ساین کن فایلهای رو درخواست بده برات بگیرن
ساین کن فایلهای رو درخواست بده برات بگیرن
سلام جناب amini_bio
اگه ممکنه کمکم کنید
من گوشی رو با استفاده از روش HelloCarbide که تو این قسمت آموزش دادین هک کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برنامه ان گیج رو هم براحتی نصب کردم.ولی هنوز گوشی به طور کامل هک نشده و هنگام نصب برخی برنامه ها (مثل برخی برنامه های ان 73 وحتی بازی بسیار زیبای American Gangstar که یک بازی جاوا است و باید روی یه همچین گوشی غولی باید براحتی نصب بشه)نمیشه نصب کرد.ارور هایی نظیر (مجوز منقضی شده و..)میده
تو مقالتون نوشته بودین با خاموش و ریست کردن گوشی فایل های هک پاک میشن و همه چیز عین روز اولش میشه.یعنی اگه دوباره گوشیو با این روش هک کنم میشه این برنامه ها رو نصب کرد؟؟؟
روشی ندارید که بشه باهاش همه برنامه بازی و تمهای سری 60 ورژن 3 و برنامه های جاوا براحتی و بدون ارور نصب شن؟؟؟
با تشکر بسیار ویژه![]()
سلام اگه ممکنه کمک کنید
سلام دوستان.
من نسخه کرک شده فیفا 08 برای n-gage ii رو از این لینک دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل فایل زیپ شده علاوه بر FIFA.08.n-gage یک پوشه بنام tools هم قرار دارد که 4 فایل زیر در آن قرار دارد
1.Patch
2.SecMan
3.s60_3_1_app_trk_2_7.sisx
4.s60_3_0_app_trk_2_7
این 4 فایل برای چیست؟برای کرک کردن این بازی کدامها را باید نصب کرد(روی n78)
آیا فایل FIFA.08.n-gage از قبل کرک شده یا باید خودمان کرکش کنیم.چون داخل بازی همه لیگ ها و تیم ها بدون نصب آن 4 فایل باز هستند و به نظر نمیاد که نسخه دمو باشد
ضمنا این بازی صدا ندارد.برای حل مشکل صدا چکار باید کرد؟؟؟؟
با تشکر بسیار ویژه از اساتید این بخش![]()
سلام ببخشید من برای استفاده از gps در n78 برنامه GarminMobileXTforSymbianS60_41020 را طبق آموزش روی به رم n78 منتقل کردم و سپس از قسمت app manager گوشی نصب کردم.
پس از نصب وقتی که روی آیکون نصب شده کلیک میکنم تا باز شود برنامه باز نمیشود و گوشی تقریبا قفل میکند شما نمیدانید مشکل از کجاست؟؟؟آیا به خاطر هک کردن گوشی نیست( روشhello carbide) یا مشکل از جای دیگری است؟؟؟
با تشکر ویژه از اساتید.
amini_bio جان
1-قیمت این گوشی تو اصفهان چنده (اگه ایرادی نداره مکانشم به ما بگو)
2-بار کد فنلاندچنده
3-هنگام خرید چطوری میشه gpsراتست کرد
شما اگه یه بار گوشیو هک کنید و اون فایل را به مسیر c:/sys/bin کپی کرده باشید، دیگه همیشه همه برنامه ها بدون مشکل نصب میشند.
اگه بعضی برنامه ها نصب میشند و بعضی نه، دیگه مشکل خود برنامه هاست.
ولی برنامه های جاوا اگه رو بقیه گوشیا اجرا شدند، رو n78 بدون مشکل بایند اجرا بشند.
اگه در حالت نصب و کار، هک گوشی فعال نباشه، نه ربطی نداره.
من تاحال برنامه گارمین را نصب نکردم و اطلاعی ندارم.
با برنامه فونیکس 2008 میشه به احتمال زیاد
روی گوشی های FP1 جواب میده ولی FP2 رو نمیدونم.
سلام دوستان
من میخوام N78 بگیرم ، الان 5700 دارم
فقط تنها چیزی که منو نگران کرده در باطریش هست که میگن لق میزنه و ضعیف هست:(
اونایی که این گوشی رو دارن نظرشون چیه؟
مرسی
تست کردم همون موقع... من که هر کاری کردم فونیکس کار نکرد. وقتی اسکن پروداکت رو میزدم یه خطایی میداد. درایور رو آپدیت کردم باز همون خطا رو داد. فکر میکنم fp2 رو جواب نمیده فعلا...
یه سوال... چرا این فرمت سه دکمه ای سبز + ستاره +3 رو n78 جواب نمیده. 10 بار زدم نشد.
در مورد باتری باید بگم از باتری 5700 بهتره.اما درب باتری یکم لق داره ولی باتری ثابته.راستش مشکل خاصی نداره.
ولی درکل از لحاظ استحکام به نظرم 5700 خیلی بدنه قوی تری داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)