تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 1004 اولاول ... 303637383940414243445090140540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

من میگیرم ....................
    کلا چه جوره؟
    راستی سرعت دانلودت تو شبا و روزا چنده؟
    Last edited by naser_2006; 30-12-2010 at 00:58.

داره خودمونی میشه h106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ormiye

پيش فرض

سرعت دانلودش من این دو ماهی که استفاده کردم رو یک مگ هست به طور متوسط سرعت دانلود رو 110 است و شب روز کم نمشه و هرشب میشه 2 گیگ دانلود کرد در ضمن مثل همه شرکت ها نوسان بعضی وقت ها داره ولی خیلی کم حدود 5 درصد

3. این کاربر از h106 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

در ضمن چرا 13 تومن هزینه راه اندازی و نصب میگیره 3 تومن اضافیه دیگه مال چیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ormiye

پيش فرض

نمیدونم میگیرن هر کی برا خودش یک قانونی تصویب کرده و حکومت میکنه من هم به خاطر اینکه کیفیت خوبی و قیمت کمی داره از این بابت زیاد بحث نکردم

6. این کاربر از h106 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من توی مهاباد دانشجو هستم و از ماکسنت میگیرم!
    اینجا توی روز سرعت 100 هست اما از ساعت 2 به بعد میشه 5 کیلوبایت! و عملا غیر قابل استفاده میشه!
    پینگ هم چه عرض کنم سر به فلک کشیده!
    میخواستم بدونم وضعیت ارومیه هم همینطوره؟ یعنس ساعت 2 به بعد افت سرعت دارین؟
    بعدشم اینجا وقتی میری توی سایت speedtest.net لوکیشن مارو بندرعباس نشون میده! ماله شما هم همینطوره؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ormiye

پيش فرض

من توی مهاباد دانشجو هستم و از ماکسنت میگیرم!
    اینجا توی روز سرعت 100 هست اما از ساعت 2 به بعد میشه 5 کیلوبایت! و عملا غیر قابل استفاده میشه!
    پینگ هم چه عرض کنم سر به فلک کشیده!
    میخواستم بدونم وضعیت ارومیه هم همینطوره؟ یعنس ساعت 2 به بعد افت سرعت دارین؟
    بعدشم اینجا وقتی میری توی سایت speedtest.net لوکیشن مارو بندرعباس نشون میده! ماله شما هم همینطوره؟
    نه سرعت من کم نمیشه
    آره مال من هم هینطوره منو بندرعباس نشون میده

9. این کاربر از h106 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام.آقا کمک . کمک !!!!
    من اکانتم رو از مخابرات گرفتم.نمیدونم میدونید یا نه ولی اکانتهای 3 ماهه مخابرات فقط 3 گیگ حجم ترافیک دانلود دارن.منم داشتم ظهر آهنگ دانلود میکردم دیدم اینترنت قطع شد !!!
    تا حالا ظهر ها استفاده کردم ولی نمیدونم ترافیکم تموم شده یا نه !!!!
    حالا از کجا باید بفهمم ؟؟؟
    موقع قطع شدن زنگ زدم به پشتیبانی مخابرات گفتن اینترنت سرعت کمه و ضعیفه و منم مشکلم رو بهش گفتم (آخه روی مودم چراغ adsl روشن میشه ولی چراغ Internet روشن نمیشه) . اون هم گفت فکر کنه که مشکل از مخابراته.بعد من بهش گفتم میخوام بدونم چقدر از حجم ترافیکم مونده گفت برو از سایت نگاه کن !!!
    رفتم توی سایت ولی چیزی نیست !!!!
    حالا چیکار کنم ؟؟؟
    جون هرکی که دوس دارین جواب بدین.اگه حجم ترافیک تموم بشه شب ها هم که شبانه رایگانه به اینترنت وصل نمیشه ؟؟؟
    (معذرت میخوام که موضوع رو اینقدر حساس کردم ولی آخه واقعا حساسه چون پولش رو شریکی با داداشم دادیم ولی اون بیچاره فقط شب ها استفاده میکنه و من یواشکی روز ها استفاده میکنم.اگه بفهمه ......)

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام.آقا کمک . کمک !!!!
    من اکانتم رو از مخابرات گرفتم.نمیدونم میدونید یا نه ولی اکانتهای 3 ماهه مخابرات فقط 3 گیگ حجم ترافیک دانلود دارن.منم داشتم ظهر آهنگ دانلود میکردم دیدم اینترنت قطع شد !!!
    موقع قطع شدن زنگ زدم به پشتیبانی مخابرات گفتن اینترنت سرعت کمه و ضعیفه و منم مشکلم رو بهش گفتم (آخه روی مودم چراغ adsl روشن میشه ولی چراغ Internet روشن نمیشه) . اون هم گفت فکر کنه که مشکل از مخابراته.بعد من بهش گفتم میخوام بدونم چقدر از حجم ترافیکم مونده گفت برو از سایت نگاه کن !!!
    حالا چیکار کنم ؟؟؟
    جون هرکی که دوس دارین جواب بدین.اگه حجم ترافیک تموم بشه شب ها هم که شبانه رایگانه به اینترنت وصل نمیشه ؟؟؟
    (معذرت میخوام که موضوع رو اینقدر حساس کردم ولی آخه واقعا حساسه چون پولش رو شریکی با داداشم دادیم ولی اون بیچاره فقط شب ها استفاده میکنه و من یواشکی روز ها استفاده میکنم.اگه بفهمه ......)
    مثل مرد حقیقت رو به داداشت بگو و اگه قبول نکرد فوقش اینه که پولش رو میدی. بعد شراکتی برین و از آنا اینترنت یه اکانت یک ماله 128 حجم سه گیگ رو 14 تومن بگیر و خیالت رو راحت کن. سایت آنا اینترنت هم ردیف هست و میتونی راحت حجمت رو چک کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

6

سلام.آقا کمک . کمک !!!!
    حالا چیکار کنم ؟؟؟
    به داداشت بگو اینترنت همه جا خراب شده امشب رو بیخیال شه. فردا صبح پاشو برو مخابرات حجم بخر بریز شکمش فردا درست بشه تابلو نشی
    در ضمن میتونی بهش اینو هم بگی که شبانه مخابرات حجم رایگان نداره که در واقعیت هم نداره... پس شب و روز فرقی نداره و حجم کم میشه. شاید اصلاً خودش تموم کرده باشه

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ormiye

پيش فرض

این همه شرکت اینترنتی از مخابرات اکانت میگیرین !!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •