تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 104 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1037

نام تاپيک: ا ATI Radeon HD 4800 Series ا

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نظرتون در مورد لينك پايين چيه و چرا اين مدل ddr3 هستش؟
    EAH4850:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اصلا ddr3 با gddr3 چقدر تفاوت قدرت دارن
    تا اون جایی که من می دونم ، هیچ فرقی نمی کنند.
    و کاملأ یکی هستند.البته منظوم این هست که حافظه های موجود روی کارت گرافیک همشون gddr3 هستند.
    و ddr3 نسل بعدی رم های کامپیوتر هستند.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوست من
    سی پی یو رو اور کردم
    e8400 تا 3600 و fsb1600
    رم کروشل باس 800 dhx 2*1 با تامینگ 4.4.4.12
    ولی من کلان تویه تست ها می ببینم این کارت گرافیک از نظر من با بازی ها قدیمی کمی مشکل داره
    ( البته بعضی بازی هایی قدیمی)
    تا حدی بازی های قدیمی سبک استراتزی)
    مثل
    Stronghold 2
    Divided NationAmerican Conquest - Divided Nation
    ممنون و خدا حافظ
    سلام. یعنی چی که مشکل داره؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان چرا باس رم اين كارتها در 4 ضرب ميشه مگه Ddr نبايد در 2 ضرب بشه؟
    این به معماری حافظه های GDDR5 برمی گرده که با تغییراتی توی ساختار داده اند باعث دو برابر شدن I/O میشه وگرنه حافظه همون Double Data Rate هست. مطالعه دقیق ترش نیاز به اطلاعات پایه درباره ساختار حافظه های SGRAM داره. برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به Data Sheet های Qimonda.

4. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام. یعنی چی که مشکل داره؟
    سلام دوست من
    به نظر من بیشتر مشکلاتش تویه بعضی بازی ها تنظیمات بد اتوماتیک و دیفالت این کارت گرافیک است
    یه سری تنظیمات دستی موجود است در این کارت گرافیک که باعث می شود گرافیک بالاتر برود
    و اگر این تنظیم در بعضی از بازی ها پایین باشد
    یه اشکالتی تویه بازی به وجود میارند
    از قبیل براقی کم محیط شفاف نبودن محیط
    مثلان من در بازی کرایسس موقعه که با تنظیمات دیفالت وارد بازی می شودم وقتی به کنار دیوار ها می رفتم و چند بار موس رو این ور و اون ور و یا کمی حرکت می کردیم
    لایه های دیواره ( بعضی لایه ها) تکون می خوردن( نمی تونم خوب تشبی کنم) یعنی نمی تونم خوب بیان کنم ببخشید
    حالا همین امر لایه تویه بازی استراتژی مثل Stronghold 2 بدتر از جاهایی دیگه است
    و اگر با تنظیمات دیفالت شما وراد این بازی بشوید تعداد تیک موقعه تکان دادن دوربین زیاد است
    و تصاویری بازی لایه لایه شوده است و وقتی دوربین رو تکون می دید اصلان خیلی ضایع می شه

اما با بالا بردن تنظیمات دستی این کارت گرافیک به اخر این مشکل لایه به لایه حل می شه
    و تیک زدن بازی هم حل می شود( تا حد زیادی) ولی از اون طرف امکان افت فرم هم دارید
    من نمی دونم دلیل این تیک زدن هایی این کارت گرافیک در بازی چیه
    ولی احتمال می دم بعضی از بازی ها رو خوب سپاورت نمی کنه
    نظر اساتید چیه؟
    Last edited by sinaset; 26-08-2008 at 09:26.

پروفشنال behradsn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض تغییر بایوس 4870 و بهتر شدن عملکرد سرعت فن بصورت اتوماتیک

مقاله ای خوندم که کارت 4870 برند پاور کالر بایوسی نوشته که در حالت ترمال سرعت فن را تا 30درصد بالا برده و در حالت نرمال کارت شما کمتر داغ میشه

البته من تابحال بایوس وی جی ای عوض نکردم ولی خوب دوستانیکه میخواهند این کار را بکنند میتونن اطلاعات بیشتر را از آدرس زیر بگیرند :

کد:

7. این کاربر از behradsn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست من
    به نظر من بیشتر مشکلاتش تویه بعضی بازی ها تنظیمات بد اتوماتیک و دیفالت این کارت گرافیک است
    یه سری تنظیمات دستی موجود است در این کارت گرافیک که باعث می شود گرافیک بالاتر برود
    و اگر این تنظیم در بعضی از بازی ها پایین باشد
    یه اشکالتی تویه بازی به وجود میارند
    از قبیل براقی کم محیط شفاف نبودن محیط
    مثلان من در بازی کرایسس موقعه که با تنظیمات دیفالت وارد بازی می شودم وقتی به کنار دیوار ها می رفتم و چند بار موس رو این ور و اون ور و یا کمی حرکت می کردیم
    لایه های دیواره ( بعضی لایه ها) تکون می خوردن( نمی تونم خوب تشبی کنم) یعنی نمی تونم خوب بیان کنم ببخشید
    حالا همین امر لایه تویه بازی استراتژی مثل Stronghold 2 بدتر از جاهایی دیگه است
    و اگر با تنظیمات دیفالت شما وراد این بازی بشوید تعداد تیک موقعه تکان دادن دوربین زیاد است
    و تصاویری بازی لایه لایه شوده است و وقتی دوربین رو تکون می دید اصلان خیلی ضایع می شه

اما با بالا بردن تنظیمات دستی این کارت گرافیک به اخر این مشکل لایه به لایه حل می شه
    و تیک زدن بازی هم حل می شود( تا حد زیادی) ولی از اون طرف امکان افت فرم هم دارید
    من نمی دونم دلیل این تیک زدن هایی این کارت گرافیک در بازی چیه
    ولی احتمال می دم بعضی از بازی ها رو خوب سپاورت نمی کنه
    نظر اساتید چیه؟
    خوب شما وقتیکه میگید حل میشه با بالابردن تنظیمات پس میشه گفت مشکلی با تنظیمات نداره

در ضمن این کارت بر روی ویستا سرویس پک 1 که دی ایکس 10.1 داره خیلی بهتر کار میکنه چون ستینگ های کارت با این دی ایکس مچ شده و شیدر ها در اون دی ایکس بهتر و درست تر عمل میکنند...

9. این کاربر از behradsn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

خوب شما وقتیکه میگید حل میشه با بالابردن تنظیمات پس میشه گفت مشکلی با تنظیمات نداره

در ضمن این کارت بر روی ویستا سرویس پک 1 که دی ایکس 10.1 داره خیلی بهتر کار میکنه چون ستینگ های کارت با این دی ایکس مچ شده و شیدر ها در اون دی ایکس بهتر و درست تر عمل میکنند...
    سلام دوست من
    منظورم من تنظیمات بیرونی کارت گرافیک با نرم افزار کاتالیست مثل بالا بردن انتی اسلینگ ها
    و همچینین گزاشتن اخرین درجه wait for vertical refresh روی درجه ALways on که وقتی روی این درجه می زارمش روی بازی واقعان تاثیر گزار است

ولی همین جور گفتم گزاشتم این تنظیمات بروی روی اخرین درجه باعث افت فرم می شه( در بعضی از بازهای سنگین و پرگرافیک رویه مکسیمون تنظیمات شاید در بعضی جاها شلوغ یا باز باعث افت فرم و اهسته شودن بازی بشه)( 10% امکانش هست)
    gear of war
    یکی از اون بازی های است از لحاظ تیک زدن بازی و هم یه جای از بازی بود
    که خیلی تیک می زد
    من وقتی از حالت پروفایل دیفالت اور دراودمدم
    یه سری اشکالت رفع شود چون خطی ها و سیاه شودن صحنه و کلان به هم ریختن تصویر و تعداد تیک زدن بازی هام کاهش یافت ولی تمام نشود..
    من دیروز ویندوز ویستا سرویس پک 1 رو نصب کردم نسخه 64 بیتی
    ولی متاسفانه نتونستم تستش کنم به دلیلی این که درایور که دانلود کردم یه اخطار عجیعب و قریبی داد
    حالا دارم دوباره دانلودش می کنم بعد از دانلود بازی ها رو تست می کنم و نتیجشون رو بهتون می گم

ممنون و تشکر دوست من

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

مقاله ای خوندم که کارت 4870 برند پاور کالر بایوسی نوشته که در حالت ترمال سرعت فن را تا 30درصد بالا برده و در حالت نرمال کارت شما کمتر داغ میشه

البته من تابحال بایوس وی جی ای عوض نکردم ولی خوب دوستانیکه میخواهند این کار را بکنند میتونن اطلاعات بیشتر را از آدرس زیر بگیرند :

کد:
    سلام دوست من
    ممنون بابت این ارسالی
    یک سوال ایا این روی برند HIS هم نسب می شه؟
    به نظر من تغییر توی بایوس کارت گرافیک 4870 می تونیه خیلی کمک کنه
    چون معمولان موقعه نسب ویندوز و همچین ریستارت کامپیوتر دور فن میره روی 25
    من از طریقه دستی روی 35 گزاشتمش ولی فقط موقعه که ویندوز بیاید بالا روی 35 کار می کند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست من
    ممنون بابت این ارسالی
    یک سوال ایا این روی برند HIS هم نسب می شه؟
    به نظر من تغییر توی بایوس کارت گرافیک 4870 می تونیه خیلی کمک کنه
    چون معمولان موقعه نسب ویندوز و همچین ریستارت کامپیوتر دور فن میره روی 25
    من از طریقه دستی روی 35 گزاشتمش ولی فقط موقعه که ویندوز بیاید بالا روی 35 کار می کند

شما فقط باید 4870 داشته باشید

فرق نمیکنه دیگه ، هر بایوسی از هر برندی بود میتونید روی بایوس بریزید و استفاده کنید...

بازی هارا هم بر روی ویستا سرویس پک 1 تست کنید ببینید چه نتیجه ای حاصل میشه...

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

gear of war
    یکی از اون بازی های است از لحاظ تیک زدن بازی و هم یه جای از بازی بود
    که خیلی تیک می زد

این بازی ذاتآ مشکل Memory Usage داره ! مشکل از سیستم شما نیست . من هم همچین مشکلی رو دارم .

این بازی خیلی سبک تر از این حرفاست ! با 8500GT و یه cpu core2 2.5ghz هم میشه در حالت Directx 10 و رزولیشن 768*1024 بالای 25fps گرفت .

شما میتونی تو تنظیمات Texture detail رو از Very high رو High تنظیم کنی . اینطوری بهتر میشه .

14. این کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •