بچه ها من هر چی توی شهر خودمون گشتم جایی پیدا نکردم و همه کنسول فروش ها گفتن باید برین تهران بگیرین ، چند وقت دیگه می خوام برم تهران ، می تونین آدرس بدین که کجا wii میفروشه؟ قیمتش چقدره؟ وسائل جانبی وی هم داشته باشه تا از همونجا بگیرم.
بچه ها من هر چی توی شهر خودمون گشتم جایی پیدا نکردم و همه کنسول فروش ها گفتن باید برین تهران بگیرین ، چند وقت دیگه می خوام برم تهران ، می تونین آدرس بدین که کجا wii میفروشه؟ قیمتش چقدره؟ وسائل جانبی وی هم داشته باشه تا از همونجا بگیرم.
برید میدان امام خمینی اون راسته همه دارن !
آقا من دادم وی رو با بایوس برگردونن(بریک شده بود) گفتن که دستگاهم کره ای بوده ریجنش رو تبدیل کردن به uc برای همین بلد نیستن برگزدونن کسی بلده باید چیکار کنن تا درست بشه؟؟؟؟؟
برید به دونه نو بخرید .
دستت درد نکنه راهش رو پیدا کردم راهنماییت واقعا ارزنده بوووووود![]()
تهیه لوازمی که بتونید باهاش آنبریک کنید در ایران از خریدن یک وی نو گرون تر در میاد ، تازه همش توی 30% از مواقع میتونید ردیفش کنید .
برای همینه که میگم بیخیال شید . یه راه دیگه هم دارید و اون اینه که برد رو کامل عوض کنید که هزینش حدود 130 یورو میشه .
دادم بیرون 50 تومن میگیره درست میکنه.
انشاالله که بتونه![]()
بچه ها من می خوام بخرم ، ولی خودم نمی تونم ، می خوام بدم به یه مغازه ای واسم بگیره. اولا از سایت فروشگاه اینترنتی بگیرم بهتره یا از مغازه؟ اگه مغازه بود میشه آدرس + تلفن شو بهم بدین ،اگر هم سایت بود آدرسشو بدین؟؟؟؟ هر جا که یک وی سالم و کپی خور باشه ، و البته از همه مهمتر ، آرزون تر ، ممنون میشم کمکم کنید!
من می تونم شماره چند تا مغازه دار رو که به شهرستان هم کنسول می فرستن در اختیارتون بذارم ولی لازم بذکره که من هیچگونه مسئولیتی در قبالش قبول نمی کنم ، یعنی یک در ملیون پول دادید چیزی نفرستادن یا کنسول خراب بود اینا به من ربطی نداره اگه می خواید بگید تو پیغام خصوصی براتون چندین شماره و آدرس ارسال کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)