواهی میکنم از اینکه متوجه پست اول شما نشدم

ضروری ترین تجهیزاتی که شما نیاز دارید این موارده

PC
    کارت صوت
    میکروفون
    اسپیکر یا مانیتور
    پایه ی میکروفون
    شیلد یا فوم
    هدفون(درصورت نیاز)

در صورتی که ورودی های شما زیاد باشه یا مواردی خاص پیش بیاد میکسر هم باید به این لیست اضافه بشه.

متاسفانه ذکر نکردین که موارد دکلمه و ساز با هم انجام میشه یا نه؟
    اگر این موارد بصورت جداگانه باشه یک کارت صوت اکسترنال با حداقل ورودی و خروجی هم کار شما رو راه میندازه و نیازی به هزینه اضافی ندارید اما اگر فکر میکنید ورودی های شما افزایش پیدا میکنه باید برای کارت صوت هزینه ی بیشتری کنید.

شما هم میتونید از میکروفون استاتیک استفاده کنید و هم داینامیک

از Shure مدل های 57 و 58 مخصوصا PG58 برای وکال خیلی عالی هستند .(تا وقتی Shure هست Haymer رو پیشنهاد نمیکنم، هرچند خودم دارم استفاده میکنم)

در مورد استاتیک ها هم که خیلی بحث شده ، باز چون میزان هزینه پایینه روی هم مدل های B1 و B2 و Nova تاکید میشه.
    برای صرفه جویی میتونید B2 رو تهیه کنید تا از خرید لوازم جانبی فارق بشید.

باکسها هزینه ی زیادی ندارند
    میتونید در یک سایز مناسب بدین براتون بسازند و با فوم مناسب اون رو پوشش بدید.

البته همچین لوازمی به شکل زیر بصورت آماده وجود دارند اما قمیت های بالایی دارند و امکان داره در ایران براحتی گیر نیاد
    میشه با کمتر از 50 هزار تومان یک باکس کوچیک و یا پرده ی مناسب رو برای کار وکال آماده کرد

موفق باشید
    [/RIGHT]
    [/CENTER]
    vioman جان
    pc و هدفون و پایه میکروفون و اسپیکر رو که دارم . میکروفون هم که شما می فرمایید pg58 . خب اینم که اوکی شد . اما این کارت صدا که کیفیت مناسبی داشته باشه و اکسترنال باشه و بشه تا حداکثر 200 هزار تهیه کرد چی ؟ کدوم مدل رو پیشنهاد میدی . لازمه بگم که اولویت با ضبط غیر همزمان است . و اینکه فروشنده های منصف در تهران کجایند ؟
    با سپاس دوباره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست من سلام
    امیدوارم حالتون خوب باشه

در مورد مشخصات فنی کارت های ذکر شده اطلاعات شما صحیح هستش.
    در سایت M-Audio عبارت Zero Latency برای این کارت ذکر شده اما اگر از یک بعد دیگه به همه ی کارت های PCI شرکت M-Audio نگاه کنید متوجه میشید که همه برای رفع تاخیر از بهبود دهنده هایی مثل ASIO2 استفاده میکنند .
    این میتونه بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داشته باشه
    هر دستگاهی یک تاخیر خاص داره و هیچ وقت لاتنسی به صفر نمیرسه ، حتی در پیشرفته ترین سیستم ها 0 و 100 وجود نداره ، برای این کارت هم تاخیر 0 مانیتور ذکر شده ، احتمالا یک خروجی از کدک مستقیم به هدفون یا مانیتور منتقل میشه تا تاخیر کم به نظر برسه!

اگر از PCI های شرکت های دیگه صرف نظر کنیم و تمرکز روی PCI های شرکت M-Audio داشته باشیم...
    کارت هایی مثل Delta 66 و 44 میرن کنار
    دستگاه دلتا1010 فول هم میره کنار (به علت قیمت بالا)
    میمونه
    Delta1010T
    Audiophile 192
    و Audiophile 2496

2496 رو در شرایطی انتخاب کنید که حداقل ورودی و خروجی رو نیاز داشته باشید ،

1010تی رو هم در شرایطی انتخاب کنید که بیشترین حجم ورودی و خروجی رو داشته باشید (در صورتی که میکسر پاسخگو نباشه)

به نظر من بهترین انتخاب 192 هستش ، چون هم ورودی ها و خروجی های مناسب و به تعدادی داره و هم سمپل حداکثری داره(192)

اما اگر فکر میکنید نیازی به این سطح از کیفیت ندارید 1010تی رو انتخاب کنید و در شرایط ساده تر 2496.

(کارت ESI Maya44 Express هم اگر وارد ایران شده باشه کارت بسیار خوبیه)

با وجود اینکه MIDI کنترلر شما دارای پورت USB هستش و نیازی به ورودی و خروجی MIDI ندارید اما هر 3 کارت بالا از MIDI پشتیبانی میکنند.(با توجه به دیجیتالی بودن ساختار MIDI تفاوت چندانی میان اتصال با USB وجود ندارد)

آشنایی بیشتر با MIDI

در مورد اتصال گیتار هم باید به مشخصات کارت توجه داشته باشید.
    کارت هایی که دارای VST باشند و ورودی اختصاصی گیتار داشته باشند این قابلیت رو فراهم میکنند.
    در کل این کار امکان پذیره مگر اینکه ناهماهنگی خاصی وجود داشته باشه.

موفق باشید
    یا علی
    خیلی ممنون از راهنمایی هاتون.
    بعد از آشنا شدن با این سایت و بخصوص شما دوست عزیز، من با سیستم استودیو خانگی و کلاً کارت صدا و میکسر و میکروفون کاملاً آشنا شدم. و لازم میدونم از شما تشکر کنم. انشا اللّه هروقت در استودیوی خودم موسیقی کار می کنم ، حتماً به یاد شما خواهم بود.
    من تا چند مدت دیگه وسایل مورد نیاز را تهیه می کنم و به شما اطلاع می دم.
    شاد و پیروز باشی دوست من.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •