دمت گرم امیر جان
فردا اپ میکنم . راستی نمیدونی چجوری میشه که وقتی HDR به صحنه اضافه میکنی سایه های ریل تایم حذف میشه ؟!
دمت گرم امیر جان
فردا اپ میکنم . راستی نمیدونی چجوری میشه که وقتی HDR به صحنه اضافه میکنی سایه های ریل تایم حذف میشه ؟!
این سورس :
ولی فقط تا صحنه تموم نشده زود دوربینو بیار عقبکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین مشکل حل شد ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روی سیستم خودم که درست بود .
واسه سایه هم یه فایل درست کن واسم ، چون نمیتونم خودم بسازم ( شرمنده وقتم خیلی پره ! )
روی اون واست امتحان می کنم.
موفق باشی
امیر جان دمت گرم ولی من کوییست 4 دارم ! شما اینو با 4.2 ساختی نمیتونم بازش کنم ! میتونی با ورژن 4 بسازیش ؟ یا اگه نداری میشه یه راهنمایی کوچیک بکنی که چیکارش کردی ؟
ااااااااا ، نمی دونستم با 4 کار میکنی
خب ببین برو توی Newton--->Body--->Body Command رو بیارش .
تنظیمش کن روی حالت Move(matrix) ---> ok
بدش اون تنظیماتی که برای حرکت درست کردی رو پاک کن ، تنظیمات رو روی یه مانریس دیگه درست کن بد وصلش کن به کانال سمت راستی ، از Body آبجکتت هم یه شرتکات بگیر وصل کن به سمت چپی .
اگه متوجه نشدی بگو تا عکس بذارم .
این قسمتو نگرفتم .بدش اون تنظیماتی که برای حرکت درست کردی رو پاک کن ، تنظیمات رو روی یه مانریس دیگه درست کن بد وصلش کن به کانال سمت راستی ، از Body آبجکتت هم یه شرتکات بگیر وصل کن به سمت چپی .
اگه متوجه نشدی بگو تا عکس بذارم .
هیچی از این قسمت نفهمیدم !
ببین این کمکت میکنه ؟
Last edited by Amir_Amir_Amir; 18-02-2010 at 17:18.
دمت گرم امير جون مشکلم تا حدودي حل شد ! يعني امتحان کردم روي يک مربع جوئاب داد . خيلي خيلي ممنون
راستي کسي نميدونه توي OO Editor يک Function : ChannelCaler ميسازيم بعد وقتي درگش ميکنيم توي صحنه دو تا کانال داره يکي زرد رنگ و يکي قرمز . ميشه بکيد هر کدوم چيکار ميکنن ؟! توي يک مقاله خوندم زرد رنگه شماره ايتم فعال رو برميگردونه . ايتم کدومه ؟!
يا اگه وقت داريد يه توضيح کوچيک در مورد کارکرد کلي OO Editor بگيد ؟
.: خواهش میکنم ، اگه بازم مشکلی بود در خدمتم :.
اصن این OO چیه؟
من که هیچی ازش سر در نیاوردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)