کلا چه جوره؟من میگیرم ....................
راستی سرعت دانلودت تو شبا و روزا چنده؟
کلا چه جوره؟من میگیرم ....................
راستی سرعت دانلودت تو شبا و روزا چنده؟
Last edited by naser_2006; 30-12-2010 at 00:58.
سرعت دانلودش من این دو ماهی که استفاده کردم رو یک مگ هست به طور متوسط سرعت دانلود رو 110 است و شب روز کم نمشه و هرشب میشه 2 گیگ دانلود کرد در ضمن مثل همه شرکت ها نوسان بعضی وقت ها داره ولی خیلی کم حدود 5 درصد
در ضمن چرا 13 تومن هزینه راه اندازی و نصب میگیره 3 تومن اضافیه دیگه مال چیه؟
نمیدونم میگیرن هر کی برا خودش یک قانونی تصویب کرده و حکومت میکنه من هم به خاطر اینکه کیفیت خوبی و قیمت کمی داره از این بابت زیاد بحث نکردم
من توی مهاباد دانشجو هستم و از ماکسنت میگیرم!
اینجا توی روز سرعت 100 هست اما از ساعت 2 به بعد میشه 5 کیلوبایت! و عملا غیر قابل استفاده میشه!
پینگ هم چه عرض کنم سر به فلک کشیده!
میخواستم بدونم وضعیت ارومیه هم همینطوره؟ یعنس ساعت 2 به بعد افت سرعت دارین؟
بعدشم اینجا وقتی میری توی سایت speedtest.net لوکیشن مارو بندرعباس نشون میده! ماله شما هم همینطوره؟
نه سرعت من کم نمیشه
آره مال من هم هینطوره منو بندرعباس نشون میده
سلام.آقا کمک . کمک !!!!
من اکانتم رو از مخابرات گرفتم.نمیدونم میدونید یا نه ولی اکانتهای 3 ماهه مخابرات فقط 3 گیگ حجم ترافیک دانلود دارن.منم داشتم ظهر آهنگ دانلود میکردم دیدم اینترنت قطع شد !!!
تا حالا ظهر ها استفاده کردم ولی نمیدونم ترافیکم تموم شده یا نه !!!!
حالا از کجا باید بفهمم ؟؟؟
موقع قطع شدن زنگ زدم به پشتیبانی مخابرات گفتن اینترنت سرعت کمه و ضعیفه و منم مشکلم رو بهش گفتم (آخه روی مودم چراغ adsl روشن میشه ولی چراغ Internet روشن نمیشه) . اون هم گفت فکر کنه که مشکل از مخابراته.بعد من بهش گفتم میخوام بدونم چقدر از حجم ترافیکم مونده گفت برو از سایت نگاه کن !!!
رفتم توی سایت ولی چیزی نیست !!!!
حالا چیکار کنم ؟؟؟
جون هرکی که دوس دارین جواب بدین.اگه حجم ترافیک تموم بشه شب ها هم که شبانه رایگانه به اینترنت وصل نمیشه ؟؟؟
(معذرت میخوام که موضوع رو اینقدر حساس کردم ولی آخه واقعا حساسه چون پولش رو شریکی با داداشم دادیم ولی اون بیچاره فقط شب ها استفاده میکنه و من یواشکی روز ها استفاده میکنم.اگه بفهمه ......)
مثل مرد حقیقت رو به داداشت بگو و اگه قبول نکرد فوقش اینه که پولش رو میدی. بعد شراکتی برین و از آنا اینترنت یه اکانت یک ماله 128 حجم سه گیگ رو 14 تومن بگیر و خیالت رو راحت کن. سایت آنا اینترنت هم ردیف هست و میتونی راحت حجمت رو چک کنی.
به داداشت بگو اینترنت همه جا خراب شده امشب رو بیخیال شه. فردا صبح پاشو برو مخابرات حجم بخر بریز شکمش فردا درست بشه تابلو نشی
در ضمن میتونی بهش اینو هم بگی که شبانه مخابرات حجم رایگان نداره که در واقعیت هم نداره... پس شب و روز فرقی نداره و حجم کم میشه. شاید اصلاً خودش تموم کرده باشه![]()
این همه شرکت اینترنتی از مخابرات اکانت میگیرین !!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)