تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 80 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 793

نام تاپيک: تمام مشکلات ویندوز سرویس پک 3 را در این تاپیک مطرح کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

میگه که کارت صدا نیاز داره که همراه روشن شدن کامپیوتر بوت بشه.
    مشکل نرم افزاری بعید میدونم باشه ، یه چک از مادربورد و کارت صدات کن ببین مشکل از سخت افزار نیست ؟

موفق باشید
    به این عکس ها هم توجه کنید

با این اوصاف هترین راه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

من وقتی نوت پد ویندوز رو باز می کنم ، و نوشته ای می نویسم و سیو یا save as... رو می زنم ، صفحه بسته میشه ، صفحه ای نمیاد برای سیو...
    چه کنم ؟

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض جواب

به این عکس ها هم توجه کنید
    با این اوصاف هترین راه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگر به عکس ها توجه کنی جلوی مشخصات درایور و کارت صدا نوشته Unknown یعنی نامعلوم .

Update Driver رو بزن و در انتخاب مسیر CD کارت صدا رو انتخاب کن و OK کن(البته قبلش CD رو بنداز داخل CD-Rom)
    اگر این راه هم افاقه نکرد آخرین ورژن درایور کارت صدا رو از سایت شرکت سازنده دانلود و نصب کن.

البته می تونه مشکل از ویندوز هم باشه چون بعضی ویندوزا بعضی کارت ها رو نصب و پشتیبانی نمی کنن (البته ویندوزای دستکاری شده که تو بازار پٌرند)
    من وقتی نوت پد ویندوز رو باز می کنم ، و نوشته ای می نویسم و سیو یا save as... رو می زنم ، صفحه بسته میشه ، صفحه ای نمیاد برای سیو...
    چه کنم ؟
    خب عزیز وقتی سیو می کنی فایل با تمام محتویات جدیدی که توش نوشتی سیو میشه و نیازی به پرسش از سوی ویندوز برای سیو کردم فایل نیست.

موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اگر به عکس ها توجه کنی جلوی مشخصات درایور و کارت صدا نوشته Unknown یعنی نامعلوم .

Update Driver رو بزن و در انتخاب مسیر CD کارت صدا رو انتخاب کن و OK کن(البته قبلش CD رو بنداز داخل CD-Rom)
    اگر این راه هم افاقه نکرد آخرین ورژن درایور کارت صدا رو از سایت شرکت سازنده دانلود و نصب کن.

البته می تونه مشکل از ویندوز هم باشه چون بعضی ویندوزا بعضی کارت ها رو نصب و پشتیبانی نمی کنن (البته ویندوزای دستکاری شده که تو بازار پٌرند)
    متاسفانه سیستم اجزای اپدیت و یونیستال برنامه را نمیدهد
    فکر میکنم باید اخرین ورژن را بگیرم البته یک نکته
    من یک ویندوز جدید نیز ریختم ااما افاقه نکرد

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

خب عزیز وقتی سیو می کنی فایل با تمام محتویات جدیدی که توش نوشتی سیو میشه و نیازی به پرسش از سوی ویندوز برای سیو کردم فایل نیست.
    فایل با چه نامی و در کجا سیو میشه ؟ من فایل قدیمی رو باز نمی کنم که توش تغییر بدم بعدش اینطوری بشه ( یعنی روی فایل قبلی ذخیره بشه ، و اگر دقت کنید می بینید که من گفتم save as هم میزنم برنامه بسته میشه در صورتی که باید قبلش یک پرسشی بشه ) ، من یک فایل جدید باز می کنم. قاعدتا باید پرسش بشه با چه نامی و در کجا ذخیره کنه فایل رو....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام. يك كپي از ويندوز اريجينال كه واسه لپ تاپ دل توسط شركت زيگورات منتشر شده است بدستم رسيده كه موقع نصب هيچگونه سريالي نمي خواهد ولي بعد اينكه ويندوز بالا مي آيد پيام اكتيويشن مياد كه ميگه ويندوز 30 روزه هستش و كد اونو وارد كنيد. خودم قبلا رو ويندوزهاي معمولي كه داشتم براي آپ ديتشون در قسمت ريجستري مقداري رو به صفر تغيير مي دادم در بخش oobe timer سپس در بخش ايكتينگ كد مخصوصي كه داشتم كه رو وارد مي كردم و ويندوز اكتيو مي شد و قابل آپ ديت مي شد ولي اين كد و اين ترفند ديگه رو ويندوز اورجينال كارساز نيستش.

خلاصه كلام نياز مبرم كه كد< سريال يا هرچي براي فعال سازي اين ويندوز ارجينال سرويس پك 3 دارم. بدون اين كد نه ويندوز مديا پلير 11 نصب مي شه نه بعضي برنامه ديگه خواهشا كمكم كنيد

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام. يك كپي از ويندوز اريجينال كه واسه لپ تاپ دل توسط شركت زيگورات منتشر شده است بدستم رسيده كه موقع نصب هيچگونه سريالي نمي خواهد ولي بعد اينكه ويندوز بالا مي آيد پيام اكتيويشن مياد كه ميگه ويندوز 30 روزه هستش و كد اونو وارد كنيد. خودم قبلا رو ويندوزهاي معمولي كه داشتم براي آپ ديتشون در قسمت ريجستري مقداري رو به صفر تغيير مي دادم در بخش oobe timer سپس در بخش ايكتينگ كد مخصوصي كه داشتم كه رو وارد مي كردم و ويندوز اكتيو مي شد و قابل آپ ديت مي شد ولي اين كد و اين ترفند ديگه رو ويندوز اورجينال كارساز نيستش.

خلاصه كلام نياز مبرم كه كد< سريال يا هرچي براي فعال سازي اين ويندوز ارجينال سرويس پك 3 دارم. بدون اين كد نه ويندوز مديا پلير 11 نصب مي شه نه بعضي برنامه ديگه خواهشا كمكم كنيد
    ببین اینا بدردت میخورن :

g4cmg-6jw3d-x729t-h262v-f4cbd
    dvf3c-vcd4d-p9qgw-8j3hp-6q76j
    q2tvx-7rt4h-pg7bf-qr72h-7cw7q

اگه نباشه جاش خالی می مونه jims band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    54616272697A باید تبدیلش کنی !!!

پيش فرض

سلام.من بعد از اینکه ویندوزمو نصب کردم با این مشکل روبرو شدم یعنی هر وقت میخوام به درایو های دیگه برم با این مشکل روبرو میشم و مجبور میشم از folders استفاده کنم.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.من بعد از اینکه ویندوزمو نصب کردم با این مشکل روبرو شدم یعنی هر وقت میخوام به درایو های دیگه برم با این مشکل روبرو میشم و مجبور میشم از folders استفاده کنم.
    سلام

میگه که یکی از محتویات فولدر Recycler پاک شده .

برای رفع این مشکل می تونی یک بار ویندوز رو Repair کنی.

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه jims band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    54616272697A باید تبدیلش کنی !!!

پيش فرض

ویندوزو عوض کردم بازم مشکل حل نشد حتی از یه ویندوز دیگه برای نصب استفاده کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •