تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 220 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 2191

نام تاپيک: Call of Duty: World at War

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

ورژن کارت درایورم 6.14.11.5822 هست حالا چی کار کنم لطفا راهنماییم کنید
    کارت شما Gforce هست ؟ !‌ باید کارت شما ATI باشه ! مدل کارت رو دقیقا بگو ؟؟؟؟

اگر کارت شما Gforce باشه این لینک آخرین درایور حتما دانلود کن سری 6/7/8/9 :
    برای ویندور XP :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر کارت شما ATI باشه این لینک آخرین ورژن کاتالیست :

برای ویندور XP :

کد:
    [/quote]
    گرافیکم geforce 8500 هست ونوکرتم این لینکه دانلود برای geforc 83 mb هست و منم adsl ندارم تا فردا طول میکشه حالا چیکار کنم اصلا لازم هست که دالنود کنم مشکل از جای دیگه نیست؟ مطمنی که از ورژنه گرافیکه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    ببخشین این سوالو میپرسم ( شاید خیلی دربارش بحث شده باشه )
    میخواستم بدونم با سیستمی که Call of Duty 4 عالی اجرا شده این نسخه چه جوری اجرا میشه
    مرسی

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

توی بازی های دیگه این مشکل رو نداشتم و چند روز پیش بازی Jb007 رو تموم کردم
    -----
    اما در مورد سی پی یو درایور سی پی یو رو از کجا می شه دانلود کرد؟؟؟؟؟؟ سی پی یو من Amd 4.2
    تنها بازی که نیاز به نصب درایور سی پی یو داشت بازی گرز اف وار بود بعد از اون من به هیچ بازی بر خورد نکردم که این رو بخواد

خوب اگه توی بازی های سنگین دیگه همچین مشکلی نداری سخت افزار(مخصوصا پاورت سالمه)...آخیش خیالم راحت شد.
    (ولی در مورد بازی هنوز چیزی نمیشه گفت!!)

ولی در مورد گرافیک می تونی از اینجا:
    کد:
    و در مورد سی پی یو هم از اینجا:
    کد:
    درایور ها رو دانلود کنی...

امیدوارم کارت راه بیفته...

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

اقا میدونم خیلی زوده ولی اگه هر کی بازی کردش و تموم کرد بیاد اینجا بگه بازی چند تا پایان داره؟ چون شنیدم پایان های بازی (مثلا مثل general) مختلفه...
    مرسی

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا من بازی رو گرفتم نصب کردم 2 مرحله با رزولوشن 1440 در 900 بازی کردم (مانیتورم واید) بعد مرحله 2 که تموم می کنم می خوام برم مرحله 3 اون مرده داره حرف می زنه یهو سیستم قاطی می کنه و تصویر آبی می شه ی چیزای می نویسه و بعد ریستارت می کنه اینم عکس اون تصویر آبی (با گوشیم سری عکس گرفتم)

بعد خواستم برم تو ی پیام داد که در رابطه با رزولوشن بود فکر کنم 3 تا گذینه داشت yes و no و اون یکیش یادم نیست بعد من no رو زدم رفتم تو بازی دوباره باید مرحاه 2 رو بازی می کردم با همون رزولوشن 1440 در 900 دوباره مرحله رو بازی کردم گفتم شاید اون بار قاطی کرده باشه ولی باز همین مشکل رو داشت بعد باز ریستارت شد اومد بالا اینبار رزولوشن رو به 1240 در 768 تغییر دادم گفتم شاید درست بشه باز اون مرحله ر و بازی کردم ولی ابز همین مشکل روداشت و وقتی می خواست بره مرحله 3 این تصویر آبی می اومد و ریستارت می کرد این بار که بالا اومد خواستم برم تو بازی اون اروری که داد yes رو زدم که خودش رزولوشن رو پایین پایین اورد یعنی روی 640 می خواستم ببرم بالا ولی گفتم بار ببینم اینطوری مشکل حل می شه ولی بازی کردم باز همون مشکل رو داشت فقط این باز اوت تصویر آبی نیومد و هنگ کرد همه چی مجبور به ریستارت شدم و دیگه داخل بازی نرفتم اومدم ببینم دوستان می تونید کمکم کنید گرافیکم 8600 آخرین درایوری که روش ریختمم 178.13 بوده مشکل از چی
    دمتون گرم کمک کنید چی کار کنم
    اینم از مشخصات کارت گرافیکم

یعنی باید ورژن 178.24 رو دانلود کنم مشکل 100% حل می شه؟؟

برای یکی از دوستام هم این مشکل پیش اومد برای بازیه Bully .

من فکر میکنم مشکل از رم و یا به احتمال بیشتر از پاور میتونه باشه.منم یه زمانی برای بازیه Test Drive این مشکل برام پیش میومد که سیستم ارتقا دادم درست شد.
    من اصلا این مشکلو از درایور گرافیک نمیدونم.

رم و پاورت چنده؟

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

توي سيستم من هم توي xp اجرا نميشه ، ارور ميده ، ميره توي بازي dont send ميده...

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

آقا من بازی رو گرفتم نصب کردم 2 مرحله با رزولوشن 1440 در 900 بازی کردم (مانیتورم واید) بعد مرحله 2 که تموم می کنم می خوام برم مرحله 3 اون مرده داره حرف می زنه یهو سیستم قاطی می کنه و تصویر آبی می شه ی چیزای می نویسه و بعد ریستارت می کنه اینم عکس اون تصویر آبی (با گوشیم سری عکس گرفتم)
    دوست عزیز با توجه به تجربه ای که دارم مشکل به احتمال خیلی زیاد می تونه از رم باشه.
    رمت چنده و نوعش چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بعد خواستم برم تو ی پیام داد که در رابطه با رزولوشن بود فکر کنم 3 تا گذینه داشت yes و no و اون یکیش یادم نیست بعد من no رو زدم رفتم تو بازی دوباره باید مرحاه 2 رو بازی می کردم با همون رزولوشن 1440 در 900 دوباره مرحله رو بازی کردم گفتم شاید اون بار قاطی کرده باشه ولی باز همین مشکل رو داشت بعد باز ریستارت شد اومد بالا اینبار رزولوشن رو به 1240 در 768 تغییر دادم گفتم شاید درست بشه باز اون مرحله ر و بازی کردم ولی ابز همین مشکل روداشت و وقتی می خواست بره مرحله 3 این تصویر آبی می اومد و ریستارت می کرد این بار که بالا اومد خواستم برم تو بازی اون اروری که داد yes رو زدم که خودش رزولوشن رو پایین پایین اورد یعنی روی 640 می خواستم ببرم بالا ولی گفتم بار ببینم اینطوری مشکل حل می شه ولی بازی کردم باز همون مشکل رو داشت فقط این باز اوت تصویر آبی نیومد و هنگ کرد همه چی مجبور به ریستارت شدم و دیگه داخل بازی نرفتم اومدم ببینم دوستان می تونید کمکم کنید گرافیکم 8600 آخرین درایوری که روش ریختمم 178.13 بوده مشکل از چی
    دمتون گرم کمک کنید چی کار کنم
    اینم از مشخصات کارت گرافیکم

یعنی باید ورژن 178.24 رو دانلود کنم مشکل 100% حل می شه؟؟
    ابن چیزی که شما گذاشتی مشخصه به درایور گیر داده درایور کارت گرافیک رو دوباره بریز پاک کن دوباره بریز یا اینکه نسخه جدید همون 178 رو بریز ولی اگر یبار درایور رو Uninstall کنی دوباره بریزی خیلی بهتره البته اگر مجدد خواستی بریزی آخرین ورژن درایور رو بریزی بازم خیلی بهتره . میتونی از نرم افزاری مثل نرم افزار زیر استفاده کنی , امید وارم با این کارا مشکلتون حل بشه .
    کد:
    Last edited by milky way; 09-11-2008 at 21:17.

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

برای یکی از دوستام هم این مشکل پیش اومد برای بازیه Bully .

من فکر میکنم مشکل از رم و یا به احتمال بیشتر از پاور میتونه باشه.منم یه زمانی برای بازیه Test Drive این مشکل برام پیش میومد که سیستم ارتقا دادم درست شد.
    من اصلا این مشکلو از درایور گرافیک نمیدونم.

رم و پاورت چنده؟

اولا غلط نکنم تاپیک داره منحرف میشه(پس با اجازه مدیریت)

ثانیا چون دوستمون تو بازی های دیگه یه همچین مشکلی ندارند (مخصوصا جمیز باند که یه جورایی با موتور گرافیک نسخه چهار این بازی نوشت شده)نمیشه گفت که مال پاورشه ولی خوب یه راه حل ساده داره اونم اینکه
    برنامه 3d market رو در تنظیمات سنگین اجرا کنه(یا حداقل یه بازی خیلس سنگین مثل کراسیس اونم در سنگین ترین حالت حتی اگر خیلی زیاد تیک میزنه) اگه بازم سیستمش هنگ کرد این دفعه منم قبول دارم که به احتمال زیاد مال پاورشه وگرنه بیخود خرج دست بنده خدا ندیم
    در ضمن من خودم قدیما یه پاور 350 داشتم با یه گرافیک 9200se ولی برای یکی دوتا بازی با یه همچین ایرادی مواجه شدم(ولی چون خیلی در این زمینه اطلاعات نداشتم نمی دونستم مشکل از کجاست) ولی مطمئنا از پاورم نبوده چون این گرافیک از نصف قدرت این پاور هم نمی تونست استفاده کنه...

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

12

با این سیستم چه جوری میتونم بازی کنم؟
    Cpu:AMD 4000
    Ram:3 gig
    VGA:8500 GT

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •