تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 97 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 961

نام تاپيک: تاپيك اختصاصی مقایسه فایروال ها

داره خودمونی میشه alireza_hsi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان من 2تا سیستم شبکه دارم با روتر adsl از وقتی اینکارو کردم یک ویروس بنام win32.licum به سیستم حمله میکنه و فایلهای exe را آلوده میکنه که آنتی ویروس جلوی فعالیت اونو با پاک کردن فایلهای آلوده میگیره .
    در سایت سیمانتک گفته باید firewall ویندوز را فعال کنید اما وقتی که من فایروال رو فعال میکنم دسترسی های شبکه خیلی محدود میشه و من اینو نمیخوام.
    میخواستم بدونم کدوم از این فایروالها را نصب کنم خوبه؟
    من فقط آنتی ویروس دارم Symantec-AntiVirus-Corporate-Edition-10.2.2-Vista
    و ویندوز من 7 هست
    البته هر دو سیستم رو فول اسکن کردم چیزی نبود اما یکدفعه شروع به آلوده کردن یم فولدر میکنه!!
    ممنون میشم فوری جواب بدید تا سیستم نابود نشده
    متشکرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_farshid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Shatel Island

پيش فرض

سلام
    دوستان من 2تا سیستم شبکه دارم با روتر adsl از وقتی اینکارو کردم یک ویروس بنام win32.licum به سیستم حمله میکنه و فایلهای exe را آلوده میکنه که آنتی ویروس جلوی فعالیت اونو با پاک کردن فایلهای آلوده میگیره .
    در سایت سیمانتک گفته باید firewall ویندوز را فعال کنید اما وقتی که من فایروال رو فعال میکنم دسترسی های شبکه خیلی محدود میشه و من اینو نمیخوام.
    میخواستم بدونم کدوم از این فایروالها را نصب کنم خوبه؟
    من فقط آنتی ویروس دارم Symantec-AntiVirus-Corporate-Edition-10.2.2-Vista
    و ویندوز من 7 هست
    البته هر دو سیستم رو فول اسکن کردم چیزی نبود اما یکدفعه شروع به آلوده کردن یم فولدر میکنه!!
    ممنون میشم فوری جواب بدید تا سیستم نابود نشده
    متشکرم
    بهترین فایروالی که میتونید نصب کنید کومودو هست. البته کانفیگ کردنش 1 - 2 روز طول میکشه ولی بسیار حرفه ای و عالیه. اما در موقع نصب حتما تیک انتی ویروس رو بردارید تا به مشکل برنخورید

3. این کاربر از alireza_farshid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان من بالاخره کسپر 2010 را با آخرین آپدیتهاش نصب کردم و با نرم افزارهای تست فایروال، فایروالشو تست کردم...
    بر خلاف این همه تعریف و تمجید که از فایروالش کرده بودید تو این سایت نمره ای بهتر از ESET 4 و 2010 NORTON INTERNTET SECURITY نگرفت و در مورد آنتی ویروسش هم بگم که فرق بنیادی با بقیه نداشت و فقط آپدیتاش خیلی زیاده و سرعت سیستم رو نسبت به نورتون شدیدا میاره پایین...
    متاسفم که عده کثیری بدون اینکه خودشون تست ساده و مقابسه ای انجام بدن از کسپر یک افسانه ساختن...
    نرم افزاهای مورد تست
    1-leaktest
    2-Comodeo leak test
    3-Atelier Firewall tester
    4-http://www.auditmypc.com/firewall-test.asp سایته

برید و خودتون با دستای خودتون با بقیه فایروالها تست کنید و با چشمای خودتون نتایجو ببینید
    من با ZONE AlARM و OUTPOST تست کردم و نتایج بسیار بهتر بدست اومد و لی بین کسپر و نورتون و نود فرقی واضج دیده نشد.
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من بالاخره کسپر 2010 را با آخرین آپدیتهاش نصب کردم و با نرم افزارهای تست فایروال، فایروالشو تست کردم...
    بر خلاف این همه تعریف و تمجید که از فایروالش کرده بودید تو این سایت نمره ای بهتر از ESET 4 و 2010 NORTON INTERNTET SECURITY نگرفت و در مورد آنتی ویروسش هم بگم که فرق بنیادی با بقیه نداشت و فقط آپدیتاش خیلی زیاده و سرعت سیستم رو نسبت به نورتون شدیدا میاره پایین...
    متاسفم که عده کثیری بدون اینکه خودشون تست ساده و مقابسه ای انجام بدن از کسپر یک افسانه ساختن...
    نرم افزاهای مورد تست
    1-leaktest
    2-Comodeo leak test
    3-Atelier Firewall tester
    4-http://www.auditmypc.com/firewall-test.asp سایته

برید و خودتون با دستای خودتون با بقیه فایروالها تست کنید و با چشمای خودتون نتایجو ببینید
    من با ZONE AlARM و OUTPOST تست کردم و نتایج بسیار بهتر بدست اومد و لی بین کسپر و نورتون و نود فرقی واضج دیده نشد.
    موفق باشید

آقا من می خوام می خوام تست های معتبر ماتوسک رو که همه سازندگان انتی ویروس و فایروال قبول دارند نادیده بگیرم و گفته شما رو قبول کنم. انقدر این پست تخصصی بود من رو مدهوش کرد . در ضمن میشه بگید کی گفته فایروال کسپر اوله ؟

این سایته که گفتی خیلی به درد نخور بود توی همین تاپیک دوستان بهترین سایت رو برای اسکن دستی گذاشتن

که البته به نتایج ماتوسک نمیرسه !!!!!

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست عزیز من چطور برای بقیه آنتی ویروسها از خودتون تجربه میگید و براحتی شرکتهای بزرگی رو زیر سوال میبرید و حالا با معرفی نرم افزارهای تست و نیز سایت معروف تست فایروال و اینکه نمره تست فایروال کسپر و نود و نورتون در یک حد شده میگید که به نتایج ماتوسک مراجعه کنید...
    در ضمن من نگفتم که اوله.. گفنم که تو این سایت تعداد زیادی در مقایسه با نود و نورتون بارها گفتند که فایرواله کسپر بسیار قویتره و قابل مقایسه با فایرواله نود و نورتون نیست... ولی با یک تست ساده میتونید به این پی ببرید که اینطور نیست و احتمالا نتایج حتی سایتهای معتبری همچون ماتوسک نیز میتونه سیاسی و تا اندازه ای غیر واقعی باشه...
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز من چطور برای بقیه آنتی ویروسها از خودتون تجربه میگید و براحتی شرکتهای بزرگی رو زیر سوال میبرید و حالا با معرفی نرم افزارهای تست و نیز سایت معروف تست فایروال و اینکه نمره تست فایروال کسپر و نود و نورتون در یک حد شده میگید که به نتایج ماتوسک مراجعه کنید...
    در ضمن من نگفتم که اوله.. گفنم که تو این سایت تعداد زیادی در مقایسه با نود و نورتون بارها گفتند که فایرواله کسپر بسیار قویتره و قابل مقایسه با فایرواله نود و نورتون نیست... ولی با یک تست ساده میتونید به این پی ببرید که اینطور نیست و احتمالا نتایج حتی سایتهای معتبری همچون ماتوسک نیز میتونه سیاسی و تا اندازه ای غیر واقعی باشه...
    موفق باشید

گرامی جان. داری الان پست منو جواب میدی پس دقت کن من مثلا کی انتی ویروس ها رو با نظر شخصی رد کردم اصلا منو میشناسی؟

گفتم این سایتی که گفتی خیلی بچه گانه بود

این سایت میذارم باز بهتره. که فکر کنم جناب alireza farshid بود توی یک تاپیک دیدم گذاشته بود و اساتید دیگه بحث کرده بودند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مطلب بعدی

ولی با یک تست ساده میتونید به این پی ببرید که اینطور نیست و احتمالا نتایج حتی سایتهای معتبری همچون ماتوسک نیز میتونه سیاسی و تا اندازه ای غیر واقعی باشه...
    اخه گرامی جان ماتوسک می دونی چیه اصلا ؟ برو توی سایت های سازنده فایروال ها نوشته ما در ماتوسک این جایزه رو گرفتیم مثلا کسپر و کومودو اوت پست میگه این جایزه رو گرفتیم یا نورتون میگه این جایزه و .....( همه ) اگه مورد دیگه بود همه به اتفاق نظر قبول نداشتنش ( بازم منطورم همه ی کمپانی هاست نه تو و من ) البته eset هیچی نمیگه چون هیچ جایزه ای نمیگیره مگر با اون سایت که شما گقتی

گفنم که تو این سایت تعداد زیادی در مقایسه با نود و نورتون بارها گفتند که فایرواله کسپر بسیار قویتره و قابل مقایسه با فایرواله نود و نورتون نیست... ولی با یک تست ساده میتونید به این پی ببرید که اینطور نیست و احتمالا نتایج حتی سایتهای معتبری همچون ماتوسک نیز میتونه سیاسی و تا اندازه ای غیر واقعی باشه...
    حق با شماست من نمیدونم چرا ماتوسک انقدر روی فایروال ها انالیز میکنه وقتی میشه با یک تست ساده فهمید دیگه این همه بند و بساط نداره دیگه چیه بابا بیان با این تست ساده زودی مشخص کنند دیگه

دستت درد نکنه خیلی چیز یاد گرفتم امیدوارم بقیه هم استفاده برده باشن

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

گرامی جان. داری الان پست منو جواب میدی پس دقت کن من مثلا کی انتی ویروس ها رو با نظر شخصی رد کردم اصلا منو میشناسی؟

گفتم این سایتی که گفتی خیلی بچه گانه بود

این سایت میذارم باز بهتره. که فکر کنم جناب alireza farshid بود توی یک تاپیک دیدم گذاشته بود و اساتید دیگه بحث کرده بودند.

کد:
    مطلب بعدی

اخه گرامی جان ماتوسک می دونی چیه اصلا ؟ برو توی سایت های سازنده فایروال ها نوشته ما در ماتوسک این جایزه رو گرفتیم مثلا کسپر و کومودو اوت پست میگه این جایزه رو گرفتیم یا نورتون میگه این جایزه و .....( همه ) اگه مورد دیگه بود همه به اتفاق نظر قبول نداشتنش ( بازم منطورم همه ی کمپانی هاست نه تو و من ) البته eset هیچی نمیگه چون هیچ جایزه ای نمیگیره مگر با اون سایت که شما گقتی

حق با شماست من نمیدونم چرا ماتوسک انقدر روی فایروال ها انالیز میکنه وقتی میشه با یک تست ساده فهمید دیگه این همه بند و بساط نداره دیگه چیه بابا بیان با این تست ساده زودی مشخص کنند دیگه

دستت درد نکنه خیلی چیز یاد گرفتم امیدوارم بقیه هم استفاده برده باشن

دوسته گرامی... من از این سایت هم قبلا استفاده کرده بودم و همین الان هم با کسپر تست کردم . نتایجش خجالت آوره.. با comodo و Zone alarm و outpost و online armor هم قبلا تست کردم و نتایجش خیلی بهتر از کسپر بود... و این رو هم بدونید که من تمامی سایتهای معروف تست فایروال رو بررسی کردم و گفتم که با این نرم افزارها و سایتهای تست فایروال همچین نتایجی برای کسپر و نود و نورتون برای من بدست اومد و نگفتم که سایت ماتوسک درست میگه با غلط ولی با این نتایچ همخونی نداره همین...
    در ضمن لازم نمیدونم من شما رو بشناسم..
    برید و خودتون رو با هر نرم افزاری که صلاح میدونید مشغول کنید و به همین خیال باشید که سیستمتون امنه
    موفق و موید باشید

---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------

این هم نتایج کسپر از اون سایته

We have scanned your system for open ports and for ports visible to others on the Internet. As a rule an open port means your computer is vulnerable to attacks by crackers. They gain access to your computer and its files through these open ports.

Warning!
    The test found visible port(s) on your system: 21, 23, 80, 135, 137, 138, 139, 1080, 3128

Recommendation:
    Install personal firewall software. PC Flank recommends Outpost Firewall Pro.

If you have already installed and are using a firewall, check if it is set to make all the ports of your computer invisible (hidden). If it is, then get new firewall software and redo this test.

Trojan horse check

The test scanned your system to find signs of a Trojan. If a Trojan horse is on your computer a cracker can access your system's files and your personal data.

Warning!
    The test found visible ports on your system: 27374, 12345, 1243, 31337, 12348.
    The following Trojans use these ports: SubSeven, NetBus, SubSeven, Back Orifice, BioNet
    Although these ports are visible, they are not open, so your system is not infected. However, having visible ports on your system means your computer can be "seen" over the Internet. This makes it very easy for skillful intruders to explore your system.

Recommendation:
    Install personal firewall software and use an anti-Trojan program. Anti-trojans to consider are: The Cleaner, PestPatrol or Tauscan.

If you have a firewall, check if it is set to make all your computer ports invisible (hidden). If it is, then it failed miserably. Replace it and redo this test.

Browser privacy check

The test checked if your web browser reveals any private information while you visit Web sites. Usually such information is: the last site visited, your locale and who your Internet Service Provider is.

Danger!
    While visiting web sites your browser reveals private information about you and your computer. It sends information about previous sites you have visited. It may also save special cookies on your hard drive that have the purpose of directing advertising or finding out your habits while web surfing.

Recommendation:
    We advise you to get personal firewall software. If you already have a firewall program adjust it to block the distribution of such information.

To compare your results to results of other users click on "Overall Stats".

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوسته گرامی... من از این سایت هم قبلا استفاده کرده بودم و همین الان هم با کسپر تست کردم . نتایجش خجالت آوره.. با comodo و Zone alarm و outpost و online armor هم قبلا تست کردم و نتایجش خیلی بهتر از کسپر بود... و این رو هم بدونید که من تمامی سایتهای معروف تست فایروال رو بررسی کردم و گفتم که با این نرم افزارها و سایتهای تست فایروال همچین نتایجی برای کسپر و نود و نورتون برای من بدست اومد و نگفتم که سایت ماتوسک درست میگه با غلط ولی با این نتایچ همخونی نداره همین...
    برید و خودتون رو با هر نرم افزاری که صلاح میدونید مشغول کنید و به همین خیال باشید که سیستمتون امنه
    موفق و موید باشید
    به به نه یه چیزایی یاد گرفتی عزیز دل برادر داری رتبه های اول تست ماتوسک رو میگی الان !!! در صورتی که بالا گفتی ماتوسک میتونه صحت نداشته باشه

حتی سایتهای معتبری همچون ماتوسک نیز میتونه سیاسی و تا اندازه ای غیر واقعی باشه...
    در ضمن کدوم سایت رو میگی سایتی که دوستان دیگه معرفی کردن یا سایته های خودته

اون سایت رو که بالا بهت گفتم با کسپر تست کردم کاملا مثب بود توی تاپیک مقایسه نتایج دوستان گذاشتن یه سرچ بزن. الان هم کسپر ندارم تا چک کنم روی این سیستم. اما اگه دوست داشته باشی همین الان توی یه سیستم دیگه چک کنم تا روشن بشی
    من فایروالم رو از این جا انتخاب کردم. خودم دستی انتخاب نکردم یا تست دستی مثل شما( مصداق این حرف دقیقا شما هستی ). اینجا من میام فقط از پست منطقی دوستان استفاده مینکم.
    کد:
    این هم گفته ی خودته نیگا کن گلم

دوست عزیز من چطور برای بقیه آنتی ویروسها از خودتون تجربه میگید و براحتی شرکتهای بزرگی رو زیر سوال میبرید

بازم میگم چطور این حرف رو زدی من چند تا پست دادم که اینارو گفته باشم

این حرفات همش داره حرفای خودتو رد میکنه عجله نکن توی پست دادن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کاشکی مدیری یا همکار انجم جلوی این حرف های بی ربط رو میگرفت !!! این دوستمون یا به دروغ این مطلب رو نوشته یا واقعا فایروالش کسپر رو خاموش کرده بعد تست گرفته !!! با این حرف ها فقط دوستانی که میان اینجا چیزی یاد بگیرن گمراه میشن پس یا دروغ نگید یا نمیدونید نگید !!!
    پورت های که ایشون گفته اند رو نگاه کنید و تستی که من گرفتم رو نگاه کنید.

این هم نتایج کسپر از اون سایته
    Warning!
    The test found visible port(s) on your system: 21, 23, 80, 135, 137, 138, 139, 1080, 3128
    Recommendation:
    Install personal firewall software. PC Flank recommends Outpost Firewall Pro.
    If you have already installed and are using a firewall, check if it is set to make all the ports of your computer invisible (hidden). If it is, then get new firewall software and redo this test.
    Trojan horse check
    The test scanned your system to find signs of a Trojan. If a Trojan horse is on your computer a cracker can access your system's files and your personal data.
    Warning!
    The test found visible ports on your system: 27374, 12345, 1243, 31337, 12348.
    The following Trojans use these ports: SubSeven, NetBus, SubSeven, Back Orifice, BioNet
    Although these ports are visible, they are not open, so your system is not infected. However, having visible ports on your system means your computer can be "seen" over the Internet. This makes it very easy for skillful intruders to explore your system.

کسپرسکی 9.0.0.736

در
    کد:

امیدوارم دیگه از این پست ها تکرار نشه !!!
    Last edited by omidaneh; 29-05-2010 at 12:19.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقای محترم بهتره ادبیاتتون رو درست کنید و مودبانه صحبت کنید... خجالت بکشید که تهمت دورغ گو میدید به کسی...
    این نتایجی که ارائه شد نتایج Quick test همون سایته مورد نظر شما هستش. جالبه بدونید که در قسمته تست پورتها همه اینها رو بغیر از 23 و 80 که باز نشون میده بقیه رو stealth نشون میده ودر تست Quick این پرتهای 23 و 80 را باز و 135, 139 رو visible نشون میده. تستهای دیروز توی خوابگاه و از طریق IP و تحته شبکه و وایرلس بود و امروز برای شرکت و با لن و بدون IP دستی بود.
    شما لطفا تمام تستها رو انجام بدید و شبکنون رو از جهت چند مرحله شدن بررسی کنید و بعد القاب به دیگران بدید.
    کله تستها به همراه توضیحات لازم و عکسها مربوط در ضمیمه موجود میباشد. از همه اعضای سایته پی 30 ورلد خواهشمندم که ضمیمه را مطالعه فرمایید و مشخص کنند که چه کسی اشتباه (نه دروغ) میگوید..
    چهار ساله که توی این سایت عضوم یکبار نشده به کسی بی احترامی کنم..
    شما از چند پیام بالاتر شروع به توهین و تمسخر نمودید و من صبر کردم ولی از این برخورده زشت شدیدا متاثر شدم..
    از مسئولین سایت تقاضا دارم که با اینگونه افراد با این نوع بیان مشخص برخورد قاطع نمایید.
    متشکرم
    لینکه ضمیمه

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •