آقا من بازی رو گرفتم نصب کردم 2 مرحله با رزولوشن 1440 در 900 بازی کردم (مانیتورم واید) بعد مرحله 2 که تموم می کنم می خوام برم مرحله 3 اون مرده داره حرف می زنه یهو سیستم قاطی می کنه و تصویر آبی می شه ی چیزای می نویسه و بعد ریستارت می کنه اینم عکس اون تصویر آبی (با گوشیم سری عکس گرفتم)
بعد خواستم برم تو ی پیام داد که در رابطه با رزولوشن بود فکر کنم 3 تا گذینه داشت yes و no و اون یکیش یادم نیست بعد من no رو زدم رفتم تو بازی دوباره باید مرحاه 2 رو بازی می کردم با همون رزولوشن 1440 در 900 دوباره مرحله رو بازی کردم گفتم شاید اون بار قاطی کرده باشه ولی باز همین مشکل رو داشت بعد باز ریستارت شد اومد بالا اینبار رزولوشن رو به 1240 در 768 تغییر دادم گفتم شاید درست بشه باز اون مرحله ر و بازی کردم ولی ابز همین مشکل روداشت و وقتی می خواست بره مرحله 3 این تصویر آبی می اومد و ریستارت می کرد این بار که بالا اومد خواستم برم تو بازی اون اروری که داد yes رو زدم که خودش رزولوشن رو پایین پایین اورد یعنی روی 640 می خواستم ببرم بالا ولی گفتم بار ببینم اینطوری مشکل حل می شه ولی بازی کردم باز همون مشکل رو داشت فقط این باز اوت تصویر آبی نیومد و هنگ کرد همه چی مجبور به ریستارت شدم و دیگه داخل بازی نرفتم اومدم ببینم دوستان می تونید کمکم کنید گرافیکم 8600 آخرین درایوری که روش ریختمم 178.13 بوده مشکل از چی
دمتون گرم کمک کنید چی کار کنم
اینم از مشخصات کارت گرافیکم
یعنی باید ورژن 178.24 رو دانلود کنم مشکل 100% حل می شه؟؟
ابن چیزی که شما گذاشتی مشخصه به درایور گیر داده درایور کارت گرافیک رو دوباره بریز پاک کن دوباره بریز یا اینکه نسخه جدید همون 178 رو بریز ولی اگر یبار درایور رو Uninstall کنی دوباره بریزی خیلی بهتره البته اگر مجدد خواستی بریزی آخرین ورژن درایور رو بریزی بازم خیلی بهتره . میتونی از نرم افزاری مثل نرم افزار زیر استفاده کنی , امید وارم با این کارا مشکلتون حل بشه .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید